Board index Sportske zanimacije Multimedija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby jaRule » 18 Mar 2025, 11:01

Lajger wrote:Ako Vučić ostane ,slutim podelu u košarkaškoj reprezentaciji.
Na one koji podržavaju proteste ,i na one koji ne podržavaju.
Moguća su 2 scenarija .
1.Da se isti ne odazovu za Evrobasket.
2.Da bojkotuju one koji nisu za bojkot tj da im ne dodaju loptu da se prema njima ponašaju kao prema protivniku.

Ma, kao da je bitno? Naci ce nenadlezni nove reprezentativce 2.0, cemu onda briga? .
Last edited by jaRule on 18 Mar 2025, 11:03, edited 2 times in total.
jaRule

Postby ИлићКапитен22 » 18 Mar 2025, 11:05

Направиће Вучић нов народ. Бољи народ.

Хапси милицијо.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Old school » 18 Mar 2025, 11:39

Imam jedno ozbiljno pitanje.
Da li se zna ili može da se sazna ime i prezime dronfulje iz Informer studija (okrenuta leđima ekranu, gleda u monitor)koja je zadovoljno orgijala i pevala uz BMKa dok su one dve svinje DJV i bizon likovale u trenutku upotrebe zvučnog topa na masu?
Da li možemo da potegnemo neku akciju po društvenim mrežama da se nađe ime i prezime dotične?
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Dexi » 18 Mar 2025, 11:40

Polako vreme radi za studente i narod,a nervoza je sve veca kod nenadlezne institucije.

Prosto svakim novim danom,oni prave sve vece i vece greske,svakim danom je sve vise ljudi probudjeno.Zato je bilo jako bitno da je 15.03 prosao mirno i da je poslao jaku poruku svuda.

Ovo sta on radi i kako se ponasa poslednjih dana je zapanjujuce i totalno bez kontrole :krsti:

Naravno da sada on i njegovi svim silama pokusavaju da zadrze svoje pozicije,ali jasno je ko dan da njegovo vreme polako istice.

Postavlja se i pitanje ko je od ovih iz opozicije zaista tu opozicija,a ko je lazna opozicija.
Dexi

Postby NEDJA » 18 Mar 2025, 11:50

Narod vise nema straha, krenuo je u konacni obracun sa SNS sektom.
Samo pratiti studente. Sve mu se rusi ko kula od karata
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Deran991 » 18 Mar 2025, 11:52

Evo nešto iz mog okruga. O predsedniku opštine Novi Kneževac (Radovan Uverić) skoro se pisalo nakon što je na ulici vređao srednjoškolske đake i prosvetne radnice koje su ih izvele na protestnu šetnju. Inače poznat po svojoj arogantnosti i bahatosti. Živi sa ženom dok mu je u isto vreme ima ljubavnicu koja može ćerka da mu bude i kojoj je napravio troje dece. Ljubavnica radi u opštini, zaposlila je tamo nekoliko članova svoje porodice, poseduje nekoliko stanova u Subotici i Novom Sadu, a uz to predsednik opštine joj gradi novu kuću.

Sada je lik ponovo u žiži javnosti jer je fizički napao i povredio opozicionog poslanika nakon čega je ovaj završio u bolnici.
https://nps.org.rs/lokalne-vesti/predse ... rnika-nps/
Inače isti je i snimljen kako je pre dva dana obilazio Ćacilend.
Deran991

Postby Niko123 » 18 Mar 2025, 11:55

NEDJA wrote:Narod vise nema straha, krenuo je u konacni obracun sa SNS sektom.

Samo je pitanje dana, meseca, kada će gazde da mu odsviraju kraj.Neće on dečekati vlast do 2027 godine
Niko123

Postby Produzenisamlekom » 18 Mar 2025, 11:58

I Trstenik svog Ćacija za trku ima
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Old school » 18 Mar 2025, 12:08

Ništa što on radi u poslednjih par dana ili nedelja nije nešto neočekivano ili specijalno.
Mrzi me da tražim moje bajate postove od pre par godina u kojima sam ukazivao šta možemo da očekujemo od njega kako se situacija bude zaoštravala a kraj bude izvesniji.
Mnogo se brate gleda na svet idealistički i "mekano" pa su ljudi iznenađeni i zgroženi ovakvim ličnostima.
Evo ja tvrdim da ovo nije ni 80% kapaciteta šta još može da se očekuje kada dođe poslednji trenutak.

Da se vratim na moj prethodni post.
Droljica se veseli sa rukama gore i pucka prstićima kao na svadbi uz BMK dok tamo neko vrši eksperimente na ogromnoj masi naroda prepunoj mladih, žena, starijih. Pun studio nakaza, one dve svinje se sprdaju sa jeftinim vicevima i prozivkama, kikoću se, bizon izvaljuje fore i glumi šereta, a droljica podvriskuje i slavi.
Da me ne skapira Balkanski kao neku provokaciju ali moram da ga pitam kako treba odreagovati mirne glave prema takvim spodobama jer znam da nije za nikakvo kažnjavanje ženskog pola.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Karelia slims » 18 Mar 2025, 12:15

pošto narod nema više straha to znači da si poslušao studente (pošto si i napisao da treba pratiti studente) i obustavio rad ova 3 dana generalnog štrajka? ili svakom svoje dupe milo, a vi studenti blokirajte sve što možete i izgubite godinu studiranja?
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby NEDJA » 18 Mar 2025, 12:20

Komsija koji zivi sprat nize je u vojsci. Moja zena se intenzivno druzi sa njegovom zenom. Rekla joj je da masovno prete premestajem ako se bilo ko pobuni i pruzi podrsku studentima. Oni imaju stan na kredit, deca idu u skolu, komsinica ima posao. Kaze da moraju da cute.

Tesla, pomozi mi kako da izvedemo strajk u stranoj firmi od oko 1000 radnika gde Sindikat postoji samo na papiru?
Last edited by NEDJA on 18 Mar 2025, 12:31, edited 1 time in total.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Stefanm992 » 18 Mar 2025, 12:27

Karelia slims wrote:

pošto narod nema više straha to znači da si poslušao studente (pošto si i napisao da treba pratiti studente) i obustavio rad ova 3 dana generalnog štrajka? ili svakom svoje dupe milo, a vi studenti blokirajte sve što možete i izgubite godinu studiranja?

bolje je izgubiti godinu dana i krenuti sa poslom godinu kasnije , nego uredno studirati i nikad ne poceti sa poslom zbog partijskih morona
Stefanm992

Postby jupol » 18 Mar 2025, 12:34

Old school wrote:Da me ne skapira Balkanski kao neku provokaciju ali moram da ga pitam kako treba odreagovati mirne glave prema takvim spodobama jer znam da nije za nikakvo kažnjavanje ženskog pola.

pa samo pustis zene na njih, kao i posle svake revolucije sto se obracunavalo sa takvim kurvestijama :beyond:
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Dr. Thomas » 18 Mar 2025, 12:37

Да и ово објаснимо. :okk:
Image
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby JNA » 18 Mar 2025, 12:38

Kakvo je raspolozenje i kako se gleda na Branka Ruzica posle onog gostovanja na n1 i nakon setnje u subotu?
JNA

PreviousNext

Return to Multimedija