Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Kvizovi

Re: Kvizovi

Postby Sezione » 05 Oct 2021, 10:48

Cestitke, svaka cast

Da suris takmicare da publika shvati da nije namesteno
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby White Mamba » 05 Oct 2021, 11:30

Bravo Tegi svaka cast druze <3 :okk:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Hajzenberg » 05 Oct 2021, 12:16

Nema šta, čovek je razvalio...ne samo što zna odgovore na mali milion pitanja nego i za ogromnu većinu tih odgovora ima prilično detaljno objašnjenje što znači da ga zanima tematika i srž samog odgovora a ne puka formalnost istog. Treba sve to spakovati u mali mozak, a sa samo četvrt veka koliko je star.

E sad, ona dvojica da su rekla Tokio umesto Japan i čini mi se još jedno pitanje nije bilo teško pri kraju su promašili, tragaču je ostalo 7-8 sekundi do kraja, možda bi stigao još dva a možda bi za Kecmana recimo ili još jedno pitanje brže odgovorio pa isto mu dođe. Sve su to nijanse, koncentracija opadne, ma ko bio kakav genije treba u onoj brzini sve da odgovori, pa i sam Tegi je koliko me sećanje služi rekao Hrvatska umesto Bugarska kada bilo pitanje o ćirilici u EU i još jedno pitanje na koje bi sigurno i žmureći dao odgovor pa bi tek onda ihaha pobegao tragaču.

Ono što me zanima je to da li se ikad desilo da tragač ima stoprocentan učinak, ne pratim ovaj kviz gotovo uopšte, ne znam ni sam zašto, možda zbog Milice :lollol: ali kad god sam zakačio nikad nije bilo 1/1, odnosno sinoć konkretno 18/18. Verovatno je bilo, pa ko zna neka mi odgovori, sigurno Milan L. kao pasionirani ljubitelj kvizaške tematike to zna a možda i neko od vas ko redovno ili prilično redovno prati. Može uvek da se vrati unazad mesec dana na mts tv, ima sigurno i na yt ali ja nekako držah ovu emisiju u zapećku, možda jednom mesečno gledao do sada za razliku od nezaobilazne Slagalice koju gotovo redovno pratim evo ima već 28 godina, od samog starta.
Hajzenberg

Postby Lester Bo » 05 Oct 2021, 13:58

Hajzenberg wrote:Nema šta, čovek je razvalio...ne samo što zna odgovore na mali milion pitanja nego i za ogromnu većinu tih odgovora ima prilično detaljno objašnjenje što znači da ga zanima tematika i srž samog odgovora a ne puka formalnost istog. Treba sve to spakovati u mali mozak, a sa samo četvrt veka koliko je star.

Upravo ovo,neverovatno zaista koja količina znanja je u pitanju i to iz svih mogućih oblasti,svaka čast Tegi.

Odlični su bili i takmičari sinoć pogotovo onaj momak Aleksa ,malo mi ih je žao,ali šta da se radi da je bio drugi tragač u pitanju verovatno bi imali više sreće.
Lester Bo

Postby bwa » 05 Oct 2021, 14:01

Ako ikad budem ucestvova u Slagalici lako cete me prepoznati. Na skocku cu za svaku kombinaciju da idem na zvezda, karo, zvezda, karo :biggrin:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Zlaja » 05 Oct 2021, 14:31

Sinoć kad su popadale društvene mreže visio sam malo duže po Tviteru, a tamo samo neki komentari o novom slatkom tragaču.

A bilo je i komentara i od ženskog sveta.

Ako izađe na YouTube neka neko okači, da se pogleda šta smo naučili mladog vragolana.
Zlaja

Postby balkanski spijun » 05 Oct 2021, 15:43

Tegi

Jel se kaze anarhista Ili ANARHISTA.

Koji si ti I kralj :blue:
balkanski spijun

Postby Nikola » 05 Oct 2021, 15:57

Ono bio nas Tegi?
Bravo, majstore.Na YT-u ima samo finalna runda.
Dobio si me za jedno pitanje :okk: Ali sigurno je lakse iz fotelje
Ziv bio
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby NEDJA » 05 Oct 2021, 16:12

Sad sam tek stigao da pogledam i Jutarnji program i sinocnju Poteru. Svaka cast, Tegi. Potpuna dominacija, neverovatno znanje iz svih oblasti. Imam osecaj da ti je dovoljno jedanput da procitas ili cujes negde neku informaciju da ti ostane urezano u memoriju. Ko moderni racunar. Ako smes da otkrijes jesi li placen fiksno plus bonusi po ucinku?
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Nikola » 05 Oct 2021, 16:21

Tegi, ja KG.Jelena Milovanovic vrlo blizu.. Vidi se odakle je ekipa.
Salu na stranu, svaka cast majstore

P.s.Grobaru dali dva pitanja o Partizanu :D
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby jupol » 05 Oct 2021, 18:23

Tegi je najbolje sto ta televizija ima :biggrin:

Zezam se malo, iskrene cestitke Tegiju. Oko nekih stavova se necemo sloziti, ali neverovatno znanje nikada nije dolazilo u pitanje :okk:
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby grobar_Zvornik » 05 Oct 2021, 18:36

Нажалост с ове стране Дрине тај квиз не можемо гледати...
У сваком случају свака част Тегију и једног дана, када се квиз пензионише, да нам открије тајну свих тајни, а која се тиче одговора трагача... :biggrin:

Ко је пропустио, имате овдје ЈП.

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Eddie Brock » 05 Oct 2021, 18:45

Voditeljka :rose:
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Dimitrije » 05 Oct 2021, 19:02

Eddie Brock wrote:Voditeljka :rose:

Ma kakva voditeljka, kakav Tegi, naštimano :jezik:

Zdrav bio. Mnogo mi se svidja kada se vraća lepo, zasluženo u životu. Mada si zaslužio pre Kilibardu, jbg...
Dimitrije

Postby ИлићКапитен22 » 05 Oct 2021, 20:54

Заслужио је Косјерину :D

Мада и ова је лепа. Колико гута очима брата Тегевару.

Свака част још једном Теги!

Што више људи попут Тегија на нашим телевизијама...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura