Bogun wrote:Nedeljko ima isti glas kao Rade Zagorac.

Ma jebeš glas nego vidiš li koje face slaže i kerefeke izvodi kad pritiska miša u Ko zna zna, 'oće dečko da se šlogira prosto i da pukne od muke što se on nije prvi javio. Odavno se ovako nije pojavio neko nadmen, nadobudan, beskrupolozan...prosto mi je žao što sam ranije ''pljuvao'' po nekim takmičarima, ali ovaj je sve granice pomerio sa svojim bezobzirnim pa i nevaspitanim stavom, ima znanje, ali...nadmašio je i onog lika što je protiv Karne igrao pa kad pritiskao miša prosto mu iz kadra nestajala faca
Javno se Karni izvinjavam ako ovo čita a ne čita sigurno jer dečko ima pametnija posla, tek kad prođe neko vreme uvidiš neke stvari a možda i greške, on je bar skroman i povučen i nema šanse da je sve to fingirao ali ovaj Šujica, takvo bahato i kabadahijsko ponašanje, ponaša se kao neki šerif, zlo i naopako ako osvoji ciklus
Reče pre Milica Gacin u jednoj emisiji, možda jutarnjem programu da tek kada se pročita celo pitanje onda važi ko prvi pritisne miša a ranije ne, poneko od njih besomučno pritiska taster čim se pojavi pitanje na ekranu i tačno se vidi da to nije uvek merilo da će taj i prvi odgovarati na pitanje.
Onaj takmičar iz Priboja što sutra igra prvo polufinale pobedio je mislim pretprošlog petka u Stigni me ako znaš i valjda oko 400 hiljada uzeo.