Board index Sportske zanimacije Multimedija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Niko123 » 19 Mar 2025, 13:58

Ma iz korena sve saseći.Niko ko je tu 40.godina ne sme da bude na vlasti.
Niko123

Postby Dovla933 » 19 Mar 2025, 14:00

Jbt ovaj će se šlogirati, jebu ga ko tuđeg..
Taman pomisli da nema slike topa, ode kod Goce da ispira mozak matorcima, kad ono međutim..
Neko ga baš tovari, ova slika izgleda kao da je sa namerom slikano baš to
Dovla933

Postby Nepozvan » 19 Mar 2025, 14:01

Vidim na sajtu ove fabrike što pravi ove uređaje kao marketing navode primjere upotrebe tog LRAD sistema u Češkoj tokom nekih protesta:

https://genasys.com/content/uploads/202 ... ations.pdf

Očigledno da su ovakvi uređaji dozvoljeni u nekim zemljama, treba provjeriti kakav je status u Srbiji. Svakako, uhvaćeni su u laži par puta uzastopno i to je odličan momenat, treba nastaviti sa pritiskom. Koliko kapiram, sa ovim se izdaje upozorenje a ne da puštaš raznorazne zvukove bez najave, naročito tokom minuta ćutanja i sa željom da napraviš paniku.

Naravno, treba ići dalje, možda ovdje ima još nekih stvari.
Nepozvan

Postby Sezione » 19 Mar 2025, 14:02

СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Domingoo » 19 Mar 2025, 14:03

Dovla933 wrote:Jbt ovaj će se šlogirati, jebu ga ko tuđeg..
Taman pomisli da nema slike topa, ode kod Goce da ispira mozak matorcima, kad ono međutim..
Neko ga baš tovari, ova slika izgleda kao da je sa namerom slikano baš to

Rekao bih da ima neki krticnjak u dvoristu i da se saplice na sopstvrne busenove :biggrin: doduse krtice su i prvi vesnici proleca meni generalno jako draga bica ..

Za njega sam barem mislio da je pametan i lud ali izgleda da je samo ovo drugo .
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Sezione » 19 Mar 2025, 14:12

I naravno da je siptarcini ustaskoj ustasa licno nabavio ova sranja

Image
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby soniko » 19 Mar 2025, 14:14

Dragan032 wrote:Mislim da je Prelevic objasnio da policija mora prvo da upozori masu da ce upotrebiti silu.
i da je duzna da uvek prvo proba sa blazim sredstvima.

Tako da zvuk dolazi iz zvucnika koji su takodje na vozilu. Barem tako je logicno.
Ne prica top. :)

Tačno, ali kad upozori masu da će primjeniti silu smije samo da primjeni silu propisanu zakonom, to je guranje štitom, ; pendrekom itd, ovog uređaja nema u zakonu i ne smije ga koristiti.
Pokušali su ga 2022 uglaviti u zakon dok je Vulin bio ministar ali im je to propalo.
soniko

Postby Ziks96 » 19 Mar 2025, 14:18

Milutinov Tata wrote:Dacic ima jos neko vreme da se izvuce, on ce ovde najvise da nadrlja kao ministar.

Kakav sraman pokusaj pranja upravo ima najbolji pjevac medju politicarima, kenja a nista ne prica. Kupili su zvucni top samo da bi upozoravali ljude preko razglasa, kakav idiot glupi, dal ce iko da mu povjeruje.

Dakle, prvo nismo imali to nikad u drzavi, pa je izjava bila nespretna pa imamo al u magacinima i nikad nisu vadjeni, pa evo danas su ipak vadjeni ali samo u svrhu razglasa (megafona). Pa nam sad prica da se to potpuno normalno koristi u svijetu. Eo kaze pa to su jaci zvucnici. :lollol:

jupol wrote:Vucic je toliko bolestan da je cak i oko nesrece u Makedoniji, koja mu je morbidnim sticajem okolnosti isla na ruku da se skloni paznja sa njega, uspeo da prikaze koliki je idiot i da jos vise navuce gnev gradjana Srbije, a pritom razbesni i Makedonce.

Bukvalno, psihopata ne odustaje.
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Niko123 » 19 Mar 2025, 14:20

Niko123

Postby fontaneros » 19 Mar 2025, 14:21

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Domingoo » 19 Mar 2025, 14:26

soniko wrote:Tačno, ali kad upozori masu da će primjeniti silu smije samo da primjeni silu propisanu zakonom, to je guranje štitom, ; pendrekom itd, ovog uređaja nema u zakonu i ne smije ga koristiti.
Pokušali su ga 2022 uglaviti u zakon dok je Vulin bio ministar ali im je to propalo.

Dodao bih samo policija upotrebljava silu samo na demonstrante koji su upotrebili silu ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Ziks96 » 19 Mar 2025, 14:26

Au kakav sraman spin ovog gmazda, sad ce da vodi ljude da stoje ispred topa i kao ce da im puste poruku i sve ok. Kao da taj uredjaj nema vise razlicith funkcija.
Ziks96

Postby Storm11 » 19 Mar 2025, 14:27

Dovla933 wrote:
Dr. Thomas wrote:Лиман сутра обустава штрајка креће се са радом школе. Не знам како је за остале.

I u Beogradu većina, dokurčilo im više, jedini se odazvali pozivu na generalni štrajk, ispaljeni od svih, ostali bez plate i sad će da ih jašu

Nazalost i u ZRu je izvesno da vecinia skola krecu ponovo rad. Cini mi sa da je malo ispraceno i spominjano da prosvetari nisu dobili plate, i da je izostala podrska tu, u pravom trenutku. Sada idu neka okupljanja i protesti na tu temu, ali izgeda kasno. S druge strane, ispada da su i prosvetari vrlo naivno usli u pricu oko obustave, a da nisu razmatrili worst case scenario, mislim da su morali ocekivati neke sankcije, pa i izvesno gubitak plate, te da su pre glasanja za obustavu doneli odluku sta i kako u slucaju toga.

Zao mi je bas, ljudi podmetnuli leđa, a sad su tek najebali, produzeno radno vreme, radne subote, i jos jace zlostavljanje SNS nadređenih, i najgore od svega osecaj da su oni bitku izgubili. Ovde SNS jeste odneo kratkorcun pobedu.
Storm11

Postby Tilt » 19 Mar 2025, 14:37

Storm11 wrote:Nazalost i u ZRu je izvesno da vecinia skola krecu ponovo rad. Cini mi sa da je malo ispraceno i spominjano da prosvetari nisu dobili plate, i da je izostala podrska tu, u pravom trenutku. Sada idu neka okupljanja i protesti na tu temu, ali izgeda kasno. S druge strane, ispada da su i prosvetari vrlo naivno usli u pricu oko obustave, a da nisu razmatrili worst case scenario, mislim da su morali ocekivati neke sankcije, pa i izvesno gubitak plate, te da su pre glasanja za obustavu doneli odluku sta i kako u slucaju toga.

Zao mi je bas, ljudi podmetnuli leđa, a sad su tek najebali, produzeno radno vreme, radne subote, i jos jace zlostavljanje SNS nadređenih, i najgore od svega osecaj da su oni bitku izgubili. Ovde SNS jeste odneo kratkorcun pobedu.

Zato što su ljudi cavulje klasične. Neophodno je bilo da postoji spremnost roditelja da povuku decu iz škola.
Kako je vreme prolazilo, tako je krenulo sve više negodovanja.
Moje dete nije išlo uopšte u drugom polugodištu. Spreman sam i na to da kažu da ponavlja. Jebem ti školu baš, izgubiće nešto strašno. Možeš misliti.
Tilt

Postby Ziks96 » 19 Mar 2025, 14:39

Jaooo koja bi fora bila da grunu top greskom na ovoj demonstraciji
Ziks96

PreviousNext

Return to Multimedija