Čisto ubijanje vremena, zezanje i zajebancija. Mada i to što kažeš, tih pola sata dnevno bi trebalo možda i za nešto pametnije utrošiti
Kada sam imao vremena, želje i još koječega trebao sam se više puta prijavljivati a ne samo tri puta u periodu od recimo neke 2011-2018 godine. Posle i digoh ruke iz raznoraznih razloga a imao sam svakako i dobrodušnu ponudu od zna se već koga da me ''preko reda'' ubaci u popularni kviz.
Jeste da se za skoro sve igre u FB koristi ta ludara za koju zaboravih napisati da je ne koriste samo ljudi sa enormnim brojem bodova nego oni recimo i na desetohiljaditom mestu i sa minornim brojem bodova ali eto ćef mi i što bi rekli Hrvati gušt da te koji ništa ne znaju da ne koriste ludaru nabijem sa 8-2 ili 9-1 u pitanjima i time rešim pobednika

i onda ti isti likovi ti u asocijacama sve po spisku

ma lud sam što igram više, da završim ovaj ciklus i stvarno kraj. FB profil mi samo i gotovo isključivo u nekih 99% služi samo za tu Slagalicu i ni za šta više drugo, ne bih ga ni imao da nema ove igre

ništa pametno u životu nisam preko njega saznao, video ili upoznao, ono što vredi na netu sam uglavnom i pre svega na forumima raznim saznavao i doznavao i učio i još preko nekih drugih stvari.
Ovde konačno počeli pab kvizovi, ne mogu da verujem koliko smo zaostali po tom pitanju za drugim gradovima, uspeo sad da uhvatim jedno izdanje i sa još par likova da dođemo do nekog drugog mesta, čista zezancija i nešto što je falilo gradu.
A imao sam taj problem u životu koji je usko vezan za nedostatak hrabrosti ili bolje rečeno samopouzdanja i skrivenog straha ne samo od pojavljivanja/eksponiranja u medijima/javnosti nego više od toga ''šta ako'' (tipa doživiš debakl, sramotu ili blam). I nije to samo bilo u vezi kviza nego još mnogo čega pa onda ako poseduješ neko iole pristojno znanje, kvalitet ili šta već ne možeš to da izneseš na videlo kako misliš da bi trebalo ili da dođeš do izražaja u potpunosti u vezi mnogo toga ali tako je kako je, jbg

Ne mogu valjano da ispratim ovaj novembarski superfinalni ciklus a maltene ove godine gotovo da i nisam pratio kviz uopšte ali decembarsko finale koje obeležava 30 godina moram pogledati jer sam pratio ovaj kviz od samog početka emitovanja.