Board index Sportske zanimacije Multimedija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby NEDJA » 17 Mar 2025, 13:57

Fudbalske pizdice i manekencici. Pola kosarkaske reprezentacije podrzalo a nijedan jedini fudbalski reprezentativac. Kakve su to sline bezlicne
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Steamroller91 » 17 Mar 2025, 13:57

Lester Bo wrote:

Gospodin koji je oteo telefon lokalni SNS funkcioner iz sela u kom sam rodjen. Zajedno sa bratom je na snimku. Naravno od pocetka uz SNS i u poslednje vreme na lokalu isplivavaju dokazi o tome sta je radio za sve ove godine serifovanja po opstini. Naravno ni S od Studenta. :roll:
Do skoro su ih se plasili na lokalu, niko nije hteo da se zamera jer eto SNS je to. Sada gledam kako ih sprdaju po drustvenim mrezama za ovo od danas, ne boji se vise niko.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby Niksicanin » 17 Mar 2025, 14:04

Steamroller91 wrote:
Lester Bo wrote:

Gospodin koji je oteo telefon lokalni SNS funkcioner iz sela u kom sam rodjen. Zajedno sa bratom je na snimku. Naravno od pocetka uz SNS i u poslednje vreme na lokalu isplivavaju dokazi o tome sta je radio za sve ove godine serifovanja po opstini. Naravno ni S od Studenta. :roll:
Do skoro su ih se plasili na lokalu, niko nije hteo da se zamera jer eto SNS je to. Sada gledam kako ih sprdaju po drustvenim mrezama za ovo od danas, ne boji se vise niko.

Žrtvovaće unutrašnjost? Pa ko će da mu ostane? Stari Grad možda?
Samo je pjena sve bilo, raspršiće se to brzo.
Ili možda misle da pročiste partiju i da kažu eto sad smo čisti, oslobodili smo se ovih što su bili prljavi i pokvareni.
Niksicanin

Postby jupol » 17 Mar 2025, 14:09

pa procistice partiju i ostace na 5% i onda zatvor
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby balkanski spijun » 17 Mar 2025, 14:11

Woodoo wrote:

kad mu se Cvjetin u emisiji obratio lazes,ovaj je izgoreo.

Teska ljiga.
balkanski spijun

Postby Steamroller91 » 17 Mar 2025, 14:12

Meni vise deluje da su ovi prljavi i pokvareni gurnuti u prve redove jer oni imaju najvise da izgube padom vlasti.

Konkretno u ovom slucaju, jedan od brace sa snimka je Mladen Ajdukovic. Samo kucanje imena na guglu daje 3-4 razlicite afere u kojima je ucestvovao, od laziranja diplome, preko namestanje tendera do laziranja birackog spiska i kradje izbora. A toga ima jos mnogo, samo sto trenutno nije dostupno javnosti.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby Niksicanin » 17 Mar 2025, 14:14

Steamroller91 wrote:Meni vise deluje da su ovi prljavi i pokvareni gurnuti u prve redove jer oni imaju najvise da izgube padom vlasti.

Konkretno u ovom slucaju, jedan od brace sa snimka je Mladen Ajdukovic. Samo kucanje imena na guglu daje 3-4 razlicite afere u kojima je ucestvovao, od laziranja diplome, preko namestanje tendera do laziranja birackog spiska i kradje izbora. A toga ima jos mnogo, samo sto trenutno nije dostupno javnosti.

Pa zato su i tu da ih žrtvuje. Ko ih ... sve kolektivno.
Polakomila se fukara i sad će aj kuku.
Niksicanin

Postby Eddie Brock » 17 Mar 2025, 14:16

Samo ne zaboraviti ove "stručnjake" sto botuju po raznim televizijama, eno vam na B92 dvojac.
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby soniko » 17 Mar 2025, 14:18

Nece on vise nikoga zrtvovati, nema on taj luksuz. Vidite da se stalo i sa famoznom borbom "protiv korupcije" jer ga nece braniti niko ako on ne garantuje slobodnu svojim ljudima.

Inače, par zapažanja o onima koji gutaju njegovu propagamdu i informerove splačine.
Dane pred 15.3 su bili iskreno zabrinuti jer su neprijatelji pripremali drzavni udar i zeljeli da "sruse Srbiju", juce dan poslije je prisutno olaksanje jer nisu uspjeli. Inace ako niste znali trenutno ih rusi evropa jer im ne odgovaraju jake vodje poput Orbana vucica i Dodika.

Ozbiljno su radikalizovani splačinama sa informera, ne obaziru se na zdrav razum niti im pada na pamet da se zapitaju kako to DJV danas kaže " čuli ste predsednika da nije bilo topovskog udara" ako je juče puštap Gocija i Baju i slavio topovski udar koji je okoncao revoluciju :krsti:

Inače, nešto mi govori da će ako ih baš pritisu na kraju priznati koristenje nekog oruzija ali ce reci da nije bio zvučni top vec nesto drugo i da nisu lagali kad su negirali upotrebu zvučnog topa.
soniko

Postby Gromiko » 17 Mar 2025, 14:26

Upravo to, fascinantno je da pričaju samo šta ono nije bilo, umesto da kažu šta jeste bilo.
Nisam ni video da ih je neko pitao šta je ono bilo.
Gromiko

Postby Woodoo » 17 Mar 2025, 14:29

Woodoo

Postby Bang » 17 Mar 2025, 14:29

Samo da potvrdim svoje postove od ranije, ko ih je pažljivo čitao, uviđa da su prilično tačni. Nije tu trebala prevelika pamet da se vidi, ali dobar broj ljudi je na nerealnim osnovama očekivao drugačija dešavanja i daleko više od ovoga što se desilo.

Pre svega, odlična brojka, sjajna, nikad viđena, a uzimajući u obzir na šta je druga strana spremna, sve je prošlo relativno mirno i odlično što je tako.
Pisalo se ovde da je daleko manji broj ljudi bio 09.03. i 05.10. Očekivalo se da ovaj istorijski broj ljudi donese promenu, kojim god putem. Ispostavilo se da su očekivanja nerealna, a pisao sam već i zašto.

On se sam skloniti sa vlasti neće. Znalo se i ranije, a videlo se i sada, na šta je sve spreman da bi vlast zadržao.
Revolucionarne metode otpadaju, pisao sam i o tome, a potvrdilo se u subotu. Klinci i sadašnji narod, nisu spremni za takve metode. Sa ovom istorijskom brojkom, prva reakcija na naznaku provociranog incidenta, bila je - prekidaj protest, skidaj prsluke, mi ne preuzimamo odgovornost, nismo nadležni...
Komentarisali su i ovde forumaši koji su bili u mnogo ozbiljnijim, ratnim situacijama, a poredio sam i ja u ranijim postovima generalnu spremnost sadašnjih klinaca i naroda na revolucionarne metode. Daleko je to od spremnosti naroda 05.10. a kao što sam pisao i ranije, drugačije vreme, drugačija struktura ljudi, plus dobar broj tih "na sve spremnih ljudi", je sada na suprotnoj strani. Još jedna velika razlika je da su tada branjeni rezultati izbora.

Ako se dakle odbace te dve varijante - da njemu proradi svest i savest i sam se povuče i revolucionarni metod, ostaju izbori, izbori i samo izbori.

Ovaj broj ljudi je pokazatelj da mu je odzvonilo. Svestan je i on toga. Izbore odavno ne pominje, sem juče u rečenici - izbora će biti 08.06. ako do tada ne bude formirana nova vlada. Koliko je to realno, procenite sami, ali ljudi koji su protiv treba da budu svesni da su izbori jedini realan put da se on skloni i treba biti spreman za njih, kad god da se dese.
Uslovi neće biti fer, pisali smo i o tome, ali ovaj broj ljudi i velika izlaznost, mogu da progutaju njegovu armiju botova + 10% ukradenih glasova. Lepo je napisao mislim Black owl - više vredi jedan izlazak na izbore, nego sve šetnje i protesti, a vidim da ima još forumaša koji su se okrenuli i komentarišu da treba ići putem izbora.
Da li će studenti izaći sa listom stručnih, vanstranačkih ličnosti, da li će podržati nekog od aktuelnih kandidata ili će reći glasajte po nahođenju, manje je bitno. Bitno je da na tom referendumu svi u zbiru budemo teg koji gura tas na našu stranu.

Za kraj samo još jednom da podvučem. Svako neka stavi prst na čelo i bude fer sam sa sobom, a postavio je već Karelia slično pitanje...
Koliki broj vas je ispoštovao poziv studenata na generalni štrajk ova tri dana? Verujem da više od 90% forumaša danas uredno ide na posao i živi svoje živote, a posle kada ja napišem da se sve prelama preko klinaca, idu komentari - nije tako.
Postoje deca koja zaista hoće da uče, postoje studenti stipendisti koji ne žele da izgube stipendije, postoje ispravni ljudi kojima će zbog ološa iz parka biti lupane etikete, a ja to neću da prihvatim.
Nek' ne igra, ko se lomi, kom' ne kuca srce čelično...
Bang

Postby Old school » 17 Mar 2025, 14:44

"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby balkanski spijun » 17 Mar 2025, 14:51

balkanski spijun

Postby Dexi » 17 Mar 2025, 14:52

Pa izgleda da zaista i nije bio taj zvucni top,ali sta je bilo,sta je to izazvalo paniku,povrede kod ljudi,opasne po zivot sitauciju kao kod odbojkasa Marka ,e to je sustinsko pitanje.

Naravno da su izbori opcija u ovom momentu najrealnija,odnosno da Oskar podnese ostavku i da se formira prelazna vlada da bi se obezbedili koliko toliko fer izbori.

Gledam sad ove ljude po lokalu sto ih gadjaju jajima,e to treba da bude cilj ovih protesta.Da se promeni drustvo,da se ne zaposljavaju partijski cinovnici,vec da na odgovorna mesta dolaze posteni i najsposobniji medju nama.

Ali to da se iskoreni kod nas u nasem drustvu trebace objektivno dosta vremena jer je ne za prethodnih 12 vec mnogo duze sve ruinirano.

Realno svi mi mora da se menjamo kao ljudi, da se postuju neki principi i zakoni.Da vise ljudi ne koriste vezu da bi zavrsili neki posao,pregled,ili da bi zaposlili nekog svog vec da se postuje zakon.To je sustina promena i onoga za sta se studenti bore.

Da se vrati autoritet nastavnika,profesora da ih djaci postuju,a ne tuku,da omladinu i decu vaspitavamo i ucimo empatiji i solidarnosti,a ne da ih ucimo da gledaju sebe i svoj interes i da ih ne ucimo da ljude gledaju kroz novac.

Da ako imas drugaciji stav o necemu da te nece vecina odmah targetirati.

Dakle mnogo toga treba da se menja u ovom drustvu,a studenti su mi dali nadu da je to moguce.

Kriticna masa definitivno postoji u ovom narodu.Oskar da je moralan podneo bi vec ostavku, jer je izgubio svaki legitimitet.I nema sta on koga da zrtvuje jer je on najodgovorniji za ovo stanje u drustvu i drzavi.

Naravno da u strukturi ljudi koja je bila na protestu gde imas vecinu mladih ,studenata ,djaka,zena nasilni protesti bi samo proizveli neuspeh.

Za tako nesto,takav pristup kao sto je bilo 09.03 ili 05.10 moras da imas navijace i ljude sa one strane zakona na svojoj strani.05.10 si imao i odlicnu logistiku i podrsku vojske i policije.U takvom scenariju je jedino moguc nasilno rusenje neke vlasti.

U ovom momentu kad Oskar ima iza sebe ss brigade raznih kriminalaca,sumnjivih tipova nasilni protesti bi samo mogli da dovedu do krvoprolica.
Dexi

PreviousNext

Return to Multimedija