Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Kvizovi

Re: Kvizovi

Postby Veljkona22 » 17 Sep 2024, 12:26

Ja mislim da su ona i Žarko namerno takvi u dogovoru sa produkcijom.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Bogun » 17 Sep 2024, 12:51

Meni Žarko i dalje deluje pomalo "uplašeno" pred kamerom.

Milicu ako si pratio u bilo kom kvizu, uvek je bila ista. Sećam se nekog sportskog kviza iz 2012 ili 2016 za vreme OI, učestvovali su mahom sportisti i tako neki istaknuti kvizaši ili poznate ličnosti, valjda su igrali u parovima (ako me sećanje dobro služi), u skroz opuštenoj atmosferi sportisti se mahom zezaju lupaju gluposti na pojedina pitanja, a kod Milice vlada fatalizam, do te mere da mislim da je svog para pitala pa kako to nisi znao, mrtva ozbiljna.
Meni ona deluje skroz asocijalno, da ne kapira baš najbolje socijalne norme i neka "pravila" ponašanja, možda zvuči malo grubo.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Tegi » 17 Sep 2024, 13:53

Veljkona22 wrote:Ja mislim da su ona i Žarko namerno takvi u dogovoru sa produkcijom.

Ma kakvi... produkcija se minimalno meša u nastup tragača, prezadovoljni su uspehom emisije i onda ne menjaju koncept koji funkcioniše. Razmišljaju tako da je bolje da publika negativno reaguje nego da ne reaguje nikako. Kao što je Tegeltija pričao za sebe pre nego što se prodao Ostoji: svi me pljuju i niko me ne gleda, a svi znaju šta se dešava.

U suštini, u originalnoj britanskoj Poteri tragač je negativac, tako da je Milica dosta blizu izvornoj zamisli funkcije koju obavlja. Samo što Englezi ceo taj trash-talk rade po scenariju, a kod nas se sve to skroz improvizuje.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Veljkona22 » 17 Sep 2024, 14:27

Tegi wrote:
Veljkona22 wrote:Ja mislim da su ona i Žarko namerno takvi u dogovoru sa produkcijom.

Ma kakvi... produkcija se minimalno meša u nastup tragača, prezadovoljni su uspehom emisije i onda ne menjaju koncept koji funkcioniše. [b]Razmišljaju tako da je bolje da publika negativno reaguje nego da ne reaguje nikako.[/b] Kao što je Tegeltija pričao za sebe pre nego što se prodao Ostoji: svi me pljuju i niko me ne gleda, a svi znaju šta se dešava.

U suštini, u originalnoj britanskoj Poteri tragač je negativac, tako da je Milica dosta blizu izvornoj zamisli funkcije koju obavlja.
Samo što Englezi ceo taj trash-talk rade po scenariju, a kod nas se sve to skroz improvizuje.

Na ovo sam i mislio. Samo sam se šturo izrazio. Bio sam mišljenja da namerno tako radi jer kapira taj program ili joj produkcija suflira ali nakon Boguna izgleda da je nešto treće :biggrin:
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Milutinov Tata » 17 Sep 2024, 23:16

Odgledah sada epizodu novog kviza Jokera i na prvu cini mi se da se "olako" moze zaraditi fin novac. Ali da ne brzam, mozda hoce da malo navuku ljude i na gledanje i na prijavljivanje.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby rolerkoster » 18 Sep 2024, 00:04

Ja veceras odgledao 1.put na Prvoj TV,kviz Najslabija Karika sto vodi Nikola Kojo.Zena moja ga gleda,meni se nesto nije dopao,a deluje mi da je kopija Potere.Svaka cast Milici na znanju,ali ja kada je ona tragac,obavezno smanjujem ton,pogotovo u poslednjoj igri, a jos ljudi mi je reklo isto da smanjuju ton kada podvrisne.Jel ima na nekom kanalu neki sportski kviz?Nisam dugo godina naisao,a volim sportske kvizove.
rolerkoster

Postby Milan L. » 22 Sep 2024, 20:47

Sad baš gledam ovaj snimak izraelske Potere, njihov tragač pred kraj zaliči na tragačicu Milicu:

Milan L.

Postby Inzaghi » 30 Sep 2024, 20:38

Kako je pokidala gospodja :blue: :blue:

Ali da li je moguce da baja nije izabrao milion jebeni, ja sam i dalje sokiran.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Gromiko » 01 Oct 2024, 11:42

Da, još je za razliku od gospođe iskusan kvizaš, ne znam kako ga nije povuklo.
Njoj svaka čast, pogotovo što žena nije drilovana po pab i ostalim kviz takmičenjima nego pravo obrazovanje .
Generalno su bili jaka ekipa ali eto, nije im se dalo.
Gromiko

Postby medjutim » 07 Oct 2024, 15:21

Tegi wrote:U suštini, u originalnoj britanskoj Poteri tragač je negativac, tako da je Milica dosta blizu izvornoj zamisli funkcije koju obavlja. Samo što Englezi ceo taj trash-talk rade po scenariju, a kod nas se sve to skroz improvizuje.

pre jedno 20+ godina dok je Najslabija karika bila popularna, Sandra Lalatović je imala sličnu reputaciju, i isti posao negativca.

Image

Sasvim normalna žena kad se isključe kamere, ali kad krene posao, nema popusta. Uz malu kvaku koja nije išla u širu javnost..

ide krug odgovaranja, 3-4 minuta snimanja, i onda pola sata pauze, da u režiji provrte snimak još par puta i na licu mesta smisle kako tačno da zajebava one koji su nešto pogrešili, jer džaba scenario dok se neko ne zezne. I onda prosečnom gledaocu ostavi utisak kao predsednik kad odgovara na nameštena pitanja o opoziciji..

A ljudi su stvarno u stanju da lupe svašta, čovek koji me je pobedio u nekom kvizu i bio urednik enigmatskog časopisa iz Novog Sada ode u Sam Protiv Svih i na pitanje "U kom gradu je Na Drini Ćuprija" kaže "U Sarajevu" i posle dve stotinke shvati šta je rekao..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Gromiko » 10 Oct 2024, 12:29

Tako ja na spojnicama na pitanje ko glumi Ristanu odgovorim Radmila Živković. I naravno nije tačno, malo mi falilo da prekinem snimanje da pitam gde su moji poeni šta je ovo :biggrin: .
Inače momak koji me je izbacio u polufinalu je prekjuče na Karici bio drugi i to je u finalu izgubio 5:4.
Gromiko

Postby medjutim » 11 Oct 2024, 11:38

Pre dvadesetak godina na snimanju Sam protiv svih, Andrej Damljanović, sin Gorana Damljanovića koji je osvajao sve moguće kvizove dvehiljaditih..

Prijavi čovek geografiju Afrike, i pitali ga za najveći grad u Africi, on reče da l' beše Kinšasa, ne, nije, Kairo, on mrtav ladan prekine snimanje i traži proveru.. ispostavi se da je čovek koji je spremao pitanja uzeo podatke iz enciklopedije od pre nekoliko godina, a Andrej spremao sa svežim podacima s interneta, i ljudi šta će, priznaju mu odgovor i teraj dalje.

Dešava se.
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Novosadista » 14 Oct 2024, 13:23

Tegi kakvi su ono crveno beli baloni na slici pre nove sezone Potere? :biggrin:

I ozbiljno, zasto bas te boje?
Novosadista

Postby Tegi » 14 Oct 2024, 13:40

Novosadista wrote:Tegi kakvi su ono crveno beli baloni na slici pre nove sezone Potere? :biggrin:

I ozbiljno, zasto bas te boje?

Boje jednog drugog kviza. :okk:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Karelia slims » 14 Oct 2024, 20:50

a jeste, bas zna tragac koja je adresa u jemenu u koju se navodno seli cendler u seriji prijatelji. bas nije providno da tragaci imaju odgovore.
Кад се џем на палачинку врати
Karelia slims

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura