Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby killchrome » 16 Nov 2016, 10:16

katarina radivojevic je toliko antipaticna i odvratna sa tom telecom glavom i odsustvom bilo kakvog talenta za glumu, prosto ne mogu da je uzmem u razmatranje za bilo sta. jedini svetao trenutak njene karijere je 30s sekundi u onom ruskom filmu gde gola kleci (i kamera je snima od pozadi, ofkors).

jelisaveta orasanin od di adr hend, njoh bih nekako i oprostio konjastu facu :nisamja:
killchrome

Postby Houdini » 16 Nov 2016, 10:29

Tegi wrote:Btw, da li je ovo na 2:10 Peđa Bojić, gensek KSSa iz Kapičkinog perioda? :biggrin:

ala si ga primetio svaka ti cast :biggrin:

cak mislim da su samo fotosopirali glavu :laugh:

Spoiler: pokaži
Image

Image
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Djalminja » 16 Nov 2016, 11:37

Glava-Nina
Sise-Katarina
Noge-Jelisaveta
napravis od svega nekog idealnog robota
Ovaj tim još uvek ne može da se poredi sa onim iz Partizanovih slavnih dana. Ali, ako ih potcenite, platićete".
Djalminja

Postby Raoul Duke » 16 Nov 2016, 19:47

killchrome wrote:katarina radivojevic je toliko antipaticna i odvratna sa tom telecom glavom i odsustvom bilo kakvog talenta za glumu, prosto ne mogu da je uzmem u razmatranje za bilo sta. jedini svetao trenutak njene karijere je 30s sekundi u onom ruskom filmu gde gola kleci (i kamera je snima od pozadi, ofkors).

jelisaveta orasanin od di adr hend, njoh bih nekako i oprostio konjastu facu :nisamja:

Не клечи она ту тек тако.

У питању је Морфиј. Звјагинцев.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby killchrome » 16 Nov 2016, 23:24

Znam, proleteo sam kroz film na yt da bih nasao tu scenu, i jos malo okolo da skontam o cemu se tacno radi :D
killchrome

Postby Poison and Remedy » 16 Nov 2016, 23:33

Pocela je sa prikazivanjem serija Shooter, radjena po istoimenom filmu gde je glavnu ulogu imao Mark Wahlberg.

http://www.imdb.com/title/tt4181172/
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Disident™ » 17 Nov 2016, 00:21

Poison and Remedy wrote:Pocela je sa prikazivanjem serija Shooter, radjena po istoimenom filmu gde je glavnu ulogu imao Mark Wahlberg.

http://www.imdb.com/title/tt4181172/

Deluje obećavajuće, ako je dobra kao film, biće fantazija.
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Pit Bull » 17 Nov 2016, 00:39

Je l' realno da niko na forumu ne prati Westworld :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Tufi » 17 Nov 2016, 00:43

To sam i ja htio da pitam, mnogi je hvale i sad planirma i ja da krenem da je gledam
Tufi

Postby Pit Bull » 17 Nov 2016, 00:45

Meni je serija za sada odlicna, mnogo podseca na Lost koji je moja omiljena serija, i po netu je povezuju sa njom, odlicna misterija i mnogo treba razmisljati + vrhunski Entoni Hopkins.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Гроф Тинторето » 17 Nov 2016, 00:45

Pratim ja. Dobro su odradili ovu epizodu, sad nisam vise siguran ko je domacin, a ko ne. Cica ih je sve prejebo, mislio na sve.
Nervira me ona plavusa, a kako stvari stoje, ona je glavna tu. Mnogo mi je tunjava
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Djalminja » 17 Nov 2016, 00:52

ja sutra pocinjem da gledam. Obecao sam sebi da ne pocinjem dok bar sedam epizoda ne izadju
Ovaj tim još uvek ne može da se poredi sa onim iz Partizanovih slavnih dana. Ali, ako ih potcenite, platićete".
Djalminja

Postby Holden » 17 Nov 2016, 02:16

Djalminja wrote:Glava-Nina
Sise-Katarina
Noge-Jelisaveta
napravis od svega nekog idealnog robota

Milanka sama. :D Doduše za sad joj se vidi samo glava u prve dvije epizode koliko sam pogledao, al' je zato savršena.

Bio sam skeptičan prema ovome jer sam se davno udaljio od domaće kinematografije. Odlučio sam da gledam tek kad se i ovde na forumu počelo masovno da prati.

Drago mi je da ima talentovanih ljudi koji će snimiti i nešto antiradašinovsko i bez balkanskog humora (protiv koga lično nemam ništa al' smaraju više Bude, Samuraji i ostala sranja koja se rade po istom šablonu).

Jedino imam zamjerke na glumu, a s obzirom da je ovo nešto potpuno novo na našem nebu ja sam izuzetno zadovoljan. Počinje Oklahoma-Hjuston, inače bih odgledao i treću epizodu u cugu. :biggrin:

Onaj šef policije mi je mnogo sumnjiv...
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby Tegi » 17 Nov 2016, 02:49

Inače, autor serije je Predrag Antonijević, koji je otišao u Ameriku za vreme rata nakon što je početkom 90ih snimio film Mala sa Mirjanom Joković, Srkijem Todorovićem, Mirjanom Karanović, Danilom Lazovićem i onom čuvenom scenom seksa sa Majom Sabljić od 10 sekundi.
U međuvremenu je i snimio onaj film Spasitelj, u američkoj ko-produkciji.

Pre možda dve godine sam gledao emisiju Balkanskom ulicom sa pokojnim Danilom Lazovićem i tu je on pričao o Maloj i Antonijeviću kao čudu od deteta, i samo je za kraj prokomentarisao njegov odlazak u Ameriku: "Niko se tamo od umetnosti nije leba najeo". :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby killchrome » 17 Nov 2016, 10:07

odlican je westworld, odlican. iz nekog razloga nemam onaj trip da odmah moram da skinem i epizodu cim se pojavi i pogledam je. ali vrhunski je odradjena, sve je na vrlo visokom nivou. znamo ko je i sta je entoni hopkins, ali neverovatno je koliko mu lezi ova uloga, kao da ne glumi zapravo, ili glumi samog sebe. ed haris isto pokidao, ova rejcel vud mi je uvek bila iritantna ali za mene verovatno i najprijatnije iznenadjenje...
killchrome

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura