Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Starsica » 06 Apr 2016, 13:52

TWD
Spoiler: pokaži
Pročitala sam da još uvek ni oni ne znaju koga će da roknu, nisu odlučili i još uvek nije ni snimljena epizoda, naravno. Uglavnom, ako će se pratiti strip i karakter Negana iz stripa, žensko nije sigurno. Ja sam i inače tipovala da će to biti Abraham, Deril ili Glen, ali sad mislim da će možda fasovati i Judžin. Prosto ne mogu da odlučim. Uglavnom, moj utisak je da epizoda nije bila ništa posebno, ostavili su cliffhanger od pola godine i više sam se smorila no što sam nešto oduševljena epizodom. Zanima me šta će se desiti sa Kerol, posebno ako su joj pogođene arterije, želim da vidim šta će se desiti sa njom.
Budu li roknuli Glena ili Abrahama, neko će da najebe :funbat: Glen je najhumaniji lik u seriji i po meni je ono kako treba čovek da izgleda generalno, plus posledice zbog apokalipse, a Abraham je najveći baja tamo, sa mudima kao planina i šmekerica fazonom.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Leon S.Kennedy » 07 Apr 2016, 04:54

TWD

Vrlo je moguce da ce da roknu Judzina,ali producenti su najavljivali neku veliku smrt,a po meni Judzin je sporedan lik.Meni sve mirise na to da ce se u ovom slucaju drzati stripa i da je verovatno Glenu odzvonilo.Deril je originalan lik iz serije i izuzetno popularan,plus ima nerasciscenih racuna,Abe je relativno skoro dosao,zanimljiv je kao lik i verujem takodje dosta popularan i zato je moj novac na Glena.
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby Choda » 07 Apr 2016, 16:05

@ TWD
koji krs od kraja sezone, i jos je trajala preko sat vremena smorio sam se plovak :crybaby:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby -Stefan- » 07 Apr 2016, 20:21

TWD

Ovu zadnju sezonu su mogli da spakuju u 4 epizode,koliko su razvukli i smorili haos...postala smor serija.
Samo da ne roknu Megi :srce:
Kako se osisala kao lezbejka majke joj ga nabijem,10 puta ruznija sad
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby Sre10 » 07 Apr 2016, 23:05

Sta rade sa ovim serijama, stalno neke pauze po 20-30 dana u sred sezone :colera:
Silne mutacije zarad lecenja frustracije...
Sre10

Postby Packy » 08 Apr 2016, 06:36

Pa kada gledas serije sa nacionalnih televizija. :D Ja sam to batalio, ima dve godine kako ne gledam nijednu seriju, posto su humoristicke serije samo cu cekacu da se to nakupi pa cu da izbindzujem.Redovno sam pratio HIMYM, TaaHM, Family Guy, Modern Family i TBBT.Prve dve su se zavrsile, mrsko mi je da pratim druge dve, dok se kod cetvrte tako srozao kvalitet do te mere da cekam kraj sezone pa da sve u cugu pogledam.

Hausa jos nisam pogledao poslednje dve sezone, a i ne znam jos kada cu.PoI sam odgledao sve epizode i sada cekam petu, pustace u nekoliko nedelja dve epizode tj utorkom i sredom.

Serije sa kablovskih televizija povremeno naprave pauzu od dve nedelje.
Packy

Postby Poison and Remedy » 08 Apr 2016, 15:03

Koliko sam se nadao da ce nova sezona Vikinga biti dobra, toliko je postala sr*nje. A puno sam se nadao. Veze sa vezom vise nema, poceli su da snimaju "preko one stvari" i rezultat se vidi. Sto se tice uvodjenja novih likova, postali su gori od GOT-a.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Disident™ » 08 Apr 2016, 16:40

Poison and Remedy wrote:Koliko sam se nadao da ce nova sezona Vikinga biti dobra, toliko je postala sr*nje. A puno sam se nadao. Veze sa vezom vise nema, poceli su da snimaju "preko one stvari" i rezultat se vidi. Sto se tice uvodjenja novih likova, postali su gori od GOT-a.

Serija otkida po meni, pogotovo poslednje dve epizode.
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby -Stefan- » 08 Apr 2016, 23:31

Poison and Remedy wrote:Koliko sam se nadao da ce nova sezona Vikinga biti dobra, toliko je postala sr*nje. A puno sam se nadao. Veze sa vezom vise nema, poceli su da snimaju "preko one stvari" i rezultat se vidi. Sto se tice uvodjenja novih likova, postali su gori od GOT-a.

Odlicna serija,tek je sad zanimljivo...

Vikings

Bravo Ragnare jebacu,kako mi je drago sto je udavio onu kineskinju,smorila je vise...
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby Tufi » 08 Apr 2016, 23:32

Da li polgedati ovu jednu epizodu Blekliste dok ne pocen NBA ili sacekati da izadje jos koja, pitanje je sad...
Tufi

Postby Disident™ » 08 Apr 2016, 23:36

Tufi wrote:Da li polgedati ovu jednu epizodu Blekliste dok ne pocen NBA ili sacekati da izadje jos koja, pitanje je sad...

Izašla 17. epizoda?
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Tufi » 08 Apr 2016, 23:40

Juce, skinuo sam je vec, ali koliko vidim to je samo prvi dio novog lika sa "liste"
Tufi

Postby Odjidja Ofoe » 08 Apr 2016, 23:56

Vikinzi prate radnju po istorijskim cinjenicama, nema izmisljanja tople vode. Meni je i dalje zabavna serija, a bice jos zabavnija kad dodje do smijene generacija.
Odjidja Ofoe

Postby Disident™ » 09 Apr 2016, 01:15

Odjidja Ofoe wrote:Vikinzi prate radnju po istorijskim cinjenicama, nema izmisljanja tople vode. Meni je i dalje zabavna serija, a bice jos zabavnija kad dodje do smijene generacija.

Baš tako, ali ona ideja sa brodovima kako je genijalna. :laugh:
Disident™

Postby Packy » 09 Apr 2016, 12:14

Treca sezona mi je bila razocaravajuca, dok mi je cetvrta solidna.Tek malo bolja od trece, ali ne moze da ugrozi prve dve.Poceli su vise da spletkare, a dosta manje ima borbe tako da kapiram da to mnogima smeta.Nemam nekih vecih zamerki na ovu cetvrtu sezonu.Istina je da su podigli kvalitet u poslednje 2-3 epizode.

Neopisivo mi je drago sto je Ragnar ubio Kineskinju, lik koji je skroz bio nepotreban.Bas losa zamena za Atelstana i nadam se da nece traziti neku novu.
Packy

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura