Board index Sportske zanimacije Multimedija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Houdini » 18 Mar 2025, 09:22

bolje cerka kurva nego sin padnur..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Mikisha » 18 Mar 2025, 09:27

Radis u drzavnom preduzecu, prijavljen si za stalno, dodju nemirna vremena i znas da ces morati da pendrecis narod i ti ne odes lekaru i kazes da si se prosrao ili te jebe isijas..
Pandurcine nisu ljudi.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Stefanm992 » 18 Mar 2025, 09:31

Domingoo wrote:Vidim da su isveli kornjace u Novom Sadu i Kragujevcu ispred opstine ,a u NS su i pendracili decu .. Gde ce im dusa brnais lopove ogrezle u aferama krvavim a bijes decu koja traze pravdu .. Kako ti ljudi dodju kuci skinu uniformu i pogledaju svoje u oci ?

Ako mi sin nedaj boze bude derpe samo cu mu reci radi sta hoces al da ja negledam ako dodje i kaze tata idem u sremsku kamenicu recicu mu " idi i da te nikada moje oci vise ne vide ".

sto kaze kolega Mikisha to su neuspeli krimosi , maloumnici koji misle da su jaki i zajebani i to ih lozi

nema tu empatije domingo kod njih niti nekog dubljeg razmisljanja - postoji nagon da se ispolji agresija i jedva cekaju da mogu nekog da izlemaju
Stefanm992

Postby Domingoo » 18 Mar 2025, 09:56

Mnogi od njih kuci lemanu zene ili progone bivse devojke pravecim pakao od zivota znam par primera .. Uglavnom sociopatske i psihopatse crte licnosi jedna moja poznanica bila sa kerom u vesi lik joj branio dan osi minic nije smela na pice sa drugaricama morala uvek da slika sto ko je oko nje ,a lik fazom razveden ima 3 dece polupan na maks nema vese sa nekim patrijahalnim tipom ozbiljne psihopate..

Naravno cast izuzecima ali oni su oduvek bili losi mogu da zamislim kakva je selekcija izvrsena u ovoj Vucicevoj Srbiji i ko su tu komandiri sefovi itd..

Par puta sam imao obracune sa njima doduse bez fizickih ali na ivici jednom sam spakovao prijavu za neprofesionalno ophodjenje pa se hladio 3 meseca .. jedan debil me ubadso prstima po stomaku i provocirao jer sam izasao iz voza na dan utkamice sa zvezdom a majmun zivi 3 ulice od mene..

Inace nikada nisam bio na tribini sem protiv Makabija ni o njoj nemam lepo misljenje ,ali danas je doslo do potpune revitalisscije tribine i policije izmedju njih nema vise sorki scab to su sad drugari koji neretko prelaze sa jedne na drugu stranu .

Ore je tribina bila pitpuno antizandarska sa jasnim proukama orema kerovima i neretkim sukobima sa njima danas samo sto se ne zsgrle i ne zapevaju .
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby soniko » 18 Mar 2025, 09:57

Kad smo kod te price ne znam kako je kod vas ali kod nas se taj mehanizam "regrutovanja" u policiju preko kursa od sest mjeseci ili godinu pokazao bas kao promasen, bili su prinudjeni vratiti srednju skolu, krenuli su od treceg razreda a od iduce godine cini mi se krecu prve generacije od prvog srednje.

Jednostavno ti "kursisti" su razorili ono malo dobrog sto je ostalo u policiji. Necu generalizovati, naravno da ima dobrih i losih primjera ali je potpuno logicno da dodje do sunovrata u situaciji kada ti raspises kurs na koji se prijavljuju mladi od dvadeset do dvadeset pet ili dvadeset osam godina, to su obicno oni koji nisu bili dobri djaci da bi nastavili fakultet ili oni koji se nisu odlucili da poslije srednje skole odu u neki zanat neku trgovonu da grade svoj zivot na taj nacin, sto je samo po sebi ok, ne moraju svi na fakultet, ali masa njih je u nedostatku posla konobarisala, preprodavala auta, raznu robu, i dosla u kontakt sa milion malverzacija dostupnih u takvom okruzenju.
U nekom momentu shvataju da nemaju stalni posao, uhljebljenje, da moraju organizovati zivot drugacije sto im kurs od sest mjeseci omogucava.
Zavrsetkom kursa, dolaze u situaciju da dobiju znacku i ovlastenja ali zivotne navike ostaju.

Kod nas su shvatili problem i shvatili da moraju skolovati policajca od 14 godine da bi koliko toliko dobili ono sto hoce jer je ovo sa kursevima apsolutni promasaj.
soniko

Postby Deran991 » 18 Mar 2025, 09:58

Domingoo wrote:Vidim da su isveli kornjace u Novom Sadu i Kragujevcu ispred opstine ,a u NS su i pendracili decu .. Gde ce im dusa brnais lopove ogrezle u aferama krvavim a bijes decu koja traze pravdu .. Kako ti ljudi dodju kuci skinu uniformu i pogledaju svoje u oci ?

Ima i bilo je takvih ljudi. Nacisti i ustaše na primer. Ironija je samo što lojalisti koji podržavaju režim i policiju studente zapravo nazivaju ustašama. Neverovatno.
Deran991

Postby Eddie Brock » 18 Mar 2025, 10:04

Svi ti panduri su jaki zbog znacke, mnogo njih "znam" koji su bili "na dnu" drustvene lestvice u mladosti
Malo njih su ljudi, pogotovu ti sto idu u kordone da mlate
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Hendrix » 18 Mar 2025, 10:10

Doveo ona iz Obrenovca kod njega :lollol:
Hendrix

Postby Bojdo » 18 Mar 2025, 10:23

Jedan moj poznanik je bio u Jedinici za podršku. Vrlo fanatičan lik. Stalno je pričao kako su u policiji vecina poltroni i kako ga nerviraju. Jedne noci drustvo od njegovog brata se pobije sa nekom ekipom i dodje policija i počne da ih pendreči, i on mrtav-ladan dodje na mjesto dogadjaja i prebije dvojicu policajaca, bilo je i potezanja pistolja. Na kraju se izvukao uslovno, sa ogromnom nocvanom kaznom, naravno izbačen je iz policije.

Nekako sam stalno imao osjećaj kao da će doci kad-tad momenat kada ce napustiti taj posao, jer stalno je kukao kako se svi ulizuju sefovima i sl. Što se na kraju i dogodi ali uz ogromnu cijenu.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Stefanm992 » 18 Mar 2025, 10:30

upravo o tome pricamo , nebazdareni likovi sa pistoljem koji se loze na tuce i dokazivanje ciji je veci - takvi nemaju kapacitet da shvate da ovo sto su sinoc radili u ns je kriminal i problem i za njih u nekom narednom periodu

u isti kos idu i raznorazni borci tipa mma ufc ili kako vec to ide - da se nesto pitam te sportove bih na keca zabranio
Stefanm992

Postby rolerkoster » 18 Mar 2025, 10:33

Oduvek su u policiji radili takvi ljudi,setimo se krvoloka iz Slobinog vremena.Malo tu nazalost ima normalno sveta,pogotovo danas u Psihovo vreme,koliko njih ima da se loze na kriminal ili su ukljuceni u isti.
rolerkoster

Postby Lajger » 18 Mar 2025, 10:40

Ako Vučić ostane ,slutim podelu u košarkaškoj reprezentaciji.
Na one koji podržavaju proteste ,i na one koji ne podržavaju.
Moguća su 2 scenarija .
1.Da se isti ne odazovu za Evrobasket.
2.Da bojkotuju one koji nisu za bojkot tj da im ne dodaju loptu da se prema njima ponašaju kao prema protivniku.
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Bojdo » 18 Mar 2025, 10:54

Stefanm992 wrote:upravo o tome pricamo , nebazdareni likovi sa pistoljem koji se loze na tuce i dokazivanje ciji je veci - takvi nemaju kapacitet da shvate da ovo sto su sinoc radili u ns je kriminal i problem i za njih u nekom narednom periodu

u isti kos idu i raznorazni borci tipa mma ufc ili kako vec to ide - da se nesto pitam te sportove bih na keca zabranio

Taj moj poznanik nikad nije bio poprimio njihov sektaski mentalitet. Radio je u policiji a sve manje ih je podnosio. Na kraju je kulminiralo.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Golden Warrior » 18 Mar 2025, 11:01

Ovoga sam se plasio, dok se ljudi bave analizom psihickih profila prosecne pandurcine ova deca ce poceti da dobijaju batine...

Prosvetari pitanje jos koliko ce dugo izdrzati.

Jos max 10% ljudi koji se mogu konvertovati sve i da se oslobodi RTS. Ostali su ili maloumni ili toliko ogrezli u kriminal/sitne interese( ljagere) da nece menjati stranu sve da ovaj izadje sa automatskom puskom i krene da puca po svima.

Kriticna masa postoji za bilo koji vid borbe, pored skupova po meni najbolji pokazatelj ovaj Sarovicem video koji za 15 sati ima 600.000 pregleda.

Studenti su upravu za 3 spila samo se nadam da nisu potcenili koje smo mi jajare od naroda i na sta je sve monstrum spreman, samim tim koliko ima vremena da se te karte iskoriste?

Vec krenu da hapse po manjim gradovima i otpustaju sa poslova...

Ako treba izgradice on i najmoderniji zatvor da strpa milion ljudi u njega..
Last edited by Golden Warrior on 18 Mar 2025, 11:02, edited 1 time in total.
Golden Warrior

PreviousNext

Return to Multimedija