Board index Sportske zanimacije Multimedija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Houdini » 27 Jun 2025, 10:35

Niksicanin wrote:Gledao sam komentare marve liberaške koja je pljuvala ono dijete koje je bilo u majici sa krstom kad su ga puštili iz pritvora.
Mrtva trka ko je odvratniji oni ili Psiho. Srećom, na protestima su dosad ekspresno dobijali nogobulj ovi sa eu zastavama.
Daće Gospod ovoj djeci i mudrosti i hrabrosti.

ovako nekako :biggrin:

ja zaista verujem da je broj te ekipe na koju mislis na X-u minimalan, da iza 80% tih naloga, sto laznih sto pravih (tipa onaj Videnovic), stoji zapravo DB..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby medjutim » 27 Jun 2025, 10:36

videli smo na svim dosadašnjim izborima i događajima koliko je X relevantan za bilo šta
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Mitro » 27 Jun 2025, 10:37

Angus Young wrote:
Woodoo wrote:

kamo srece da je ovo tacno, ali ozbiljno sumnjam u verodostojnost milovanovic3313 naloga :biggrin:

Panduri imaju top plate plus dobijaju stanove plus svaki put plaćen teren, bukvalno bolje biti žandar nego lekar ili profesor.
Mitro

Postby Mikisha » 27 Jun 2025, 10:41

A jebiga, ako je top plata za zandara iz specijalisticke oko 950e posle 5 godina sluzbe i placen putni trosak samo lokalni, znaci oko 3k umesto 20ak hiljada jer putuje iz Zr za Ns, onda jbg..

Ali da su degeni, degeni su
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Fred Perry » 27 Jun 2025, 10:44

Fratelo wrote:Da obelezimo Vidovdan

: nece smeti pesmu "Vidovdan" da puste citav dan, da im se "saborci" ne naljute:

:D

Jupole, opet standarsno uporedjujes neuporedivo, ne zelim da budem sa ljudima sa kojima nemam nista zajednicko ( cak se i ne rusi Vucic zbog istih motiva...). Imali su 7 dana da se operu od glupe price, niti jedna osoba nije izasla i sta sad, teras me da stojim pored takve osobe. Necu nema sanse, pa neka sam glup,tvrdoglav, retardiran 1000x.

Što neće smeti, uz tu pesmu se i pozvalo na protest, pevaće se kao i ostale naše pesme. Deluje mi da nisi do sada bio ni na jednom protestu.

Kao i uvek najlepša slika biće hiljadu isključivo srpskih zastave , pevaće se naše pesme. Biće lepo biće patriotski
Fred Perry

Postby Mitro » 27 Jun 2025, 10:46

Svakako bilo kakve promene kao i uvek zavise isključivo od mupa i vojske koji objektivno imaju monopol fizičke sile i sredstva da razbiju lagano bilo kakav skup. I da se skupi milion ljudi dovoljno je da izađe jedna kolona tenkova i par pucanja u vazduh i to je to. U Kini izašli milioni pa kad su došli tenkovi od revolucije nije ostalo ništa. Isto tako peti oktobar se desio zašto pa zato što je Pavković rekao Slobi da ga zabole da interveniše i da je to stvar unutrašnje bezbednosti. Takođe u Rumuniji Čaušesku je pao jer je vojska tako rekla. Dakle uvek na kraju dana odlučuje onaj ko upravlja silom. I to je prosto tako od rimskog vremena pa do sada.
Last edited by Mitro on 27 Jun 2025, 10:46, edited 1 time in total.
Mitro

Postby ИлићКапитен22 » 27 Jun 2025, 10:46

Крстиће се и ко неће.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Ziks96 » 27 Jun 2025, 11:04

Dok ne vidim ne vjerujem znackama i uniformama nista, toliko puta je isla ova prica da nema razloga da se bilo sta vjeruje dok se ne dokazu na terenu u sta cisto sumnjam, pojedinci mozda, ali bas citava brigada da otkaze poslusnost...
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby soniko » 27 Jun 2025, 11:13

Houdini wrote:
Niksicanin wrote:Gledao sam komentare marve liberaške koja je pljuvala ono dijete koje je bilo u majici sa krstom kad su ga puštili iz pritvora.
Mrtva trka ko je odvratniji oni ili Psiho. Srećom, na protestima su dosad ekspresno dobijali nogobulj ovi sa eu zastavama.
Daće Gospod ovoj djeci i mudrosti i hrabrosti.

ovako nekako :biggrin:

ja zaista verujem da je broj te ekipe na koju mislis na X-u minimalan, da iza 80% tih naloga, sto laznih sto pravih (tipa onaj Videnovic), stoji zapravo DB..

Tim prije nema razloga za brigu. Malobrojna opcija koja na slobodnim izborima poslije pada ovog rezima nema sanse da predje cenzus :beyond:
Nema razloga za brigu da ne pricam da nema razloga za to da zbog njih neko odustaje od protesta.
soniko

Postby PERA » 27 Jun 2025, 11:23

Fred Perry wrote:
Fratelo wrote:Da obelezimo Vidovdan

: nece smeti pesmu "Vidovdan" da puste citav dan, da im se "saborci" ne naljute:

:D

Jupole, opet standarsno uporedjujes neuporedivo, ne zelim da budem sa ljudima sa kojima nemam nista zajednicko ( cak se i ne rusi Vucic zbog istih motiva...). Imali su 7 dana da se operu od glupe price, niti jedna osoba nije izasla i sta sad, teras me da stojim pored takve osobe. Necu nema sanse, pa neka sam glup,tvrdoglav, retardiran 1000x.

Što neće smeti, uz tu pesmu se i pozvalo na protest, pevaće se kao i ostale naše pesme. Deluje mi da nisi do sada bio ni na jednom protestu.

Kao i uvek najlepša slika biće hiljadu isključivo srpskih zastave , pevaće se naše pesme. Biće lepo biće patriotski

Lepo je Tegi (naš) rekao, protesti su lakmus papir, neko odmah pokaže neko se otima duže, ali opet pokaže
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby soniko » 27 Jun 2025, 11:25

Ćaci su za sutra u 16 prijavili skup u Pionirskom parku posvecen Vidovdanu, Bokan govori i jos neki.
Mala je mentalna vratolomija objasniti da je ovaj "skup" koji traje u pionirskom parku "po zakonu" ali bagri poput rezimskih novinara nije problem da slazu i onako usput, kao kad covijek hoce da slaze provuku "a i ovaj skup u pionirskom parku je do sada bio po zakonu"

Ocekuje se dakle prica kako blokaderi nisu prijavili skup a napadaju uredno prijavljen skup u "cacilendu" i da to bude zakonska osnova po kojoj ce postupati.

Bice zanimljivo koja ce strana ici do kraja
soniko

Postby Ziks96 » 27 Jun 2025, 11:30

I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Dr Arslanagic » 27 Jun 2025, 11:34

Наше је да се за Видовдан појавимо, ојачани искуством са претходних демонстрација.

Видовдан је буквално дан д. Или почетак дана д.
Ако говно издајничко победи, не дај Боже, нећемо моћи више, ни минимално, слободно да живимо.
Репресалије ће сигурно ићи на макс, једнако као и култ његове безгрешне личности.
У недељу мора да буде почетак краја издајничко мафијашког режима.

На војску не рачунајте, јер војска никада није радила против државе.
То је тако и неће се променити.
Једини који могу да промене страну су служба и врх полиције.
А то се неће десити.

Поред тога што су сва министарства силе под његовом контролом, потпуном, има и потпуну подршку наших непријатеља да настави да сахрањује нашу домовину.
Буквално смо сами, али не смемо одустати.

Не иде сад да се просеравам и патетишем о борбама које су унапред биле изгубљене, али их је било, и чудом смо преживели.
Ако је могло тад, може и сад.

По речима покојног генерала Делића - нема назад, иза је Србија.
Или секта или Србија, то је то и то је сад.
Last edited by AirBall on 27 Jun 2025, 11:44, edited 1 time in total.
Reason: Pravila foruma
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby jupol » 27 Jun 2025, 11:41

Ziks96 wrote:

zdrav covek ima 1000 zelja, bolestan samo jednu - da ova crkne pre Baneta
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Edge » 27 Jun 2025, 11:43

Edge

PreviousNext

Return to Multimedija