Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Raoul Duke » 29 Jul 2014, 17:18

Госпа Камено Срце није изгубљена за серију. Још се не зна да ли ће добити улогу. Бријена мора негде да стигне на свом путовању :D
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Pit Bull » 29 Jul 2014, 19:22

Raoul Duke wrote:Госпа Камено Срце није изгубљена за серију. Још се не зна да ли ће добити улогу. Бријена мора негде да стигне на свом путовању :D

Mnogo su likova nepotrebno izbacili, mada kad su mogli izmeniti neke kompletne price sto ne bi mogli i likove izbaciti :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Duh sa sekirom » 02 Aug 2014, 21:06

Evo jedna preporuka od mene : Life on Mars http://www.imdb.com/title/tt0478942/
Nije bas izvikana serija i verovatno je ne bih ni pogledao da nisam dobio preporuku od drugara..Meni se veoma svidela..Postoji Engleska i Americka verzija..Naravno ja sam odgledao orginalnu Englesku..
Duh sa sekirom

Postby Pit Bull » 08 Aug 2014, 17:18

Galecki,Parsons i Keli Kuko izgurali milion po epizodi TBBT-a... Znaci svako ce od njih zaraditi po 24 miliona u roku od godinu dana :krsti:
Pit Bull

Postby Angus Young » 08 Aug 2014, 17:54

Pit Bull wrote:Galecki,Parsons i Keli Kuko izgurali milion po epizodi TBBT-a... Znaci svako ce od njih zaraditi po 24 miliona u roku od godinu dana :krsti:

http://www.svet.rs/strane-vesti/ugovor-veka-zvezde-serije-streberi-dobijaju-po-100-miliona-dolara

Kako je rečeno, tri glavne zvezde dobiće po milion dolara za svaku od epizoda, što je 72 miliona za za tri godine. Međutim, to nije sve jer ta cifra uz razne bonuse raste na 100 miliona dolara.

koje su to cifre u pitanju..
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Pit Bull » 08 Aug 2014, 18:58

:biggrin:

Image
Pit Bull

Postby Choda » 08 Aug 2014, 19:40

Pit Bull wrote:Galecki,Parsons i Keli Kuko izgurali milion po epizodi TBBT-a... Znaci svako ce od njih zaraditi po 24 miliona u roku od godinu dana :krsti:

:wacko: Serija kojoj je kvalitet toliko opao da sam prestao da gledam, a ja gledam svakakve serije :lollol: i nekad sam mnogo gotivio a sad su mi totalno bla..
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Pit Bull » 09 Aug 2014, 11:53

Ako niste citali knjige ne otvarajte spoiler

Spoiler: pokaži
Definitvno ce peta sezona biti usredotocena na Dornu koliko vidim a Gvozdena ostrva uopste nece biti spomenuta, valjda ce ostaviti za 6 sezonu, meni je sama ta prica sa Gvozdenih ostrva daleko zanimljivija, bas me zanima kako ce prikazati bracu...
A i kad smo kod Dorne ne vidim na kastingu Arijanu Martel, sama po sebi ce Dorna biti izuzetno dosadna, mogli su vala ubaciti Arijanu i Arisa, moraju uravnoteziti golotinju u 5.sezoni :lollol:

Bice glupo ako u 5.sezoni bude dosta stvari iz 5.knjige(Deneris,Tirion) a ne bude nekih iz 4.knjige, na kraju krajeva u seriji jos uvek nije spomenuta smrt Belona Grejdzoja :roll: Mada kad su mogli Brena dovesti do Trooke vrane sad u ovoj sezoni, sto ne bi mogli i ovo preskociti...
Pit Bull

Postby Choda » 09 Aug 2014, 14:11

Ja prestajem da gledam seriju do daljnjeg, koliko sam citao po nekim najavama u ovoj sezoni ce biti spojlera za 6 knjiigu..
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Pit Bull » 09 Aug 2014, 14:41

Choda wrote:Ja prestajem da gledam seriju do daljnjeg, koliko sam citao po nekim najavama u ovoj sezoni ce biti spojlera za 6 knjiigu..

Pa 6. knjiga izlazi u februaru a serija u aprilu, ja se nadam da ce Laguna izbaciti 6.knjigu prevedenu u sto skorijem vremenu, ako ne izbace pre aprila, procitacu stranu verziju :D
Pit Bull

Postby Pit Bull » 11 Aug 2014, 14:04

Glumac Džej Džej Marfi preminuo je iznenada, svega nekoliko sati nakon snimanja scena za novu sezonu "Igre prijestola".

Marfi (86) je bio odabran za ulogu Sera Denisa Malistera, najstarijeg člana Noćne straže.

Snimanje se odvijalo u Irskoj, odakle je Marfi, koji je preminuo na setu.

Marfi je bio poznat kao pozorišni glumac, a bio je i mentor čuvenog Lijama Nisona.
Pit Bull

Postby civor » 11 Aug 2014, 17:15

Ja ne mogu da verujem da u sledecoj sezoni GoT nece biti dodat nijedan Grejdzoj,ajde ako ne bude Jurona i Mokrokosog ali kako ce da se odvija radnja u 6-toj sezoni onda bez Viktariona?
Baron je najveci kralj
civor

Postby Pit Bull » 11 Aug 2014, 17:22

civor wrote:Ja ne mogu da verujem da u sledecoj sezoni GoT nece biti dodat nijedan Grejdzoj,ajde ako ne bude Jurona i Mokrokosog ali kako ce da se odvija radnja u 6-toj sezoni onda bez Viktariona?

Meni je Juron vazniji lik :D Ali svakako da nema smisla da ih odvajaju, cenim da ce njih ostaviti sve za 6.sezonu i da ce citavu radnju sa Grejdzojima zbrzati u 6.sezoni... U 5-oj sezoni cenim da cemo imati mnogo vise Bravosa, nadam se da ce
Spoiler: pokaži
i Sam stici u Bravos do kraja 5.sezone
, bice sigurno i dosta Deneris i Jona bez obzira sto ih nema u 4.knjizi...
Pit Bull

Postby civor » 11 Aug 2014, 17:27

Znaci Viktarion ce za 10 epizoda da predje pola planete da bi stigao na odrediste.Bez obzira koji ti se vise dopada on je vazniji za radnju od Jurona.
Baron je najveci kralj
civor

Postby alcesta » 13 Aug 2014, 14:37

Duh sa sekirom wrote:Evo jedna preporuka od mene : Life on Mars http://www.imdb.com/title/tt0478942/
Nije bas izvikana serija i verovatno je ne bih ni pogledao da nisam dobio preporuku od drugara..Meni se veoma svidela..Postoji Engleska i Americka verzija..Naravno ja sam odgledao orginalnu Englesku..

Malopre tek videh, pa da se pridružim preporukama, odlična serija :okk:
Američku verziju nisam gledala ali su njihove verzije uglavnom razvodnjene i neubedljive u odnosu na britanske originale.
Ima i spin-of, http://www.imdb.com/title/tt1008108 ali nije ni blizu, dosta me je razočarao.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura