bwa wrote:Neka smo mi ovcokradice i konjokradice i razbojnici i hajduci, ali nijesmo ljotićevci, ćuprilići i latasi i kalabići...
I stanise skenderbezi...
Ajde u nahiju preko medovine dje ''hodza rice, na ravno Cetinje''... slobodaru

bwa wrote:Neka smo mi ovcokradice i konjokradice i razbojnici i hajduci, ali nijesmo ljotićevci, ćuprilići i latasi i kalabići...
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.
Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан wrote:bwa wrote:Neka smo mi ovcokradice i konjokradice i razbojnici i hajduci, ali nijesmo ljotićevci, ćuprilići i latasi i kalabići...
I stanise skenderbezi...
Ajde u nahiju preko medovine dje ''hodza rice, na ravno Cetinje''... slobodaru
bwa wrote:Da, I Bušatlije su na nas kretali pa se krvave guzice vratiše, ko je još kandidat? Vulin, Vučić, ko je sljedeći?
Nešto ne znam da ima džamije na Cetinje...
grobar_Zvornik wrote:Убјеђен сам да ће доћи дан када ће се стећи услови на великој сцени за независност Републике Српске...
Горан wrote:
Mislis nezavisnost od ostatka BiH i pripajanje matici?
grobar_Zvornik wrote:Горан wrote:
Mislis nezavisnost od ostatka BiH i pripajanje matici?
Мислим излазак из протектората и експеримента међународне заједнице.![]()
Независност, па уједињење.
bwa wrote:Ne misli Mita na ujedinjenje, isključivo ga potčinjavanje zanima...
Čuj matica, Srbima je matica malo dalje od Srbije no promaja u mozgu radi svoje...
Горан wrote:bwa wrote:Ne misli Mita na ujedinjenje, isključivo ga potčinjavanje zanima...
Čuj matica, Srbima je matica malo dalje od Srbije no promaja u mozgu radi svoje...
![]()
Zanima me princip integralizma odnosno sabornosti, a ne separatizma, ali sa Srbima iz BiH nema tih problema za razliku od cevskih grandomanijskih mitomana.
Samo da te obavjestim, sloboda od potcinajvanja pretpostavlja i slobodu od domicilne vlasti. Samo su se u istocnjackim despotijama vise potcinjavali nego kod Mila Djukanovica. Kako ono rece vas bivsi oratk Di-Kej, moraju mu se kadkad prinijeti cerke i zene. Ne vjerujem da laze ortak. To je vasa domaca ''svoji na svome'' crnogorska sloboda, ponizavanje na kub. Sta ja tebi pricam kad si ocevidno dio kartela..
Velikasi proklete vam duse, na komade razdrobiste carstvo, srpske sile gordo satrijeste... Vladika Rade
Zappa wrote:Spoiler: pokaži
bwa wrote:Briljiraš Mito, a najjače ti je ovo sa nesretnim Di-Kejom koji vam je uzdanica unazad godinu dvije... Prije toga je bio Milov tajkun i srbomrzac itd... Vaše licemjerstvo je toliko da vam je Nebojša Medojević koji je rame uz rame sa Adžićem, Brkovićem i Miškom Perovićem išao da se dodvorava Hrvatima dobar a Milivoje Katnić ratni zločinac jer je u tom ratu učestvovao i ispitivao ustaške zlikovce. Zločinac je zato što zna koja je njegova zemlja i što je to Crna Gora. I ti ćeš meni da kažeš da sam dio kartela, to poštenje lacmansko pusto...
Kaže vladika Rade još i : "Svoju misli Branković s Gertukom, Muhamede to je za Gertuku!"
Горан wrote:bwa wrote:Briljiraš Mito, a najjače ti je ovo sa nesretnim Di-Kejom koji vam je uzdanica unazad godinu dvije... Prije toga je bio Milov tajkun i srbomrzac itd... Vaše licemjerstvo je toliko da vam je Nebojša Medojević koji je rame uz rame sa Adžićem, Brkovićem i Miškom Perovićem išao da se dodvorava Hrvatima dobar a Milivoje Katnić ratni zločinac jer je u tom ratu učestvovao i ispitivao ustaške zlikovce. Zločinac je zato što zna koja je njegova zemlja i što je to Crna Gora. I ti ćeš meni da kažeš da sam dio kartela, to poštenje lacmansko pusto...
Kaže vladika Rade još i : "Svoju misli Branković s Gertukom, Muhamede to je za Gertuku!"
Di-Kej je opoziciji sredstvo a ne uzorni model kako treba, jer on je ipak vas istomisljenik, veliki suverenista koji je ipak ''htio Crnoj Gori najbolje.''![]()
Mene ne karakterise taj odvratni pristup da stalno i iznova prozivam covjeka za nesto sto je bio/radio/mislio prije 20 godina ako vidim da se u medjuvremenu znacajno promjenio iz iskrenog ubjedjenja, a ne iz vlastohlepnih ambicija, privilegija i preko noci. Medo je bio sto je bio, sad je gdje jeste, i jedno i drugo je legitimno, samo onaj sa dugim usima i 4 noge nikad ne mijenja misljene.
Medo jeste i ovakav i onakav, ali mu ''misljenje'' nisu kupili, nije opljacko nista pa nema putera na glavi, nije slao cerku da siri noge Don Vitu, nije preko noci od srpskih nacional-komunjara postao doslovno ustasa jer su nove okolnosti tako nalozile... Dovoljan razlog da ga sa vama ne stavaljam u isti kos
P.S. Katnic ima dvije izrazene osobine, prva je da je lojalan, druga je da je retardiran, obje su uslov da budes visko postavljen u partijskom sudstvu
bwa wrote:nadahnuti Milošem Obilićev
Users browsing this forum: Claude [Bot], Yandex [Bot] and 0 guests