Board index Sportske zanimacije Multimedija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Eddie Brock » 17 Mar 2025, 16:11

Sarovictce biti sigurni jedan od, sam se namece ovakvim radom i popularnosti" koju uziva kod naroda

Ali sve jedno, onaj ni od cega ne preza
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Niko123 » 17 Mar 2025, 16:12

Nego, šta je sa Milom Pajić? :laugh: Čovek je podmetnuo nju, da bi razjebala protest, isto kao ono sa oružijem pre neki dan :laugh: Samo treba čekati, tek će sada on da pravi greške.Sada nešto razmišljam, da li ste za to, da akademci, profesori, studenti, osnuju stranku?mnogi bi bili za njih
Niko123

Postby Zappa » 17 Mar 2025, 16:17

Sta je sa prevarom od Nestorović i Mi pokret? U vezi Sarovica nekako mi nema kapacitet lidera.. Možda grešim, max 8 % glasova i neko ministarstvo

Biću Dejan Andus, pa ću pokušati da predvidim naredne poteze režima

Ocekujem da mediji, Vučić prestanu da izveštavaju, pricaju o studentima.. Pokušali su na razne načine prethodnih meseci, neuspešno..
Sledeći potez će biti marginalizacija studenata

Drugi potez, aktiviranje spavaca-krtica iz opozicije

Takodje, očekujem na izborima kad god budu pojavu fantomskih listi
Studenti Srbije
Mladi Srbije
Kao i nova "nacionalna" stranka.. Nisam za Vucica, ali ovi iz opozicije su zlo..
Potrošili su mnoge tzv.nacionaliste.. Nemam ideju ko bi novi to mogao biti
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Deran991 » 17 Mar 2025, 16:20

Tužno je kako režim i njegovi lojalisti tako olako prišivaju razne etikete ustaša, boljševika, separatista, stranih plaćenika, destabilizirajućeg faktora koji želi da uništi Srbiju. Da im lično predsednik namešta i prišiva sranja koja nisu počinili (Lazar Bačić) i da im preti tako što će ih ''uništiti svugde u svetu'' (šta god to značilo). Zašto? Samo zato što su tražili ono što se u normalnim i uređenim državama podrazumeva i što traže od svog jebenog predsednika da prestane da krši Ustav svoje zemlje.
Deran991

Postby ИлићКапитен22 » 17 Mar 2025, 16:22

Ма каква бре опозиција. То у Србији не постоји.

Студенти имају подршку народа. Они треба јавно да захтевају превремене парламентарне изборе и да траже стране посматраче и да истакну свог кандидата. Нека личност која је политички неукаљана. Нпр Дејан Бодирога.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby GoodfellasG » 17 Mar 2025, 16:23

Niko123 wrote:Nego, šta je sa Milom Pajić? :laugh: Čovek je podmetnuo nju, da bi razjebala protest, isto kao ono sa oružijem pre neki dan :laugh: Samo treba čekati, tek će sada on da pravi greške.Sada nešto razmišljam, da li ste za to, da akademci, profesori, studenti, osnuju stranku?mnogi bi bili za njih

Ja bih ih prvi podrzao. Za mene, to bi bila najbolja moguca prica i opcija na politickom spektru. Pod uslovom naravno da su to ljudi casni, a ne tipa ovaj krmak Petrov i slicni
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby Old school » 17 Mar 2025, 16:25

Nebitno je ko će osnovati stranku koliku god da imao podršku.
1. Sređivanje biračkih spiskova od strane nezavisne komisije.
2. Kamera na svakom biračkom mestu od otvaranja glasačkog mesta do čitanja rezultata glasanja komisije u objektiv kamere.
3. Nezavisni strani posmatrači na velikom broju biračkih mesta.
4. Kontroliri iz redova studenata na svim biračkim mestima u većim gradovima Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Leskovac, Novi Pazar, Kruševac, Čačak, Kraljevo, Šabac...
5. Momentalni prekida izbora na biračkim mestima gde se pojave i najmanje indicija kupovine glasova, raznih kontolora sa spiskovima ispred biračkih mesta, sumnjivih crnih džipova itd. I ponovni naknadni izbori.
6. Otvaranje medijskog prostora najmanje puna 3 meseca pred izbora, bez cirkuskih grupnih političkih debata u kojima bagra pravi haos da ogadi diskusiju.
7. Za predsedničke izbore obavezna min. 2 direktna sučeljavanja najačin 5 kandidata u direktnom prenosu već u prvom krugu.
8. Otvorena telefonska linija za prijavljivanje svakog vida pritiska ili ucene za sigurni glas pod kontrolom nezavisnih organa po mogućstvu stranih posmatrača.
Last edited by Old school on 17 Mar 2025, 16:27, edited 1 time in total.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Eddie Brock » 17 Mar 2025, 16:26

Ne mislim ni ja da bi Sarovic bio kadar da duze drzi vlast i privuce na duze vreme ljude
Mozda kao prelazno resenje ako se ne pojavi neko medju studentima ili profesorima
Uostalom za pocetak ko god pa da menjamo i te na normalniji nacin
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby GoodfellasG » 17 Mar 2025, 16:30

Eddie Brock wrote:Ne mislim ni ja da bi Sarovic bio kadar da duze drzi vlast i privuce na duze vreme ljude
Mozda kao prelazno resenje ako se ne pojavi neko medju studentima ili profesorima
Uostalom za pocetak ko god pa da menjamo i te na normalniji nacin

Ja mislim da cak i bi, posebno sa KTV televizijom iza sebe. Sarovic je patriotski profil politicara ajmo reci, a Srbi tradicionalno glasaju desno. Prvi preduslov ispunjen. Sa dobrom kampanjom, pri cemu on mora da odigra bas perfektno taj period buduci da ima putera da glavi koliko hoces (a deluje mi da ima slifa da to hendluje), vidim ga kao lidera ove pokojne opozicije.

Eventualno Savo Manojlovic kao neki gradjanski pokret kao opcija 2. Ali najvise sanse ima za uspeh neki Bodiroga, profesor Lompar, profesor Soskic kao zaduzen za ekonomski deo, profesorka Bajovic mozda, profesor Radonjic. Kada okupis takvu ekipu uza sebe, realno, jeste respektabilno. Naravno, uz kontrolu izbora.
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby Lester Bo » 17 Mar 2025, 16:32

Niko123 wrote:Sada nešto razmišljam, da li ste za to, da akademci, profesori, studenti, osnuju stranku?mnogi bi bili za njih

Da,tu mora da se zadrži jedinstvo i ovaj talas na maks da se napumpa do tih izbora.
Videćemo sada šta će ovaj bolestan um smisliti,a ne zna ni on,jer prošlo mesec i po dana od kako je Vučević kao podneo ostavku,a ista još nije konstatovana.
Lester Bo

Postby Eddie Brock » 17 Mar 2025, 16:36

Lester Bo wrote:
Niko123 wrote:Sada nešto razmišljam, da li ste za to, da akademci, profesori, studenti, osnuju stranku?mnogi bi bili za njih

Da,tu mora da se zadrži jedinstvo i ovaj talas na maks da se napumpa do tih izbora.
Videćemo sada šta će ovaj bolestan um smisliti,a ne zna ni on,jer prošlo mesec i po dana od kako je Vučević kao podneo ostavku,a ista još nije konstatovana.

To mi lici kao ostavke funkcionera u FKP , pa nastave s radom :laugh:

Sarovica "vole" jer ih userava kad stigne a stiže sve
Zbog tog "putera na glavi" ili vec mislim da ne bi bio "idealan" mada u ovom trenutku bi bilo bilo ko maltene samo ne sns
A i licno bih pre nekog ko nema političku istoriju + studenti i profesori
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Niko123 » 17 Mar 2025, 16:39

Još su studeni izjavili da je izvadio "poslednjeg keca iz rukava" a da oni imaju još 3 špila.Detaljno su oni izradili plan.Dobra strana je što imaju jedan od najačih aduta, a to su mreže, pošto treba očekivati da režimske kanalizacije promovišu samo Vučića
Niko123

Postby AirBall » 17 Mar 2025, 16:40

Studenti dinstaju kod ministarstva zdravlja i urgentnog centra...

Ko je god u mogucnosti nek ode da pomogne
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Woodoo » 17 Mar 2025, 16:43

Woodoo

Postby AirBall » 17 Mar 2025, 16:45

Zivece ovaj narod

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext