Sezione wrote:Ma Tarik je top izbor za voditelja bilo kog kviza, pogoto Potere ali jbg, veca je lova u glumi ocigledno
Mislim da bi i kod nas neki Tarikoliki najbolje legao ali takvog nemamo, za sada
Ma kakvi, ozbiljne pare uzme Memed za jednu sezonu. Kada su bile priče o dnevnici Milice Milše za onu sapunjaru, rekao sam da su to smešne dnevnice, što znači da Memed sigurno uzima mnogo više.
Nije lako glumcima snaći se u ulozi voditelja. Kod nas je izuzetno retko bilo ljudi iz te branše koji su se pokazali u tom formatu. Pa jebeni Jandrija Milošević je propao kao voditelj iako je godinama radio razne formate. Ali veruj mi, bilo bi i te kako zainteresovanih, posebno onih koji imaju ime, ali im je karijera u blagom padu, pa im ne bi bila frka da ih poistovete sa kvizom, a ne glumom. Uz dobru nadoknadu, naravno.

Prosto, Tarik je rođen za to, iako Hrvatska ima mnogo boljih glumaca od njega. Mada i on je u neprilici pa ga laici doživljavaju kao hrvatskog Milana Kalinića, što nema blage veze sa životom.
Joca ima 62 godine. Ako kviz baš potraje, a tendencije su dobre, moguće je da će zbog ubitačnog ritma odlučiti da odstupi.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.