Board index Sportske zanimacije Multimedija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Produzenisamlekom » 18 Mar 2025, 22:04

Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Domingoo » 18 Mar 2025, 22:04

Eddie Brock wrote:Kako bi se to zavrsilo za tih pa i 500 kacketasa sa sve stanglama na 50000 ljudi?
Pa kasnije stampedo na sve ostale cacije?

Imao je psiho to na umu sigurno, nije ocekivao 500.000+ ljudi

Zavrsilo bi se masakrom pogotovo njih od tih 500 000 ljudi dovoljno je 2000 radno sposobnih koji su spremni da se sibaju a mozda ih u toj masi ima i 50 000 ..

To da je lose procenio ne verujem jer onda ne bi dovlacio opstinare i ostale retarde koji ne znaju da potrca a kamoli da se sibaju ..

Njegova namera je bila da zrtvuje ove idiote tako da izazovu sukobe ,a narod da ih pregazi onda bi imao opravdanje na totalnu represiju vodene topove i suzavce ..
Narod bi se par sati sibao sam urinom i odupirao verovatno bi bilo i zrtava on bi sutra predstavio kako su huligani koji protestvuju napali studente koji zele da uce i da je policija moralo grubo da reauje ..

To bi mu bio alibi za ubodjenje policijskog casa i grubo nasilni gasenje protesta hapsenje rektora koje bi oznacio kao idejne tvorce teroristickog akta ..

Svetu bi tako predstavio da se bori protiv nasilnika i izbegao vecinu osuda za dalj urepresinu ..

Studenti su ga predubitrili i zato je u 22 h izasao kao popisan .

Zlo nece pobediti dobro Hrist nam je to obecao i tako ce biti .
Last edited by Domingoo on 18 Mar 2025, 22:08, edited 1 time in total.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby SemperIdem » 18 Mar 2025, 22:08

Old school wrote:Zašto niko ali niko od govnjivih novinara nema muda da ponese A4 gotografiju sa protesta na kojoj pandur stoji pored NN lica sa čekićem u ruci i ništa ne preduzima i pita ministra policije
na šta mu to liči?

Nije NN lice. Joca Ibra iz VML. Stara sns njuška
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby rabesandratana » 18 Mar 2025, 22:10

Buzz wrote:Memi je zaista jeziva ona scena sa otprilike 200,300 kacketasa u cacilendu koji samo cekaju na mig da izlome posten narod koji seta.

Scena jeste jeziva ali bi bili pregazeni, sa sve murijom, samo je pitanje kolika bi cena bila.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Domingoo » 18 Mar 2025, 22:11

Old school wrote:U svetlu današnjih provokacija i hapšenja.
Mišljenja sam da studenti odmah moraju da ubace u 5, ubrzaju "igru" i povećaju ulog inače će golom represijom zašta ima očigledno prećutno odobrenje svih međunarodnih krupnih igrača
pokušati da uguši proteste i zaplaši sve kolebljivce.
Javno demonstrira silu i pokazuje nam da je policija i tužilaštvo njegova privatna prćija. Ako on naredi da je crno belo tako će biti, ako naredi da policajac stoji mirno pored kriminalaca i ne reaguju mora da se poštuje. Ako on reši da je neko kriv odmah stiže optužnica.
To je signal koji nam šalje, sve mi se može.

Studenti su njemu pokazali da mogu da izvedu pola Srbije na ulice i da samo njihovom voljom nije izvrsen drzsvni udar i da mogu kada god pozele da opet izvedu isti i veci broj ljudi .. Ovo je igra u kojoj je on inferioran on se hrani skupovima i aplauzima ,a sudrnti su mu preoteli to oruzje izveli su ono sto on niksda ne bi mogao da izvede.

Sada je mnogo besan i frustriran sad je u onom polozaju u kojem je bio u detinjstvu a to ga inistava i razara sto ga duze drze u potcinjemo polozaju on ce sve vise pucati po savovima i ogoliti svoju prsvu prirodu cak i onom oenzosu koji ga gleda kao Tita ovo ne bitna koju on NE MOZE DA DOBIJE.

Medju tim profesorima ima i vrsnih strucnjaka iz psihologije i psihijatrije koji su odlicno skicirali njegovu licnost i targetirali njegove slabe tacke u to sam apsolutno siguran ..
Last edited by Domingoo on 18 Mar 2025, 22:13, edited 1 time in total.
Domingoo

Postby Eddie Brock » 18 Mar 2025, 22:16

Domingoo wrote:
Eddie Brock wrote:Kako bi se to zavrsilo za tih pa i 500 kacketasa sa sve stanglama na 50000 ljudi?
Pa kasnije stampedo na sve ostale cacije?

Imao je psiho to na umu sigurno, nije ocekivao 500.000+ ljudi

Zavrsilo bi se masakrom pogotovo njih od tih 500 000 ljudi dovoljno je 2000 radno sposobnih koji su spremni da se sibaju a mozda ih u toj masi ima i 50 000 ..
.

Zasto mislis da u tih 500k ljidi su svi nesposobni?
U parku i da ih ke bilo 5000 protiv npr 100000 bilo kakvih nemaju sanse nikakve.
Mislim da ne shvatas sta je masa ljudi tolika, koja je to sila u stvari, da nista ne radi, samo da trce u stampedu na te kacketase
Samo razgovaramo, uvek sam za mirno protestvovanje kao sto je i bilo
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Avenger » 18 Mar 2025, 22:18

A ne bi bio samo stampedo na kacketase vec bismo im kosti izlomili.

Prosto.
Last edited by Avenger on 18 Mar 2025, 22:19, edited 1 time in total.
Avenger

Postby Doda » 18 Mar 2025, 22:18

Grobari Senke isto ćaci
Demokratski rob wrote:Звезда није ћаци клуб и снс стуб ослонац...увек изнад сваке власти и политике.
Doda

Postby Eddie Brock » 18 Mar 2025, 22:25

Poenta je ne plasiti se osoba koje psiho dovuce.
Ili upste se ne plasiti, samim tim ce nas na ulici za proteste biti sve vise i vise
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Domingoo » 18 Mar 2025, 22:37

Poenta je da on nije ocekiva rusenje i drzavni udar i da nije zbog toga dovukao onaj sljam .. Posto do toga nije doslo on bi u 22 h izasao ushicen energican i svestan da je pretekao ocigledno je bio posrna i rszocaran razvojem situacije ..
To sto je izaslo milion ljudi njega ne targira on je zlo i ne obazire se na to on se hrani iskljucivo kontrolom koju sada nema a koju je zeleo ds preuzme 15.3

Kosarkaski mzargonom receno on je plej koji igra samo sa loptom u rukama odseci mu tu loptu zstvoriti mu uglove dodavanja i on je nervozan frustriran i ide na klupu ..

Vucicu moraces jos da se kosarkaski edukujes posto su te studenti potpuno nadmudrili nisu te udvajali da flopujes i glumpatas mlataras rukama nego su tr odsekli od igre :biggrin:
Domingoo

Postby soniko » 18 Mar 2025, 22:52

Ja mislim da on ne moze da se otrgne od mladalackih dana i trauma, tacnije neostvarenih ambicija da postane nesto bitno na šipci, shodno tome na svaku prijetnju reaguje kako bi reagovao na tribini, nema odstupanja, nema povlačenja, zato ima ovaj fetiš sa navijačima, kapuljačama, maskama, zato namjerno dozvoljava da se vide, snime, da ih narod primjeti, spremne za sukob, ne povlače se pred brojnijim neprijateljem.
Mislim da uživa u tim scenama onakav kakav je, govori sebi kako se nije prepao 1000 puta brojnijeg neprijatelja.

@old
Meni djeluje da su se studenti vec postali radikalniji nego sto su bili
soniko

Postby Inzaghi » 18 Mar 2025, 23:01

:lol2: :lol2:

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Milutinov Tata » 18 Mar 2025, 23:07

soniko wrote:Meni djeluje da su se studenti vec postali radikalniji nego sto su bili

Slazem se, retorika nakon Nisa postaje sve ostrija, a od subote je bas eskalirala. Citao sam govore sa Slavije, jer ih naravno nisam mogao cuti u subotu u gradu i tu se vidi promena u odnosu na skupve u Kragujevcu i Nisu. Imali smo i akciju blokade RTS-a, pa sinoc pokusaj blokade gradske skupstine u Novom Sadu. Videcemo sta donose naredni dani\
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Brat Sava » 18 Mar 2025, 23:12

Produzenisamlekom wrote:

Kako komentarisete ovo ljudi? Namazan je Dacic I ako ga ne podnosim.
JSD Partizan
Brat Sava

Postby JNA » 18 Mar 2025, 23:17

Old school wrote:Zašto niko ali niko od govnjivih novinara nema muda da ponese A4 gotografiju sa protesta na kojoj pandur stoji pored NN lica sa čekićem u ruci i ništa ne preduzima i pita ministra policije
na šta mu to liči? Zašto ga ne pitaju čija je grupa civila u Pionirskom parku sa štanglama u rukama koji stoji uz kordon žandarmerije? Pa unesite video bim mater vam, budite originalni. Neka smrad laže, guta knedle. Neka zna da svi znaju da laže!!!

Danas ga je Aleksic to pitao, ali ne videh odgovor...

https://n1info.rs/vesti/aleksic-dacic-priznao-da-nekakav-zvucni-uredjaj-postoji-u-srbiji/
JNA

PreviousNext

Return to Multimedija