Cinciripini wrote:Dimitrije wrote:Jebeni ružić je “loš momak” SPS-a godinama unazad, pa opet ministar kod žvalavog. Kakav crni ružić, ima govnjiva motka i njemu da se olupa o glavu. I šaroviću. I istoričaru. I svima koji su se ogrebali od ovo zlo.
Kad kažem “govnjiva motka” mislim na zakon. Ja svakom od njih želim momački krvni pritisak, uredan nalaz holesterola, šećera u krvi i da žive 300 godina u Zabeli, npr.
Izvini , pošto si iz nekog razloga pomenuo čoveka koji je široj narodnoj masi razobličio naprednjake, šta se Šarović ogrebao?
Ako izumemo ove studentske proteste za 13 godina niko nije uradio ni 1/10 razoblicavanja ovog rezima.
Bukvalno ih je upropastio sa jednim kamermanom, nekad i sam... Da nije otisao u Jagodinu ovi bi jahali to kao velicanstven skup. Mislim da su tada i njegovi retardi shvatili koliko je car ustvari go.
Britak,kulturan,direktan. Pri tom poznaje te radiklaske spodobe u dusu.
Zajebite vise veliku politiku i brojanje krvnih zrnaca, mi se ovde borimo protiv iskonskog zla. Kad padne boriti se za preoravanje ovog sistema i neke ideale, sada je bukvalno borba za goli zivot.