Nema šta, čovek je razvalio...ne samo što zna odgovore na mali milion pitanja nego i za ogromnu većinu tih odgovora ima prilično detaljno objašnjenje što znači da ga zanima tematika i srž samog odgovora a ne puka formalnost istog. Treba sve to spakovati u mali mozak, a sa samo četvrt veka koliko je star.
E sad, ona dvojica da su rekla Tokio umesto Japan i čini mi se još jedno pitanje nije bilo teško pri kraju su promašili, tragaču je ostalo 7-8 sekundi do kraja, možda bi stigao još dva a možda bi za Kecmana recimo ili još jedno pitanje brže odgovorio pa isto mu dođe. Sve su to nijanse, koncentracija opadne, ma ko bio kakav genije treba u onoj brzini sve da odgovori, pa i sam Tegi je koliko me sećanje služi rekao Hrvatska umesto Bugarska kada bilo pitanje o ćirilici u EU i još jedno pitanje na koje bi sigurno i žmureći dao odgovor pa bi tek onda ihaha pobegao tragaču.
Ono što me zanima je to da li se ikad desilo da tragač ima stoprocentan učinak, ne pratim ovaj kviz gotovo uopšte, ne znam ni sam zašto, možda zbog Milice

ali kad god sam zakačio nikad nije bilo 1/1, odnosno sinoć konkretno 18/18. Verovatno je bilo, pa ko zna neka mi odgovori, sigurno Milan L. kao pasionirani ljubitelj kvizaške tematike to zna a možda i neko od vas ko redovno ili prilično redovno prati. Može uvek da se vrati unazad mesec dana na mts tv, ima sigurno i na yt ali ja nekako držah ovu emisiju u zapećku, možda jednom mesečno gledao do sada za razliku od nezaobilazne Slagalice koju gotovo redovno pratim evo ima već 28 godina, od samog starta.