Iluzionista wrote:Još posle videh i da pričaju da je naginje
Baš nekreativan i promašen trač.
Ništa se sinoć neobično desilo, Milica jako krenula u digresije, Joca malo kudio, malo hvalio, seru tviteraška govna.
Iluzionista wrote:Još posle videh i da pričaju da je naginje
fabricio wrote:Jel se pojavljivao Aco Brajkovic poslednjih 10 godina u kvizovima?
Cvele wrote:Živo me zanima kako u međuljudskim odnosima reaguju ljudi koji prave dramu oko ovoga. Vrlo verovatno često kao Jovan, ali eto, klasično tviteraško pravljenje slona od muve, posebno ako se doda taj muškarac-žena kontekst.
veljkos161 wrote:fabricio wrote:Jel se pojavljivao Aco Brajkovic poslednjih 10 godina u kvizovima?
Ne da se ja secam.
Sada je sudija,za kviz samo pise knjige sa pitanjima,mislim da ih je izdao 3.
Edit,vidim da je Tegi odgovorio,onda sigurno nije![]()
Steta,mnogo zna covek.
Tegi wrote:Cvele wrote:Živo me zanima kako u međuljudskim odnosima reaguju ljudi koji prave dramu oko ovoga. Vrlo verovatno često kao Jovan, ali eto, klasično tviteraško pravljenje slona od muve, posebno ako se doda taj muškarac-žena kontekst.
Ma klasična priča najveći štreber vs najveći šmeker u odeljenju, pa ovi mediokriteti svi odreda navijaju za šmekera da mu doskoči.
Kod Joce i mene već postoji obostrana sujeta i tu sve pršti od niskih udaraca gde većina ostane neprimećena.
Pre 2 godine sam dobio savet da je sujetan i da budem oprezan sa njim, ali luda glava nije mogla da izdrži.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest