Board index Sportske zanimacije Multimedija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Fred Perry » 15 Aug 2025, 15:37

Brate ti opet o podršci, šta ja ima tebe da podržavam burazeru ili ti mene. Nema šta narod iz RS da radi zbog naroda u Srbiji ili obrnuto to je isti narod sa istom vlašću .

Kakve veze ima gde su studenti, niko ni ne očekuje da krene od RS, i treba da krene od najvećih gradova BG NS Niš. Dakle ne može opravdanje da bude studenti nisu tu.

Koliko studenata ima u Bogatiću i sličnim selima, koliko ih ima u Kraljevu ili Bačkom Petrovcu, nema nijedan pa su ljudi ustali kada je već uzelo maha po najvećim gradovima.

Dakle ne postoji nijedan grad u Srbiji koji nije ustao, samo vi niste, ustali su gradovi u kojima nema mladih ni studenata. U BL ih ima daleko više nego u tim mestima.

Ako je tebi to opravdanje onda super. Daj da ne protestuje više niko od nas, što i ja da protestujem, nije niko moj poginuo ni na naplatnoj rampi ni u NS ni u helikopteru, nemam rodbinu na Kosovu a nisam ni iz Gornjih Nedeljica.

Tako možemo svi da budemo govnari i da nađemo opravdanje.
Fred Perry

Postby Old school » 15 Aug 2025, 15:44

Ova tema kao i 100x do sada svesno ili nesvesno sklizne u nešto što trenutno nije bitno.
Sinoć su zlotvori u Valjevu tako krvnički tukli ona dva deteta (i ko zna koliko ljudi još) da mi je teško bilo cele noći posle odgledanog klipa jer sam roditelj maloletnog deteta. Sa onakvim bestijalnim sladostrašćem šiptari na KiM ne tuku Srbe.
Za vreme Miloševića nisu tako krvnički tukli ljude.
To je glavna tema. Ako se narod ne bude odupreo već u narednih par dana neko će smrtno nastradati jer nemaju više kočnice u svom zlu a osilili su se jer im se narod ne suprostavlja na adekvatan način.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby fighter » 15 Aug 2025, 15:49

Old school
Ja ne mogu tvrdit za druge gradove
Mogu za Bijeljinu
mi smo ti tzv opozicioni grad

S tim da ja nikad glasao ni za jednu stranku
Niti cu

Sto se tice mafijasa nemam ti tu sta dokumentovati, to je javna tajna
Sve mafijaske grupe u RS su pod direktnom kontrolom klanova iz Srbije.Reketiranja, prebijanja, ubistva.
Samim time i uticaj.

Glavni dileri po Bijeljini su Obrenovac i Bg
Nisam u tim krugovima, dobar drug mi je u jednoj maloj stranci i bukvalno mi prica pred zadnje izbore da pri kalkulaciji imaju sto ljudi iz Srbije koji ce foci i glasat za sto maraka i da ce im to zavrsiti neki momci iz Bg...E sad onda skontaj st arade velike stranke. Ovo je stranka cenzus.

Isto je i sa ljudima Cg

Masovno se iz HN,BD,KO i Tv dolazi na glasanje u Tb i BI

I tako je 30 godina. Vec ti glasovi svim aodgovaraju pa se stranke i ne bune
Bunio se Vukan pa kad su mu predocili da je vise ljudi iz Budve glasalo u Trebinju nego na njegovom bm ucutao se,a ucutao se jer je imao liniju za BD glasove
Cijeli jedan kvart u BD

Tako da jebiga toga ima i treba osuditi ali na osnovu toga pravit podjele je bas bezveze i uvrijedjujuce za mnoge ljude i sjedne i druge strane
Last edited by fighter on 15 Aug 2025, 15:51, edited 1 time in total.
fighter

Postby dr Schux » 15 Aug 2025, 15:51

Stoka :pop:
dr Schux

Postby DelijaMomak » 15 Aug 2025, 15:52

Objavili su puna imena i slike onih ljudskih olupina i smradova što su pokušali da ubiju one klince u Valjevu. Po faci se svakom vidi da je najobičniji iskompleksirani ker
DelijaMomak

Postby cira804 » 15 Aug 2025, 15:57

Ko je objavio?
cira804

Postby DelijaMomak » 15 Aug 2025, 15:59

Na stranici Kreni-Promeni, jebiga, ne umem to da postavim ovde. Tvrde da je većina dovučena iz Priboja
DelijaMomak

Postby Niko123 » 15 Aug 2025, 16:00

Ekostraža isto objavila
Niko123

Postby Bogun » 15 Aug 2025, 16:00

DelijaMomak wrote:Objavili su puna imena i slike onih ljudskih olupina i smradova što su pokušali da ubiju one klince u Valjevu. Po faci se svakom vidi da je najobičniji iskompleksirani ker

Oni ako posle smene vlasti, policijske uniforme ne zamene zatvorskim, džaba smo krečili.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Mitro » 15 Aug 2025, 16:02

Vesko Milić je oz Prijepolja, pola policije je odatle. Sve ih pozapošljavao.
Mitro

Postby DelijaMomak » 15 Aug 2025, 16:03

Bogun wrote:
DelijaMomak wrote:Objavili su puna imena i slike onih ljudskih olupina i smradova što su pokušali da ubiju one klince u Valjevu. Po faci se svakom vidi da je najobičniji iskompleksirani ker

Oni ako posle smene vlasti, policijske uniforme ne zamene zatvorskim, džaba smo krečili.

Apsolutno saglasan, ovo zlo ne sme da se zaboravi. Od ovih na ulici što tuku do ovih po RTS,u, Informeru i sličnima
DelijaMomak

Postby Mikisha » 15 Aug 2025, 16:05

Mitro wrote:Vesko Milić je oz Prijepolja, pola policije je odatle. Sve ih pozapošljavao.

Ako si iz PP i uputis se prema BG i kroz par godina ne postanes neka glava u muriji ili kriminalu, oduzimaju ti titulu prijepoljca.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby ИлићКапитен22 » 15 Aug 2025, 16:07

Bogun wrote:

Затворске униформе? Чему?

Благ си.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Fred Perry » 15 Aug 2025, 16:07

fighter wrote:Old school
Ja ne mogu tvrdit za druge gradove
Mogu za Bijeljinu
mi smo ti tzv opozicioni grad

S tim da ja nikad glasao ni za jednu stranku
Niti cu

Sto se tice mafijasa nemam ti tu sta dokumentovati, to je javna tajna
Sve mafijaske grupe u RS su pod direktnom kontrolom klanova iz Srbije.Reketiranja, prebijanja, ubistva.
Samim time i uticaj.

Glavni dileri po Bijeljini su Obrenovac i Bg
Nisam u tim krugovima, dobar drug mi je u jednoj maloj stranci i bukvalno mi prica pred zadnje izbore da pri kalkulaciji imaju sto ljudi iz Srbije koji ce foci i glasat za sto maraka i da ce im to zavrsiti neki momci iz Bg...E sad onda skontaj st arade velike stranke. Ovo je stranka cenzus.

Isto je i sa ljudima Cg

Masovno se iz HN,BD,KO i Tv dolazi na glasanje u Tb i BI

I tako je 30 godina. Vec ti glasovi svim aodgovaraju pa se stranke i ne bune
Bunio se Vukan pa kad su mu predocili da je vise ljudi iz Budve glasalo u Trebinju nego na njegovom bm ucutao se,a ucutao se jer je imao liniju za BD glasove
Cijeli jedan kvart u BD

Tako da jebiga toga ima i treba osuditi ali na osnovu toga pravit podjele je bas bezveze i uvrijedjujuce za mnoge ljude i sjedne i druge strane

Apsolutno treba praviti podele. Svako ko je i neutralan kamoli otvoreno na strani ovih u ovom trenutku je govnar i ljudski šljam, za mene makar a isto to misli i svaki normalan Srbin

To nema veze sa tim dal živi na Vračaru ili u Trebinju ili u Nišu.
Svako ko na ovo ćuti jer nisu ubili ili prebili njegovo dete ili nekog iz familije je smeće od čoveka i Srbin je taman koliko i ovaj šiptar koji nam vlada .

Ajde do pre par godina i da čovek ima razumevanja za takve, sad nikakvog opravdanja nema .
Fred Perry

PreviousNext

Return to Multimedija