Solidna ekipa bila, bolja od velikog procenta pobedničkih ekipa. Nedostajalo im malo hrabrosti, čak i poslednji koji je imao samo 3 odgovora nije tako loš i imao je po mom mišljenju ubedljivo najteži prvi set pitanja i verujem da se zato i odlučio za višu sumu, odnosno da je imao bar 5 tačnih cenim da bi išao na srednju i verovatno bi ekipa pobedila. Ako se ne varam Tragač 18/20, čini mi se da je bilo vremena da se pročita još jednu pitanje. Najveća zamerka - Bard Vajer i Pamela koja rešeta neprijatelje

. Verovatno je generacijski, meni to nekako dođe kao najlakše pitanje iz celog Milanovog seta.
Najgori utisak epizode mi je da neko ko je već jednom pobedio u Poteri ide na srednju sumu. Potpuno mi je besmisleno da ako imaš pobedu iza sebe ideš na neki prosek. Ne vidim kvizaški motiv u tome, deluje kao da si došao zbog nešto malo para.
Tragač može da nam kaže, da li su kod prijave bivši takmičari "građani drugog reda". Po mom mišljenju trebao bi imati baš dobar razlog da zoveš starog umesto nekog novog, odnosno da baš nemaš krštenog kandidata da bi se za starog odlučio.