Cepao se nekada Pes ali nikada nisam voleo da igram sam....Samo sa drugarima,1 na 1 ili 2 na 2 gde je ludnica
Jedna anegdota,imam drugara koji je igrao Pes bolesno dobro,retko kad se desi dan da ga neko dobije i jedan dan on mene forsira da igramo a ja igrao samo tako sa nekim nikada sam....I reko ma gde bre,da se nerviram bzv,sta ce mi to u zivotu i on krece da se kurci da proziva i ja odlepim reko ajde,sada cu da te pakujem kao Mourinho i ukrstimo koplja
Ja takav bunker opalim,5-4-1...samo sa jednim na pola,svi na mojoj polovini,nema gde lopta da prodje i dobijem ga 1-0 posle nekog sugavog prekida.....a partija je propracena naravno mojom pricom,gde sam ga jebao kao sansku kozu...Dodji na takticku azdaju,ne pitas se nista...mala skola fudbala mocnog portugalca,on odlepio....trazi revans...
I za nevericu ponovi se scenario hahahah....lik iscupa dzojstik i opali ga o zid,napravi rupu...ode u kuhinju po sataru i raskomada ga na parcad dok ja lezim na podu i umirem od smeha.....eee bila su to vremena....klinci,sport.....
A lik me tipa pobedi skoro uvek kada igramo....al probudio je nesto u meni sa prozivanjem