Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Kvizovi

Re: Kvizovi

Postby ИлићКапитен22 » 01 Nov 2022, 12:36

19 од 22.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Milan L. » 03 Nov 2022, 20:23

Možda zato što je još početak ciklusa pa zato idu ovakve kombinacije:

2.11.2022.
prva igra - s, a, t, o, n, , nj, g, a, j, i, l (rešenje: nostalgija)
druga igra - r, a, m, o, n, f, ć, t, n, o, l, s (rešenje: normalnost)

(formula: 5 - dva slova viška - 5)
Takmičar je uspeo da razbije ovaj sistem iskoristivši f umesto n pa je za formalnost dobio dodatne poene.

3.11.2022.
prva igra - v, r, ž, o, i, p, t, a, lj, a, i, v (rešenje: proživljavati)
druga igra - h, r, p, o, u, d, nj, o, e, lj, e, v (rešenje: produhovljenje)

(formula: 6 - 6)
Milan L.

Postby Milan L. » 08 Nov 2022, 22:59

7.11.2022.
prva igra - t, š, nj, a, s, h, k, o, lj, o, p, s (rešenje: spoljašnjost)
druga igra - t, a, ž, v, a, f, g, i, a, l, b, u (rešenje: ublažavati)

(formula: 5 - dva slova viška - 1 - 4)
Ovde dve reči nisu baš identično izmešane ali obe počinju sa poslednja četiri slova.
Milan L.

Postby fabricio » 10 Nov 2022, 13:49

Omiljeni kviz i najdraza pobeda.

A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Tegi » 11 Nov 2022, 15:37

Vazelin, povoljno.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Milan L. » 14 Nov 2022, 21:29

Nekom logikom ova ekipa večeras treba da pobedi i obori rekord. Od početka sezone svaka druga epizoda je pobednička.
Milan L.

Postby Sezione » 14 Nov 2022, 22:03

Kakav Luka Bojovic stajling vecerasnjih takmicara
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Sezione » 15 Nov 2022, 00:09

Pokidali Bojovici, oborili rekord i uzeli 1 700 000, svaka im cast

Sezione

Postby Mikisha » 15 Nov 2022, 00:13

E jepse Sez, upravo se pripremao da premotam na Poteru..
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Radonjaa » 15 Nov 2022, 01:18

Sezione wrote:Pokidali Bojovici, oborili rekord i uzeli 1 700 000, svaka im cast

Svaka čast, ali bih se vjerovatno smorio posle 3 epizode ako bi ovo bio standardni nivo težine pitanja, kao da su polagali prijemni za srednju :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Mikisha » 15 Nov 2022, 01:31

Svaka cast momcima, ali pitanja su zaista bila bas blaga.

Ne secam se da je ikada bila ovakva limunada od pitanja, ali momcima svaka cast prvenstveno na mudima za one vise sume.

Jel ima ovde neko osim Tegija da je ucestvovao u nekom tv kvizu.

Obozavam kvizove, nisam neki genije, ali ovako znam kojekakvih gluposti, nekada razmisljam kako bih se prijavio ali..

Ja bih crkao tamo kad bi video kamere.
Kad bi krenule misli o brukanju, mislim da bi mozak blokirao totalno.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Tegi » 15 Nov 2022, 01:44

Mikisha wrote:Kad bi krenule misli o brukanju, mislim da bi mozak blokirao totalno.

Kod ovakvih stvari uvek se treba setiti šta je Sez pisao nakon pobede u Norveškoj. Da smo na svakom Svetskom prvenstvu u poslednih 50-ak godina napali sa toliko tehnički nadarenih igrača, sigurno bi nam se na tolikom uzorku jedanput poklopile 3-4 vrhunske utakmice i osvojili bismo medalju, možda i svetsku titulu.

Da se pre 2 i po godine nisam prijavio, danas bi me roditelji izdržavali. Ovako sam na putu da na konto šire afirmisanosti dobijem još jedan honoraran poslić, pa da mogu da živim sa 10 radnih dana godišnje i da studiram nešto što volim i gde ću se mnogo ozbiljnije angažovati. Nije to materijalno bog zna šta, ali sam ipak od 0 napravio 1, možda i 2 dinara, u poslu gde je teže naći vodu u Sahari nego finansijsku stabilnost, kamoli sinekure.

Mislim, da bi našao respektabilnu devojku treba stisnuti muda i prevazići strah od sramoćenja. Pa onda i izdržati komentare kako ju je ranije plevio Pera, a od tebe pravi papučara.

Ne verujem da postoji narod sa više kladionica i većim strahom od rizika. Narodi u kojima svi žele da umru mirno u krevetu nemaju nikakvu budućnost.

I još jedan savet oko prijavljivanja. Ne ići na RTS-ove kvizove ako si u psihičkom bedaku. Nesrećne ljude fortuna ne miluje, a ovde je ipak potrebno da te malo usere.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Mikisha » 15 Nov 2022, 01:55

Jasno, jasno.

Generalno, imam neki problem sa kamerama, pogotovo sigurnosnim(sala).
Ne volim da me neko snimi, uslika, kad vidim po gradu reportere sto jure gradjane da ih pitaju nesto, ja bezim ko djavo od krsta.

Svojevremeno, davno bas dok sam trenirao kosarku, mene i jos jednog momka iz kluba trener posalje na KTV televiziju da se malo izreklamira klub.
Krv ti jebem, ja ne znam sta da kazem, usro se, pa onda onaj momenat u glavi "Nemoj opsovati slucajno, nemoj da kazes neku glupost, nemoj na kraju da pozdravis simpatiju ili nastavnika Zivka jer ti je pisao keca".

Jedva preziveh to, od tada na svadbama nemam neki trosak kad dodju slike, jer me ima na maksimum 3.

Jedno vreme igrao FB slagalicu, znam da nije merodavno ali ono, postanem ja tamo neko jaje ono nadrkano, kupovao tokene kao besan.
I onda razmislim kako bih se prijavio u Slagalicu ali shvatim da bi mi se muda skvrčila ko na - 20.

Jebiga, u tim situacijama gde moras da razmisljas o jos necemu, tipa kako bih se izrazavao i pazio na psovke, bas ne znam izaci na kraj sa njima i trema me osakati.

Nisam nikada bio u kvizu, ali desavalo se recimo da kad sam upoznavao familiju od bivse, ona napricala kako moram paziti na recnik, njeni nikad ne psuju, majka je zajebana, ovo ono.
Ja otisao seo na neku barsku stolicu, konjusina od 190+cm se smanjila i postala pokunjeno zabunjeno kuče, kao Ngolo Kante, mislim da sam se smanjio 40 santima.
Posle se ispostavilo da je keva neka lajt varijanta kocijasa, al to sad nema veze, nego samo hocu da kazem, ako sam tamo zbog jedne osobe izgledo ko piculjak, pred TV kamerama bih izgledao kao onaj Marko DNK.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Sezione » 15 Nov 2022, 02:28

Srbi i strah od kamere i javno izgovorene reci, mozda veci i od promaje i plivajuceg zajedno :biggrin:

Ljudi u svetu kad vide kameru guraju se da daju izjavu, vide "priliku", mozda postanu poznati, a mozda i samo hoce da kazu sta im je na umu, smeta im sto im djubre odnose u 3, a ne u 5 nocu, hoce da pozdrave huga hugolinu, u krajnjem slucaju osete se na trenutak "bitnim" sto ih je neko pitao itd itd. Kod nas je uvek ono "mozda kazem nesto sto ne treba", "cuti, videce neko, napravicu problem", sto bi reko teglica "sedi di si jeL i za di si nisi" verovatno posledica sedamdesetsedmogodisnjeg udbasenja gde se islo na prevaspitavanje za isprican vic u kafani. To udbasenje doduse traje i dan danas u za nijansu manjoj meri ali traume se ocigledno vuku i ocigledno s razlogom

Cela nacija drka telefone i zvekece selfije od kafica do Zanzibara i kaci ih javno svaki dan, a kad ih neko na ulici pita za izjavu beze kao da treba da posalju oprostajnu poruku televiziji islamske drzave pre nego im odrube glavu

Zato cim se predje granica i ode npr na gostovanje i ne moze da bude nekih vecih posledica ide coporativno saletanje novinara, sto iz te zemlje, sto nasih, penjanje na grbacu, klibesanje u kameru na svakom cosku gde god se ista ugleda, cimanje crnaca da psuju na srpskom, marnjavanje magneta i ostale nebuloze

Ukratko, dobro istrenirana CTOKA :biggrin:

Sezione

Postby Tegi » 15 Nov 2022, 02:35

Okačio si pre par dana ovaj klip.

Treba ga vaditi iz arhive čim neko krene da priča o predtitovskim i posttitovskim Srbima.
Tegi

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura