Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby ExEr » 28 Jul 2023, 09:26

I sam je o tome pricao...nije se krio...
A sina koliko se secam ima negde u Brazilu
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Malkovic » 29 Jul 2023, 21:20

Застава Сомалије на Метеору.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Tegi » 30 Jul 2023, 13:54

Spoiler: pokaži

Najbolji uradak Save Mrmka.

Definitivno je Vučić dobro izučio ovaj period.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hajzenberg » 31 Jul 2023, 15:01

Prvo što mi upade u oči bez da otvorim prvi klip je pokojni Milan Erak, kako sam tog čoveka ''zamrzeo'' još kao klinac posle onog masakra u autobusu iznad Dubrovnika u Lordanovom remek-delu ''Okupacija u 26 slika'' gde je zajedno sa takođe pokojnim Zvonkom Lepetićem sadistički uživao u klanju i čemu sve ne...a nedavno pogledah posle dužeg vremena i Večernja zvona gde Zvonko takođe predvodi hordu ustaša u krvavom piru, na tu njegovu rolu sam totalno bio zaboravio, Gaga Antonijević malo više da je gledao kako se to nekada snimalo bolje bi mu bilo.

Apropo Eraka, on se valjda drogirao i saspeo u zatvor, okončao sa nekih 40 i kusur godina života a zadnja uloga mu bila u dinastiji Obrenović gde se takođe Mrmak potpisao kao režiser. Nekako atipičan ali u isto vreme i nekako upečatljiv glumac, šteta što mu je životni put tekao kako je tekao a isto tako i završio. Često je glumeo provokatore, sve sa onako zajebantskom facom i to mu je baš dobro polazilo za rukom.

Ciga Jerinić na donjem klipu, jbt, kakve smo mi glumce samo kao epizodiste imali pa hajde da kažemo od 70-ih pa do kraja veka ili početka novog milenijuma, pa to je bilo za millina pogledati, stara škola i stari kov, pa izmislili su glumu za gomilu današnjih ''zvezda i zvezdica'' ili najblaže rečeno nosilaca glavnih uloga. Hvala YT i hvala Balkandownload gde se gomila uskladištenih starih domaćih serija i filmova može pogledati i skinuti a na ovom sajtu BD mnoge su i remasterizovane i obrađene kako što se tiče video tako i zvučnih kodeka tako da je to sada baš fino i to treba za neka buduća pokolenja sačuvati. Ako bude imao ko da gleda i ako bude koga uopšte zanimalo.
Hajzenberg

Postby Inzaghi » 31 Jul 2023, 19:21

Konacno da sednem da pocnem Parks and recreation. Dugo mi je na listi.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Bogun » 31 Jul 2023, 21:11

Jedna od jačih serija, mislim da će se @Ron Swanson složiti. :biggrin:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby ExEr » 31 Jul 2023, 21:14

Hajzenberg wrote:Prvo što mi upade u oči bez da otvorim prvi klip je pokojni Milan Erak, kako sam tog čoveka ''zamrzeo'' još kao klinac posle onog masakra u autobusu iznad Dubrovnika u Lordanovom remek-delu ''Okupacija u 26 slika'' gde je zajedno sa takođe pokojnim Zvonkom Lepetićem sadistički uživao u klanju i čemu sve ne...a nedavno pogledah posle dužeg vremena i Večernja zvona gde Zvonko takođe predvodi hordu ustaša u krvavom piru, na tu njegovu rolu sam totalno bio zaboravio, Gaga Antonijević malo više da je gledao kako se to nekada snimalo bolje bi mu bilo.

Apropo Eraka, on se valjda drogirao i saspeo u zatvor, okončao sa nekih 40 i kusur godina života a zadnja uloga mu bila u dinastiji Obrenović gde se takođe Mrmak potpisao kao režiser. Nekako atipičan ali u isto vreme i nekako upečatljiv glumac, šteta što mu je životni put tekao kako je tekao a isto tako i završio. Često je glumeo provokatore, sve sa onako zajebantskom facom i to mu je baš dobro polazilo za rukom.

Ciga Jerinić na donjem klipu, jbt, kakve smo mi glumce samo kao epizodiste imali pa hajde da kažemo od 70-ih pa do kraja veka ili početka novog milenijuma, pa to je bilo za millina pogledati, stara škola i stari kov, pa izmislili su glumu za gomilu današnjih ''zvezda i zvezdica'' ili najblaže rečeno nosilaca glavnih uloga. Hvala YT i hvala Balkandownload gde se gomila uskladištenih starih domaćih serija i filmova može pogledati i skinuti a na ovom sajtu BD mnoge su i remasterizovane i obrađene kako što se tiče video tako i zvučnih kodeka tako da je to sada baš fino i to treba za neka buduća pokolenja sačuvati. Ako bude imao ko da gleda i ako bude koga uopšte zanimalo.

Milan Erak , Stojan Lekic, u predstavi Dugo putovanje u Jevropu, Stevana Koprivice (koscenarista senki) u reziji Egona Savina
Odlicna uloga
Odlicna glumacka ekipa pocev od ljige Ristovskog preko njega, Mileta Stankovica, Bozidara Stosica, Dragoslava Ilica...
Fenomenalna minjatura svakog ponaosob
Doduse meni se u ulozi najvise dopao Mile Stankovic :biggrin:

Ko nije odgledao, popravice dan ovom predstavom

Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby MrGarrison » 01 Aug 2023, 19:21

Odgledah i ja From, za dve veceri - solidno je za sad, nadam se da nece usrati kad se sve rascivija.
MrGarrison

Postby Tileoleo » 07 Aug 2023, 21:53

Image
Tileoleo

Postby Malkovic » 07 Aug 2023, 21:58

Буца Кондор.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby SemperIdem » 07 Aug 2023, 23:43

Kako mi se zapetljao mozak mozak posle Malkovicevog komentara... Ko je brat glumcu Boletu Stošiću ( za kog sam inače mislio da mu je nadimak Buca ) pevač Staniša ili muzičar Ljubiša iz Sedmorice mladih?
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Veljkona22 » 08 Aug 2023, 00:35

Gde mogu da nađem ovakav upaljač? :blue: :blue:
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Tegi » 08 Aug 2023, 00:41

SemperIdem wrote:Kako mi se zapetljao mozak mozak posle Malkovicevog komentara... Ko je brat glumcu Boletu Stošiću ( za kog sam inače mislio da mu je nadimak Buca ) pevač Staniša ili muzičar Ljubiša iz Sedmorice mladih?

Ljubiša.

Spomenut je u intervjuu sa Sultanovićem koji sam okačio.

Koliko je Pavić prilagodio poslednje epizode dnevnoj politici.

Kokan i Mića u Bisenijom stanu... kohabitacija Đinđića i Koštunice.
Prevrat u Munja transu i dolazak Giše Svilarevića... 5. oktobar i završna pljačka državnih preduzeća na čelu sa Dinikićem, Vlahovićem i ostalim vunderkindovima navučenim na drogu i kocku.
Otmica Branda... otmice Zemunskog klana.
Gavrilović i Govedarević u bolnici... naši političari i oficiri u Hagu. Jedan je otišao iz nužde, drugi da bi se sakrio od mafije.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Mikisha » 08 Aug 2023, 08:45

Zavrsavam Suburu, mislio sam da ce mi drzati paznju priblizno kao Gomora al ono ni blizu, mada stvarno nije losa serija.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Iluzionista » 08 Aug 2023, 09:11

Mikisha wrote:Zavrsavam Suburu, mislio sam da ce mi drzati paznju priblizno kao Gomora al ono ni blizu, mada stvarno nije losa serija.

Odlična je Subura, ali naravno ni prići Gomori.

Pogledaj Il capo dei capi, išla pre 15 godina na RTS pod nazivom Korleone, mislim da su je reprizirali još nekoliko puta posle toga. Po istinitoj priči o životu Tota Rine. Imaš još i La piovra i Romanzo criminale, to su klasici :biggrin:
Sa severa masa, za SNS da glasa
naređenja vođina sluša niža rasa
Iluzionista

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura