Hajzenberg wrote:Prvo što mi upade u oči bez da otvorim prvi klip je pokojni Milan Erak, kako sam tog čoveka ''zamrzeo'' još kao klinac posle onog masakra u autobusu iznad Dubrovnika u Lordanovom remek-delu ''Okupacija u 26 slika'' gde je zajedno sa takođe pokojnim Zvonkom Lepetićem sadistički uživao u klanju i čemu sve ne...a nedavno pogledah posle dužeg vremena i Večernja zvona gde Zvonko takođe predvodi hordu ustaša u krvavom piru, na tu njegovu rolu sam totalno bio zaboravio, Gaga Antonijević malo više da je gledao kako se to nekada snimalo bolje bi mu bilo.
Apropo Eraka, on se valjda drogirao i saspeo u zatvor, okončao sa nekih 40 i kusur godina života a zadnja uloga mu bila u dinastiji Obrenović gde se takođe Mrmak potpisao kao režiser. Nekako atipičan ali u isto vreme i nekako upečatljiv glumac, šteta što mu je životni put tekao kako je tekao a isto tako i završio. Često je glumeo provokatore, sve sa onako zajebantskom facom i to mu je baš dobro polazilo za rukom.
Ciga Jerinić na donjem klipu, jbt, kakve smo mi glumce samo kao epizodiste imali pa hajde da kažemo od 70-ih pa do kraja veka ili početka novog milenijuma, pa to je bilo za millina pogledati, stara škola i stari kov, pa izmislili su glumu za gomilu današnjih ''zvezda i zvezdica'' ili najblaže rečeno nosilaca glavnih uloga. Hvala YT i hvala Balkandownload gde se gomila uskladištenih starih domaćih serija i filmova može pogledati i skinuti a na ovom sajtu BD mnoge su i remasterizovane i obrađene kako što se tiče video tako i zvučnih kodeka tako da je to sada baš fino i to treba za neka buduća pokolenja sačuvati. Ako bude imao ko da gleda i ako bude koga uopšte zanimalo.
Milan Erak , Stojan Lekic, u predstavi Dugo putovanje u Jevropu, Stevana Koprivice (koscenarista senki) u reziji Egona Savina
Odlicna uloga
Odlicna glumacka ekipa pocev od ljige Ristovskog preko njega, Mileta Stankovica, Bozidara Stosica, Dragoslava Ilica...
Fenomenalna minjatura svakog ponaosob
Doduse meni se u ulozi najvise dopao Mile Stankovic
Ko nije odgledao, popravice dan ovom predstavom