Verujem da dobar deo vas zna pricu kad je Srdja Knezevic posle jednog derbija cekao Jestrovica da ga bije jer ga je ovaj nesto psovao na terenu. Ono, Jestrovic zbrisao prvi na tusiranje, mozda je cak i izmenu trazio, pa kad je Srdja skapirao istrcao na parking, ovaj u dzipa, zakljucao vrata i zbrisao. Poznata prica, ali manje je poznat i epilog iste. S razlogom. Komsa moj, potpukovnik vba, isao par godina posle toga posle toga na neku konferenciju vojnih sluzbi u Brisel sa ekipom. I sad, zavrsili prvi dan aktivnosti oko tog agentskog sranja i aj kao ovi nasi sto su ih docekali da ih provedu malo po Briselu. Pod "nasi" znaci da balkanci odande vode sve balkance odavde u zivot. Krenu oni po nekim pabovima, jedan drugi, pa klub i kaze komsa, alo bre, dajte neki nas lokal da izgrmimo do ujutru kad vec placa drzava Srbija. Ajde. Zaputi se njih bezmalo 20 u kafic u maltene centru grada, par ulicica od Rue Nueve. Ulaze unutra, pici ova pesma, njima se vec dopada. Odmah pice, pesma se zavrsava u sred druge strofe, krece opet. Ajde, dobra je, mozda je bag. Staje u sred refrena. Krece treci put, vec se gledaju. Staje pre refrena. Uhvati on tu jednog naseg atasea i sa njim krene da vidi da l neko zajebava, pritom je kafic pun kao oko i svi vilene. Kad vidi sa druge strane sanka se okupila masa i navija. Neki zalizanko u beloj kosulji zavrnutih rukava i somotnim sedam osmina pantalonama radi sklekove, a kratko osisani mu samo vice "ajde, ajde, ajde" i prekida pesmu kad god ovaj posustane i pusta je ispocetka. Pita ga komsa, je li, odakle si? Kaze ovaj, iz Obrenovca. Komsa ga zamoli da batali i okrete se i ode. U medjuvremenu komsi su prisli neki nasi i objasnili da je ovaj iz Obrenovca Srdja i da pusta pesmu vec sat vremena, a ovaj sto radi sklekove Jestrovic i pozadinu price i sve. Komsa ode do njih, ugasi pesmu i kaze "Nenad Jestrovic?", ovaj lezi na podu, dize glavu, kaze "ja sam", komsa izvadi legitimaciju i kaze da je dosao u Belgiju da ga mobilise usled izbegavanja vojnog roka zbog fudbalske karijere. Ovaj ustaje onako polupan i pruza ruke kao za lisice i kaze "Vodite me, molim vas! Ovaj nije normalan!!!"