by GENCO » 26 Nov 2013, 20:07
slazem se i verovao sam da ce ga atletiko dati, a zenit je morao imati inicijativu... to mi je bio rezon... ili ce zenit krunisati inicijativu ili ce rastereceni atletiko povesti, ali se onda druga ekipa koja u toj situaciji gubi - svakako otvara, sto kasnije prelazi ili u GG ili u GG3+ u zavisnosti da li se rez krece ka 1-1 ili 2-0... tako obicno bude, samo sto je ovom prilikom dugo bilo 0-0 pa se nije imalo vremena
a propo tih rezervi i sl - ne pecam vise... ne pecam se odavno... to su rezerve tima koji dominira primerom i vec je obezbedio prolaz u LŠ... dakle, zajebane rezerve, koje da kojim slucajem igraju solo u primeri verovatno bi bili pri sredini tabele... a i uopste taj fazon kada je jedna nevidjeno jaka ekipa prosla i dolazi bez prvog tima ukazuje na sledece - rastereceni su i zeljni nadigravanja i dokazivanja, pa su mozda i opasniji... ranije sam cesto padao na npr keca u takvim situacijama, a onda video koliko ima sati i provalio sta se radi... zato je atletiko i bio dosta blizi pobedi danas, ali je ipak 1-1 pravican rez zbog zenitove inicijative