Ovde je faktički trebalo u prvom ćupu da bude 8 najbolje prvoplasiranih a u drugom preostala 3 pobednika i 5 najbolje drugoplasiranih, e sad da li je bilo tako ne znam, mrzi me da sad pretražujem koliko je ko bodova osvajao u finalima, mislim prevashodno na ove pobednike ciklusa.
Jak par na prvi pogled Obućina-Savić, jak par je bio i Šujica-Duraković, moj zemljak po mestu rođenja Purić se izglupirao par puta sinoć a pre svega u asocijacijama tako da će jedan polufinalista biti ili Šujica koga ne mogu očima da gledam

ili onaj bradonja Đurđe što je osvojio zadnji ciklus.
Nema Filipa Stevanovića koji je trebao da bude jedan od najbolje drugoplasiranih, onaj što je izgubio finale od Purića, imao blizu 250 poena, umesto njega uskočio mislim onaj lik što je od mlađanog Arsića izgubio finale, očigledno da je Stevanović bio sprečen da učestvuje.
Jedino još ne mogu da dokučim kako se spajaju u polufinalima parovi, da li ovako kako je redom izvlačeno - sa leva na desno po dva četvrtfinalna para ili ovaj deo kostura što je skroz levo daje jednog finalistu a ovaj desno drugog.
Neka napišu Milan L. ili Tegi