Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
3
3%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
32
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 101

Re: Serije

Postby Cvele » 18 Sep 2023, 19:15

Gleda li neko Druga Marka? Utisci?
Cvele

Postby Sezione » 24 Sep 2023, 09:10

Cvele wrote:Gleda li neko Druga Marka? Utisci?

Vredi li trositi vreme?

Nakanim se da skinem Gorke plodove, odem na bd i vidim u maju obnovljeni linkovi, rekoh to je to

Ne radi nijedan link, nadjem vest, pre 3 dana francuska murija pohapsila sve jer su se zalili holivudski studiji, epl i onaj celavi kriminalac sto drzi amazon usta ga jebem
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Hajzenberg » 24 Sep 2023, 12:30

Uptobox/uptostream je mrtav, veliki udarac za nas piratomane :lollol: a ogromnu količinu, ma gotovo sve sa BD su kačili ljudi upravo na pomenuti sajt.

Ovo se ne odnosi toliko na strane filmove i serije koji se svakako mogu torentovati nego na domaće serije a gomila starih kultnih serija (ne Pavićevskih :biggrin: ) tipa Vruć vetar, Priče iz radionice ili Više od igre bila je tu u hd i-ili fhd formatu. Jedan admin sa BD je ostao bez 300 terabajta materijala :blue:

Sve im najmilije jbm. Ima i na YT dosta domaćih stvari ali balkandownload je bio zakon. A pogotovo za nas koji smo bili van granica zemlje ili ljudi koji sad žive van Srbije pa ne mogu da torentuju iz dobro poznatih razloga, BD je bio samo download ali ne i deljenje materijala što je na zapadu zabranjeno ali ne uvek i svugde.

I nisu u pitanju samo serije tipa koje navedoh malopre, te mini serije koje su ostale zapamćene po svemu i skoro pola veka nakon što su snimljene nego ima tu domaćih serija iz cele bivše Juge od tamo 60-70 ih pa do kraja veka koje su se samo po jednom emitovale na tv, retko ili nikad reprizirane i sve je to moglo fino da se skine i natenane da se pogleda čak iako dosta njih i nisu bile u hd rezoluciji ali su snimci bili sasvim korektni i to je bilo jedino mesto gde su te stvari mogle i da se pogledaju.

Uptobox je mrtav a samim tim je i BD u velikom problemu, ima i drugih sajtova i servera gde se sve to može kačiti ali problem je kako u tome što nijedan od tih sajtova nije u fazonu UP po mnogo čemu i što su pojedini admini izgleda bespovratno izgubili neverovatno dragocenu kolekciju materijala, kako stranog tako i domaćeg sadržaja :crybaby:
Hajzenberg

Postby Hajzenberg » 25 Sep 2023, 22:29

Ej, Sezame :biggrin: što bi rekli 'rvati - odi na BD ponovo, eno ih obnovili linkove za Plodove gorke :okk:

Neki 1fichier.com, tu su sada linkovi konkretno za ovu seriju ali mene nešto zezalo prvo, probao da skinem i uspeo prvu epizodu, mora adblock da se na toj stranici izgasi i može po jedan sadržaj (epizoda) na svakih sat vremena, na uptobox je to moglo svakih 20-30 minuta da se skine ako si registrovan.

Evo ti i link, zaslužio si pregalačkim radom :biggrin:

https://www.balkandownload.org/topic/66357-gorki-plodovi-2008/page-1#entry460462

Snimci nisu u hd jer serija niti je snimana u toj rezoluciji niti ju je iko obradio i remasterizovao kao onih par starih što sam naveo u prethodnom postu ali je sasvim solidno i prijemčivo za oko. Meni se inače jako sviđa muzika iz serije, odnosno iz uvodne špice koja pogađa pravo u srce a i odjavna ima dosta emotivnih taktova.

Inače, mnoge serije i filmove sada ili prebacuju ili tek postavljaju ako se prvi put pojavljuju na mega.nz, taj sajt je za mnoge stvari opasno dobar.
Hajzenberg

Postby Stenli » 25 Sep 2023, 23:10

Ne znam da li je neko pominjao, ali Hijack vrhunska mini-serija za gledati i ne misliti mnogo jer maksimalno drži pažnju.
Stenli

Postby Sezione » 26 Sep 2023, 08:58

To care, smorio sam se kad sam video da si napisao da je propalo mnogo TB materijala. Dobro je da je propalo samo sa neta, a da to ipak postoji negde van istog. Ima nade
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby JoeSample » 03 Oct 2023, 10:48

Људи одгледах The Walking Dead у даху.

Видим да неће бити званично 12. сезоне већ спин-оф серијала. Зна ли неко нешто више о томе? Јбте које срање...
JoeSample

Postby Deran991 » 27 Oct 2023, 18:05

Billions. Prebrutalna i inteligentna serija koja pokazuje kako funkcionišu politika, kapitalizam i biznis iza zavese. Sada baš gledam poslednju epizodu serije.
Deran991

Postby Ron Swanson » 27 Oct 2023, 19:13

Prve četiri sezone su dobre, peta je razvodnjena, šesta je teško smeće, a sedmu neću ni da gledam. Sličan raspad kao Suits.
Ron Swanson

Postby Deran991 » 27 Oct 2023, 20:05

Meni je sedma baš ekstra. Ima jako puno preokreta i menjanja strana. Finale je pokidalo,
Deran991

Postby Niksicanin » 27 Oct 2023, 20:54

Ron Swanson wrote:Prve četiri sezone su dobre, peta je razvodnjena, šesta je teško smeće, a sedmu neću ni da gledam. Sličan raspad kao Suits.

Погледај.
Niksicanin

Postby SemperIdem » 05 Nov 2023, 21:42

Vredi li skinuti ,,Decu zla"?
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Hajzenberg » 05 Nov 2023, 22:05

Kažu da je ton/zvuk očajan kao i u većini novijih serija/filmova domaće produkcije i da muzika po običaju zaglušuje šta glumci pričaju odnosno mumlaju :lollol:

Što se samog dela tiče izgleda da nije loše, a mora da je tako čim je u ''sukobu interesa'' odnosno neprihvatljivo da se emituje na Telekom platformama a ta kuća bila inače koproducent serije :biggrin: Ima na HBO OD, HBO Max a naravno da se može skinuti sa BD. Nemam sad vremena, možda je pogledam kad stignem, sve što je protiv i sve što ''pljuje'' po vlasti i režimu bilo direktno ili indirektno ima svakako moju podršku.
Hajzenberg

Postby rolerkoster » 06 Nov 2023, 04:31

Kakvi su vam utisci za domacu 12 reci?Vidim izlazi 2.sezona od 15.11.,a cuo sam oprecne konetare,da li vredi gledati 1.sezonu?Odgledo sam samo jednu epizodu i to ne celu iz 1.sezone i nisam bas shvatio radnju.
rolerkoster

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura