Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Cuburac » 12 Aug 2025, 19:55

Pokusavam da zamislim ostrascenog podrzavaoca Vucica kako izjavljuje da nikada nece glastati za njega dok su mu na listi Brnabic,Gasic,Vulin,Risticevic...Ne ide.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Zappa » 12 Aug 2025, 19:59

Cuburac wrote:Pokusavam da zamislim ostrascenog podrzavaoca Vucica kako izjavljuje da nikada nece glastati za njega dok su mu na listi Brnabic,Gasic,Vulin,Risticevic...Ne ide.

+1000
To su nam servirali mediji i trojanci u redovima opozicije..
Nalazimo manu svakom, trazimo idealne ljude, bez mrlja, a na drugoj strani gomila olosa, skupljeni sa svih strana..

Ovo u BP, to je ono sto je najavljivao psihopata
27.07.2025
ZA DVA MESECA ĆU IH BRANITI OD NARODA! Vučić o blokaderima: "Gotovo je sa tim, iz njih izbija očaj koji ne može da se sakrije

Znaci u septembru ce kreniti u jos agresivniju kampanju..
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Han Solo » 12 Aug 2025, 20:06

Cuburac wrote:Pokusavam da zamislim ostrascenog podrzavaoca Vucica kako izjavljuje da nikada nece glastati za njega dok su mu na listi Brnabic,Gasic,Vulin,Risticevic...Ne ide.

Evo ja ću da ljubim dupe i Lomparu i Đokiću, i ko god se nađe na toj listi ako pobede ovo zlo i uspostave pravnu državu. Vi ostali nemojte, dobro izanalizirajte ko je sve na listi, pa ako vam se neko od 250 kandidata baš mnogo ne sviđa, zaokružite Vučića.
Han Solo

Postby Bogun » 12 Aug 2025, 20:07

Ili si za smenu vlasti ili si protiv smene vlasti, na to se svodi u ovom trenutku.

Ovi što traže razlog su po svemu sudeći protiv.

Nijedna revolucija se nije završila tako što ovi koji su smenili vlast žive srećno do kraja života, već tek nakon toga kreću previranja i medusobna satiranja.

Ali dajte da dođemo do te faze. Mi smo nekako zaglavljeni u fazi: Nisam za Vučića, ali...
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby ИлићКапитен22 » 12 Aug 2025, 20:11

Гласао бих за Куртија против Вучића. Свакако мање мрзи Србе него Аца усташа из Бугојна.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Fratelo » 12 Aug 2025, 20:12

Pa to je poenta, glasa se protiv rezima a ne za studentsku listu.

Isto kao u CG, sto Srbi nisu glasali za Milatovica nego protiv Mila.

Druga stvar je sto nase opcije na toj st. listi uopstw nisu dobro pozicionirane i to ce se videti kasnije.
Fratelo

Postby balkanski spijun » 12 Aug 2025, 20:16

Bogun wrote:Ili si za smenu vlasti ili si protiv smene vlasti, na to se svodi u ovom trenutku.

Ovi što traže razlog su po svemu sudeći protiv.

Nijedna revolucija se nije završila tako što ovi koji su smenili vlast žive srećno do kraja života, već tek nakon toga kreću previranja i medusobna satiranja.

Ali dajte da dođemo do te faze. Mi smo nekako zaglavljeni u fazi: Nisam za Vučića, ali...

Sigurno nisam za Vucica.Jednom sam progutao pricu samo Sloba da ode i sjasi kurta da uzjase murta.Sta sam dobio?

Vazno je ko ce biti na toj listi.Svakako nece moci svima da se udovolji,ali bas ne moraju Gluhonjici i njemu slicni.
balkanski spijun

Postby Bogun » 12 Aug 2025, 20:29

Ne znam šta da ti kažem.

Izgore nam kuća, a mi se ovde bavimo trivijama.

Ako je Gruhonjić (ko god to bio) najveći problem u Srbiji trenutno, onda nek vlada Vučić.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby medolino » 12 Aug 2025, 20:30

Podrzavaoc vucica pa jos ostrascen je glup ko noc, ali stvarno glup ne sad da nesto prozivam... veliki broj ljudi u srbiji je politicki nepismen blago receno, i verujem da dobar deo njih i glasa za ovo go◇no, obracati paznju kako oni rezonuju je besmisleno... u glavi majmun koji lupa cinele i ide u krug...
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.

Vucicu pederu
medolino

Postby Cuburac » 12 Aug 2025, 20:33

Treba obezbediti 127,128,129... poslanika u skupstini i nebitno je sta misli taj 127,8,9...
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Buzz » 12 Aug 2025, 20:42

Lista nije objavljena, Dinko 99% nije na istoj, o pomenutom se pise na dve strane, eto kako sns kreira misljenje i deli ljude... Ako se kandiduje Era na studentskoj listi, glasacu za Ojdanica, dotle je doslo.
Buzz

Postby Antipop Antonije » 12 Aug 2025, 20:43

Posto kostaju ovi Lehovi da ih rentiramo da ostanu 15 dana i razbucaju sve ova maskirane grupe po Vojvodini sto ordiniraju i kao bonus da preoru Ćacilend?
...mogla je ovo biti ta sezona
Antipop Antonije

Postby Bogun » 12 Aug 2025, 20:46

Buzz wrote:Lista nije objavljena, Dinko 99% nije na istoj, o pomenutom se pise na dve strane, eto kako sns kreira misljenje i deli ljude... Ako se kandiduje Era na studentskoj listi, glasacu za Ojdanica, dotle je doslo.

Logično, da jednog pedera zamenimo drugim. :D
Bogun

Postby balkanski spijun » 12 Aug 2025, 20:57

Bogun wrote:Ne znam šta da ti kažem.

Izgore nam kuća, a mi se ovde bavimo trivijama.

Ako je Gruhonjić (ko god to bio) najveći problem u Srbiji trenutno, onda nek vlada Vučić.

Drugacije posmatram.

Da ne bi kuca gorela,potrebno je jednom za sva vremena da se resimo palikuca.Zato i podrzavam studente,jer su uvideli ko je ko.Ne svi,ali vecina ,da.

Gluhonjic je sitna riba,kapitalci su bitni.
balkanski spijun

Postby Houdini » 12 Aug 2025, 20:59

kako stvari stoje bice tri liste.. Vuciceva, potencijalna Vuciceva iliti opoziciona i studentska..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura