Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Kvizovi

Re: Kvizovi

Postby fabricio » 20 Dec 2020, 20:56

Ovo danas je bilo prelako. Nedostojno super ciklusa. Hitno da menjaju sastavljace pitanja, ko god da su. Izuzev onih galerija u spojnicama doduse.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Milan L. » 20 Dec 2020, 21:47

Ima dosta nedostataka u Slagalici a koji nisu samo vezani za Ko zna zna. U igri Moj broj apsolutno ništa ne znači ako rešite protivnikov zadatak (on ima prednost) a svoj pogrešite, pisaće vam se nula kao da nijedan niste rešili. I obrnuto, ako protivnik pogreši vi automatski dobijate poene sem ako niste toliko smotani da kažete da ne prijavljujete ništa.
Milan L.

Postby Noodles » 21 Dec 2020, 19:43

Dobro da ova bubalica nije prosla u finale. Imas rec slava u superfinalu, tu se bukvalno vidi ko je inteligentniji i bolji takcimar. Srecno Radetu u finalu jer je i Karna igrac slicnog tipa.
TRI POENA, TRI POENA... NEMOJTE SE LJUTITI ŠTO SAM ZAĆUTAO ZA TRENUTAK...
Noodles

Postby Milan L. » 21 Dec 2020, 19:48

Ja mislim da je za uspeh u kvizu ovog tipa samo i potrebno da budete brzi i bubalice. Kada je u asocijacijama izašla kultura odmah sam pomislio na centar, ne zato što mi to prvo padne na pamet, nego zato što sam primetio da se često ponavlja. Ceo koncept Slagalice se bazira na recikliranju, hteli to da priznamo ili ne.
Milan L.

Postby yobara » 21 Dec 2020, 19:49

Rade ocekivano, ali bogme je bio pod pritiskom...iskusniji i vise allaround igrac...ali istini za volju, danas su ista pitanja znali (sto je prevagnulo na Radetovu stranu), a na 3 pitanja se samo Stefan javio i znao...pored slagalice to odlucilo dvomec

U asocijacijama ga ubio Stefan

Strasan dvomec, kako god :blue:
yobara

Postby Hajzenberg » 21 Dec 2020, 20:10

Stefan mnogo bolji u asocijacima u obe emisije, u Ko zna zna 90-80 za njega u dve emisije ali slaganje slova mu je išlo loše i to ga koštalo, drago mi je što nije u finalu :roll:

Rade je već dobio Macuru u finalu jednog prolećnog ciklusa i to lagano, tako će biti ako su se već sreli i u superfinalu ali verovatno je Karna dobio Macuru, videćemo ovih dana...
Hajzenberg

Postby Milan L. » 21 Dec 2020, 20:30

Ispada da nesimpatije mogu pokupiti samo oni takmičari koji pokažu da su se iznervirali što gube. Meni je smešno kad ih vidim da se toliko nerviraju jer je kviz ipak samo igra (sa mnogo nedostataka), ali dobro, možda nekom dosta znači ta titula. Izgleda da je najbolje ćutati kao Karna. Ups, ni to nam se ne sviđa. Šta onda treba da poseduje jedan pobednik da bi bio omiljen?
Milan L.

Postby Noodles » 21 Dec 2020, 20:32

Pa Rade ima sasvim normalnu gestikulaciju tokom igre. Vidi se da nekad ispizdi, ali prosto ne drami ko ovaj Stefan da odmahuje glavom kao da mu zivot zavisi od igre. Karna tunjavi, onaj Dusan je nerpijatno srecan dok igra traje, tako da kad se pogleda jedino se Rade normalno ponasa, bar za mene.
Noodles

Postby Milan L. » 21 Dec 2020, 20:42

Hoćeš da kažeš da su najbolje prihvaćeni oni koji pristupe kao da im ne zavisi život od pobede, relativno opušteni? Takva je većina običnih igrača, jer znaju da ne vredi mnogo čemu da se nadaju. Ali u superfinalu je veliki ulog, treba imati samokontrolu a nisu svi od čvrstog materijala sazdani. Po nervno labilne je loše i to što im tako dodatno pada koncentracija, pa se dešavalo da ne primete da su se prvi prijavili na Ko zna zna i onda još ispadnu komični. Dejan Kovačević koji je danas bio u Totalnom obrtu (prošlogodišnji finalista superfinala) je dobar primer tih impulsivnijih reakcija.
Milan L.

Postby Noodles » 21 Dec 2020, 20:54

Rade jedini covek ima meru da ti ne bude neprijatno dok ga gledas, Slagalicu sam gledao jos kao klinac dok je postojala igra sa kartama gde si bio slagao kulu. Izgubila je smek tokom godina i zbog ove igre ko zna zna, jer igraci se tu vade a ima rec slava, a njegov protivnik raslojavanje. :lollol:
Nemam ja nista protiv nijednog takmicara al ovi ko zna zna igraci su antipaticni, jos kad krene tako da drami...
Noodles

Postby Milan L. » 21 Dec 2020, 21:02

Evo priznajem ja sam našao odmah dve max reči, što mi retko kad uspeva. Nekada samo otkrijem poslednja slova, kog je tipa reč, ne i početak. To ili se vidi odmah ili se ne vredi mučiti. Nekako su ih odabrali da budu slične, polarizacija i raslojavanje su u neku ruku sinonimi. Svakako je bolje kad se nađe svoja, makar i kraća reč nego da se nagađa šta su sakrili. Ali samo njihove reči nose dodatne poene, retko kad se nadmudri "kompjuter".
Milan L.

Postby Sezione » 21 Dec 2020, 23:00

Uze covek 500k, i mnogo mi je drago sto je sam uzeo jer su ovi cigani posle njega svi jedni druge savetovali da idu na vece, a svi isli na manje i srednje i bas mi je drago sto su poispadali
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Cvele » 21 Dec 2020, 23:14

Bravo šmekeru jel ti drago
Cvele

Postby Sezione » 21 Dec 2020, 23:24

Neizmerno care, mrzim cigane
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!