Board index Sportske zanimacije Multimedija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Eddie Brock » 18 Mar 2025, 21:20

I ovog bota u plavom sakou, usta lazljiva botovska
Jedino Tomofejev ovde ispravan, ostalo botine
Kao i ovaj celavi prda novinar euronjiza valjda
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby soniko » 18 Mar 2025, 21:26

Eddie Brock wrote:I ovog celavog bota isto ne zaboraviti sad na RTS-u

Taj je pisao kolumne za informer, sta da ocekujes od njega
soniko

Postby Golden Warrior » 18 Mar 2025, 21:27

Cinciripini wrote:
Dimitrije wrote:Jebeni ružić je “loš momak” SPS-a godinama unazad, pa opet ministar kod žvalavog. Kakav crni ružić, ima govnjiva motka i njemu da se olupa o glavu. I šaroviću. I istoričaru. I svima koji su se ogrebali od ovo zlo.
Kad kažem “govnjiva motka” mislim na zakon. Ja svakom od njih želim momački krvni pritisak, uredan nalaz holesterola, šećera u krvi i da žive 300 godina u Zabeli, npr.

Izvini , pošto si iz nekog razloga pomenuo čoveka koji je široj narodnoj masi razobličio naprednjake, šta se Šarović ogrebao?

Ako izumemo ove studentske proteste za 13 godina niko nije uradio ni 1/10 razoblicavanja ovog rezima.

Bukvalno ih je upropastio sa jednim kamermanom, nekad i sam... Da nije otisao u Jagodinu ovi bi jahali to kao velicanstven skup. Mislim da su tada i njegovi retardi shvatili koliko je car ustvari go.

Britak,kulturan,direktan. Pri tom poznaje te radiklaske spodobe u dusu.

Zajebite vise veliku politiku i brojanje krvnih zrnaca, mi se ovde borimo protiv iskonskog zla. Kad padne boriti se za preoravanje ovog sistema i neke ideale, sada je bukvalno borba za goli zivot.
Golden Warrior

Postby Eddie Brock » 18 Mar 2025, 21:29

soniko wrote:

Ne znam jbga, ne pratim te kanale/novine i sl.
Al je djubre
I ovaj desno od Timofejeva, istražitelj botina
Last edited by Eddie Brock on 18 Mar 2025, 21:30, edited 1 time in total.
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Cinciripini » 18 Mar 2025, 21:29

soniko wrote:

To je Vesićev pajtos, nekadašnji novinar Politike ekspres, kažu da je on pisao Vesićevu knjigu i kolumne u Politici. Smradina, kao i Vesić.
Cinciripini

Postby Mikisha » 18 Mar 2025, 21:31

Upravo hapse Sarovica po Zrenjaninu, satima murija na svakom cosku, sad su mu smestili da je neko od njegovih prebio onog morona sto mu je otimao telefon.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Domingoo » 18 Mar 2025, 21:31

Polako ljudi sa etiketiranjem , neka neko buduce tuzilastvo ispita svakog od njih ali nemojmo ih u isti kos ,taj Ruzic da je lopov i da ima afere ne bi stao direktno protiv Vucida jer ovaj moze za 2 dana da mu se usere u zivot .. Cim on moze da iskoci direktno protiv njega verovatno nije grabio ali neka buduce tuzilastvo ispita sve ..

On je ostavkom posle ribnikara jasno napravio distinkciju izmedju sns i svih ostalihi pokazao realan cin moralne odgovornosti ..

Zabraniti bilo koju stranku je cin uvodjenja drustva u jednoumlje sto moze da bude korisno samo kratkorocno ali dugorocno ce ispoljiti posledice pa cemo opet morati da krecimo..

Za pojedince za koje se dokaze da su zloupotrebljavali polozaj , krali novac namestali poslove dozivotna zabrnaa i to je legitimno ..

Sto se tice stranaka raditi na osvescavanju ljudi pa ce imati 0.5 % i sami ce od sebe da se ugase.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Avenger » 18 Mar 2025, 21:32

SPS treba da prodje isto kao SNS. Ta dzukelcina od Dacica je jedna od najvecih bubasvaba i beskicmenjaka koja se pojavila na politickoj sceni.
Avenger

Postby Old school » 18 Mar 2025, 21:42

Zašto niko ali niko od govnjivih novinara nema muda da ponese A4 gotografiju sa protesta na kojoj pandur stoji pored NN lica sa čekićem u ruci i ništa ne preduzima i pita ministra policije
na šta mu to liči? Zašto ga ne pitaju čija je grupa civila u Pionirskom parku sa štanglama u rukama koji stoji uz kordon žandarmerije? Pa unesite video bim mater vam, budite originalni. Neka smrad laže, guta knedle. Neka zna da svi znaju da laže!!!
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby soniko » 18 Mar 2025, 21:44

Kud spomenuste ove idiote, samo se iznerviram.
Idiot ovu pricu uporedjuje sa reptilijancima.

Kako vama zvuci prica da je sta god to bilo pusteno da bi se skrenula prica sa brojke.
Ne sto ovaj idiot govori, da se skrene prica sa neuspjeha protesta vec da se ne prica o brojkama koje su apsolutno najjaci hajlajt protesta?
soniko

Postby GoodfellasG » 18 Mar 2025, 21:52

Ja imam teoriju da je retardirani Zeljko Mitrovic pustio neku od svojih skalamerija koje pravi na narod. Msm ne mislim licno on, nego neko njegov, kako god.
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby Buzz » 18 Mar 2025, 21:52

Memi je zaista jeziva ona scena sa otprilike 200,300 kacketasa u cacilendu koji samo cekaju na mig da izlome posten narod koji seta.
Buzz

Postby Eddie Brock » 18 Mar 2025, 21:55

Buzz wrote:Memi je zaista jeziva ona scena sa otprilike 200,300 kacketasa u cacilendu koji samo cekaju na mig da izlome posten narod koji seta.

Kako bi se to zavrsilo za tih pa i 500 kacketasa sa sve stanglama na 50000 ljudi?
Pa kasnije stampedo na sve ostale cacije?

Imao je psiho to na umu sigurno, nije ocekivao 500.000+ ljudi
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby murinjo80 » 18 Mar 2025, 22:00

"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Old school » 18 Mar 2025, 22:01

U svetlu današnjih provokacija i hapšenja.
Mišljenja sam da studenti odmah moraju da ubace u 5, ubrzaju "igru" i povećaju ulog inače će golom represijom zašta ima očigledno prećutno odobrenje svih međunarodnih krupnih igrača
pokušati da uguši proteste i zaplaši sve kolebljivce.
Javno demonstrira silu i pokazuje nam da je policija i tužilaštvo njegova privatna prćija. Ako on naredi da je crno belo tako će biti, ako naredi da policajac stoji mirno pored kriminalaca i ne reaguju mora da se poštuje. Ako on reši da je neko kriv odmah stiže optužnica.
To je signal koji nam šalje, sve mi se može.
Last edited by Old school on 18 Mar 2025, 22:05, edited 1 time in total.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

PreviousNext

Return to Multimedija