by rolerkoster » 11 Nov 2024, 01:10
Malopre sam je vratio da pogledam,meni se ne svidja sada na sredini serije(4 epizode od ukupno 8).Ni sam ni mislio da ce odstupiti od zvanicne istine,ali vidim u vecerasnjoj nisu uradili ni po njoj.Koliko se secam i slike su stavljali zvanicno je D.S.imao kalasnjikov,a Kum bombu(ako se secam dobro)i SAJ ih je odsrelio u razmeni vatre.Bagzi je bio toboze sa njima i on je pobegao,to je istina za stvarnost,a sta je stvarno bilo znaju samo Bog i preziveli tada policajci i Bagzi ako je stvarno bio sa njima u sta ne verujem(Seselj i jos neki su spominjali kako su uhaoseni prvo,maltretirani pa ubijeni,naveli su i imena ali naravno da ne mogu u seriju jer su zivi i jos uvek na polozajima).U seriji su pokazali samo n kako beze i njih mrtve nenaoruzane i malog sa njima koji je fiktivan lik,mozda su i isekli neke delove serije ko zna.Verujem da ce u nastavku imati flesbekove tzv i velicati Djindjica,itd.Pomislih Legija i ostali u zatvoru i na slobodi politicari,panduri,ljudi iz Sluzbe da li su gledali i kako su se nervirali.