Board index Sportske zanimacije Multimedija

Kutak za gejmere

Re: Kutak za gejmere (sportske simulacije)

Postby Tumbas » 21 Nov 2011, 20:28

Prijatelji, braco , Kumovi... :biggrin: Pomagajte!

Image
Ne znam sta mu je!! Skidrow, sa update 02! Ako neko zna kako da ga sredim, bio bi mu vecno zahvalan!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Bane » 21 Nov 2011, 22:43

Jel ti to Ovcar na pozadini? :D
Bane

Postby Tumbas » 21 Nov 2011, 23:11

Bane wrote:Jel ti to Ovcar na pozadini? :D

Haahah!!! Da! Lokacija Gucki Put, kod Sipete! :lollol:
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Napredpartizan » 23 Nov 2011, 01:22

Poludeo sam !!! igram trecu sezonu,stigne ponuda Sparte iz Praga za Lazara Markovica 2 miliona jedno 4 puta, a na njemu bukvalno na njemu baziram igru,odbijem naravno svaki put i tako prodje nedelju dana,kad stigne nova od 2.2 miliona a Djuric smrad je prihvati(kao ponuda je previse dobra da se odbije),nista nisam mogao da uradim. Popizdeo sam...
Napredpartizan

Postby nolinjo » 23 Nov 2011, 01:29

Napredpartizan wrote:Poludeo sam !!! igram trecu sezonu,stigne ponuda Sparte iz Praga za Lazara Markovica 2 miliona jedno 4 puta, a na njemu bukvalno na njemu baziram igru,odbijem naravno svaki put i tako prodje nedelju dana,kad stigne nova od 2.2 miliona a Djuric smrad je prihvati(kao ponuda je previse dobra da se odbije),nista nisam mogao da uradim. Popizdeo sam...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ebote ja nisam jos odradio ni jednu sezonu tacnije sad tek treba drugi deo da krenem nikako da nadjem vremena :girlcry:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 24 Nov 2011, 00:57

sedok napokon malo da upalim fm-a

doveo sam rabello ,i andy polo-a po 18 ...petra kunica od 19
i na pozajmicu vitinho-a od 19
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Napredpartizan » 24 Nov 2011, 02:06

Otkrio sam novog igraca koji je bolji od Sanogoa... Nicolas Lopez iz rivera(verovatno je neki izmsljeni :biggrin: )... Dao 18 golova za mladu reprezentaciju Argentine,najbolji strelac Copa Lobertadores,cena samo 3 miliona :D

Prodao sam odmah Sanogoa posto je ovaj mali bolji u svim karakteristikama za 16 miliona Lionu...
Napredpartizan

Postby nolinjo » 26 Nov 2011, 01:20

Image

radovanje Vitinha i drugova posle prvenca u dresu Partizana ...kakav mec crno belih 26 suteva ka golu protivnika 19 u gol ...1:3 iz prvog meca je nadoknadjeno 0-1 76 minut 0-2 83 penal za partizan :) a u produzecima crno bela rapsodija 0-4 kraj ...najbolji mec ove sezone,Partizan zasluzeno ide u finale kupa Srbije.. :biggrin:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Alonzo » 03 Dec 2011, 12:18

Jbt, od 2009. nisam igrao managera. A bio sam jedan od najboljih na fm-serbia.net...btw...ako napravite neku online ligu za managera - obavezno mi javite. Ja sada igram soccermanager sa ortacima, ne znam da li znate o cemu se radi...

Nego, da li sme neko nba 2k12 da igra?

Prosli put sam dominirao na b92...:D

A PES na sony 3, xboxu, moze i na kompu? :D

Upravo sada igram Modern Warfare 3...fenomenalna igrica.
Alonzo

Postby Odin » 03 Dec 2011, 17:07

alonzo wrote:Ja sada igram soccermanager sa ortacima, ne znam da li znate o cemu se radi...

Znam ja, zahvaljujuci jednom forumasu, prepoznace se... Meni je soccermanager previse dosadan i mnogo nerealan, tako da FM ostaje jedina menadzerska igrica koju ce ovaj PC videti. :D
Odin

Postby Alonzo » 03 Dec 2011, 17:09

Odin wrote:
alonzo wrote:Ja sada igram soccermanager sa ortacima, ne znam da li znate o cemu se radi...

Znam ja, zahvaljujuci jednom forumasu, prepoznace se... Meni je soccermanager previse dosadan i mnogo nerealan, tako da FM ostaje jedina menadzerska igrica koju ce ovaj PC videti. :D

Pa jbg, soccermanager igram sa ortacima i zato je zanimljiv. Ima nerealnih rezultata, ali odlican sistem je uradjen sa ocenjivanjem igraca.
Alonzo

Postby Nebojsa » 04 Dec 2011, 00:14

alonzo wrote:Nego, da li sme neko nba 2k12 da igra?

Znas li kako? Jer ja kada hocu da igram, uvek mi stane na "searching for opponent". A ni nema "friend mode", samo lige.
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby Jovan » 04 Dec 2011, 00:42

alonzo wrote:Jbt, od 2009. nisam igrao managera. A bio sam jedan od najboljih na fm-serbia.net...

Koji ti je nick bio tamo?
Jovan

Postby Alonzo » 04 Dec 2011, 01:52

Nebojsa wrote:
alonzo wrote:Nego, da li sme neko nba 2k12 da igra?

Znas li kako? Jer ja kada hocu da igram, uvek mi stane na "searching for opponent". A ni nema "friend mode", samo lige.

Ne znam kako, raspitacu se. Znam da smo prosle godine igrali - na b92 forumu...sve sam ih drao...:D

@ Jovan

Stvarno ne mogu da ti kazem. Bio sam clan par godina, pa sam kasnije prestao da pisem.

Ucestvovao sam i na pes turniru u Pancevu, bilo je bas mnogo takmicara, ali igralo se na dzojpadu, a ja inace igram na tastaturi (tada nesto nije radilo), i bio sam izmedju 5. i 8. mesta.

Mada, ne pamtim kada sam izgubio turnir u poslednjih par godina - sa ortacima igram - i na sony 3 i na xboxu...
Alonzo

Postby VMJunior » 04 Dec 2011, 20:18

Nabavio sam juce menadzer,aj pa da vidimo kako cu se snaci.

Proslosezonski sam igrao na pocetku ,prvoh mesec dana ,posle slabo ili skoro nikako.

Znam da cu igrati sa Partizanom,Napolijem,Malagom. :biggrin:
VMJunior

PreviousNext

Return to Multimedija