Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Kvizovi

Re: Kvizovi

Postby fabricio » 04 Dec 2020, 19:51

zato i kazem... a ako vec imaju unapred odredjene brojeve, retardirano je da im daju onakav broj

Ali ova Kristina koja uvek mora da pomene misa ... povraca mi se.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Pit Bull » 04 Dec 2020, 19:57

Sinoc u Milijunasu prvi put od povratka kviza otvoreno 14. pitanje.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Hajzenberg » 04 Dec 2020, 20:07

Dosadna je Kristina više sa floskulama tipa ''biće da je to'' i ''neće biti'' koje koristi tokom spojnica kao i sa tim opomenama oko miša a glupa Marija Veljković posebno iritira kada gotovo uvek pre druge asocijacije kaže ''poslednja asocijacija'' kao da ima više od dve asocijacije da se igra. Gacinka je tu nekako najbolja od svih ili manje gora od ove dve.
Hajzenberg

Postby Skafi » 04 Dec 2020, 20:11

Ta Veljkovićka i konstanttno ubrzava takmičare, stalno se negde žuri... tipa neko nešto pogrešno odgovori, nije prošao ni sekund a ona kaže "ne već'.
Skafi

Postby grobar_Zvornik » 04 Dec 2020, 20:15

Hajzenberg wrote:Dosadna je Kristina više sa floskulama tipa ''biće da je to'' i ''neće biti'' koje koristi tokom spojnica kao i sa tim opomenama oko miša a glupa Marija Veljković posebno iritira kada gotovo uvek pre druge asocijacije kaže ''poslednja asocijacija'' kao da ima više od dve asocijacije da se igra. Gacinka je tu nekako najbolja od svih ili manje gora od ove dve.

Image
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Withnail » 04 Dec 2020, 20:27

Meni najjace ta treca kad neko pogadja asocijacije i sad ne kaze tacno i ona samo predje na sledeceg takmicara, ni ne kaze nije, idemo dalje, u fazonu necu da te udostojim da komentarisem koliko si glup :biggrin:

A Kristina kad joj dodje neko ko joj se svidja fizicki ne moze da ne komentarise i otvoreno navija :biggrin: samo sto ne pocne da se oblizuje :biggrin:
Withnail

Postby fabricio » 04 Dec 2020, 20:31

Meni je Kristina i pre bila iritantna, sad mi je nepodnosljiva za slusanje...

Pre neki dan sam je video u nekom kvizu na RTSu, upisao sam se kako pokusava da bude drugacija, valjda smesna sta li...

Ona sto je vodila slagalicu pre jedno godinu dana, kratko nesto, milina za slusanje u odnosu na ovu.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Hajzenberg » 04 Dec 2020, 20:34

grobar_Zvornik wrote:
Hajzenberg wrote:Dosadna je Kristina više sa floskulama tipa ''biće da je to'' i ''neće biti'' koje koristi tokom spojnica kao i sa tim opomenama oko miša a glupa Marija Veljković posebno iritira kada gotovo uvek pre druge asocijacije kaže ''poslednja asocijacija'' kao da ima više od dve asocijacije da se igra. Gacinka je tu nekako najbolja od svih ili manje gora od ove dve.

Image

Ma dobra je MILF-ara :biggrin: , sasvim fino izdanje za nekoga ko troje dece izrodio :biggrin:
Hajzenberg

Postby grobar_Zvornik » 04 Dec 2020, 20:41

Уживо сам је видио. Свака јој част.
При томе сам од више људи из РТС-а чуо како је прилично угодна и пристојна.
За мање упознате, она и Кристина воде и неки јутуб канал, гдје има пуно интересантних тема о родитељству. :okk:
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Hajzenberg » 04 Dec 2020, 22:24

fabricio wrote:Meni je Kristina i pre bila iritantna, sad mi je nepodnosljiva za slusanje...

Pre neki dan sam je video u nekom kvizu na RTSu, upisao sam se kako pokusava da bude drugacija, valjda smesna sta li...

Ona sto je vodila slagalicu pre jedno godinu dana, kratko nesto, milina za slusanje u odnosu na ovu.

Evo Kristine sad u tom kvizu što si pomenuo, jbg, takva joj rola namenjena, ona je inače glumica valjda po profesiji a voditelj po opredeljenju.
Hajzenberg

Postby Bogun » 04 Dec 2020, 23:26

fabricio wrote:Meni je Kristina i pre bila iritantna, sad mi je nepodnosljiva za slusanje...

Daj bre fabricio, smatrao sam te za ozbiljnu osobu.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Cvele » 04 Dec 2020, 23:47

Withnail wrote:A Kristina kad joj dodje neko ko joj se svidja fizicki ne moze da ne komentarise i otvoreno navija :biggrin: samo sto ne pocne da se oblizuje :biggrin:

Ovo apsolutno :biggrin:

A ima često i obostrane privlačnosti čini mi se, ima nešto ona.
Cvele

Postby Milan L. » 05 Dec 2020, 00:12

Jeste da je kviz zabavna forma ali jedino Kristina nameće temu da je neko slobodan ili da je sve "u redu" (ako je uparen i ima porodicu). Neka ljudi kažu ono što žele o sebi, čemu to kopanje po tuđoj intimi.
Milan L.

Postby -Lepi- » 05 Dec 2020, 00:29

Ma bezi onaj Karna nije nomalan, jeste da je protivnik podbacio (S namerom dodjoh u veliki grad,Elzan Bibic,cembalo-klavir, itd...) ali ne znam da li iko u drzavi bi mogao da dobije Karnu u ovom formatu.
Jos decko ima samo 23 godine, da ne poveruje covek.
Bila je zanimljiva reakcija crvenog takmicara dok se Karna javljao i odgovarao u vezi onog korejskog reditelja, reakcija u fazonu "vidi ovog Kiklopa" i ovo zna. xD
Inace i meni je Gacin bolja kao voditeljka od ove dve mladje.
-Lepi-

Postby Hajzenberg » 05 Dec 2020, 00:42

Ne znam samo da li postoji uopšte šansa da se ona jebena igra Ko zna zna nekako izmeni. Nešto softverski, programerski, bolji poznavaoci će reći šta i kako. Npr. prvi takmičar odgovara, ako ne zna onda drugi pokušava, pa taj drugi preuzima prednost ako pogodi ili ne mora uopšte da preuzima prednost nego plavi takmičar u svom delu igre neka prvi odgovara pa ako ne zna onda naizmenično crveni i kontra kada crveni preuzme svoj deo pitanja.

Ovo sa mišem i brzinom više nema smisla. Milica Gacin je pre par dana rekla da džabe pritiskaju tastere na mišu kad počne da se čita pitanje, tek kada voditeljka izusti poslednje slovo zadnje reči onda je validno ko prvi pritisne miša.
Hajzenberg

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura