Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Klađenje na fudbal

Postby redandwhite » 02 Oct 2013, 15:07

Ja sam uplatio ovaj tiket :

PSG - Benfika 1
Man. Siti - Bajern Minhen GG
Šahtjor - Man. Junajted GG
Leverkuzen - R. Sosijedad 3+

Kvota : 8,32
redandwhite

Postby GENCO » 02 Oct 2013, 18:40

ima li vas i gde ste se sakrili ojjj fudbalski strucnjaci :biggrin: prelepa kvota da andrleht daje 2, a tek 3 ihaaaa... zapravo, sad kad promozgam, skapiram da ako andrleht zaista da dva kom - onda ce najverovatnije pobediti, dok sa druge strane moze pobediti i sa 1-0... stoga je u toj opciji mozda bolje gadjati 1 jer su kvote skoro pa iste...

a najbolje je sniziti ulog pa odigrati da daje 3 kom pa sta bude :laugh: valjda oli nije neka ekipa
GENCO

Postby GENCO » 02 Oct 2013, 19:24

haj da nabudzim prvo ovlaš, pa cu editovati
jos uvek pojma nemam da li šatro ziher tiket sa duplim sansama ili da nekako izaberem real deal
post ce biti editovan
najuzi izbor
andrleht
leverkuzen
mozda i psg, al se plasim duge dobre serije
a mozda i gremio u brazilu zbog odlicnog score sa atletikom kuci
salke i manutd mi mirisu na gg i ne bih se zaletao sa gg3+
u nhl bi fdiladelfija trebala dobiti, mada je nhl najrizicniji, te je s'toga ovaj predlog poslednji, a valjalo bi Juvea ubudziti s nečim

EDIT samo LŠ, bez raznoraznih južnih i severnih amera, dakle nazovi - bezbednija tiket opcija

Šah - Mut ug 2+ kv 1,28
Lev - Soc ki 1kv 1,6
Psg - Ben dš 1X kv 1,17
Juv - Gal ki 1 kv 1,27
And - Oli dš 1X kv 1,37
tj 2 fixa, 2 duple šanse i 1 minimalac na ukupno golova, a kvota - Ukupno 4,16 Mozzart

PS ne odigrah nista skoro dve nedelje, pa sam povukao ručnu, a i sastavljah tiket cirka pola čuke, ako ne i manje

Potencijalni hazard singlova bi bio
Manutd GG3+ kv 2,05 Moz
Lever 1-1 kv 2,7 Atl
RMD kmb 1&2-3 kv 2,3 Atl
Andr daje 3 kv 5,5 Moz
poslednji par kao value bet za niži ulog naravno

uz verovatni dubl fixeva na Juve i PSG
a i Gremio ce minimum biti 1X, dok bi u NHL trebala Fila da pobedi, te ova dva mozda i odradim kasnije u nekoj komb

no šta je bilo - bilo - ne valja silovati!!! da makar imam popisano šta sam hteo, pa da znam za ubuduce koliko srljam, kao i da ostali vide tudje rezone
bitno da od narednog vikenda, pa sve do NG - imamo dva puta nedeljno ABA i EL komb :okk: :blue: :roll:
GENCO

Postby GENCO » 02 Oct 2013, 21:48

hoće li juve prevariti nesto u 155om minutu :laugh: 0-2 pa 2-2 ajddd mora se nekad i na prevaru proci
GENCO

Postby redandwhite » 02 Oct 2013, 21:49

redandwhite wrote:Ja sam uplatio ovaj tiket :

PSG - Benfika 1
Man. Siti - Bajern Minhen GG
Šahtjor - Man. Junajted GG
Leverkuzen - R. Sosijedad 3+

Kvota : 8,32

Prošao mi tiket :biggrin: :jupi:
redandwhite

Postby GENCO » 02 Oct 2013, 22:01

bravo :okk: ja se nalupetah, ni sam ne znam zasto, proradio mi rovac u 19 45, valjda zato sto se basket napokon blizi :biggrin: mada nije bilo nista strasno, a i vec sam sklopio izvlacenje

Gremio 1X, Filadelfija 1 (NHL) i Ferrer 1 (ATP) kvota 3,35 i valjda u snovima dobijam i budim se veseo :laugh: odustao sam da dodam i Wavrinku, mada mi se javlja da ce malena Sloan da ošuri bucku Voznijacki, al necu da singliram - štaviše - to moze da se gadja i sutra ako sve bude OK
GENCO

Postby GENCO » 02 Oct 2013, 22:25

tzv Dojave inace ne volim, al podelicu ovaj bet :beyond:

01 00h / 1.liga Kolumbija / meč Deportivo Pasto - Alianza Petrolera tip fix 2 kvota 3,5 on line i opada, a u Pinnacle je oko 3 trenutno

igrate na sopstvenu odgovornost naravno :hi:

nije reč o nekoj tzv namestaljci vec igraci domacina tj Deportiva P - nisu primili platu 2 meseca i najavili su štrajk... čak i da postignu dogovor s upravom, a nema naznaka na 2 cuke pred pocetak - u ovakvim situacijama obicno ne cvetaju ruze, čak i da izadje prvi tim, a ne bi trebalo :roll: e sad jbg - mozda se rezerve nasnifaju kolumbijske koke, pa ih ošure :biggrin: lično kad dobijem ovakav info, ne vezujem kao duplu sansu, vec opalim kao value bet, pa sta bude :beyond:
GENCO

Postby GENCO » 03 Oct 2013, 01:35

mesto da sam lepo odgledao EL kval i zapalio negde, ne dade mi djavo mira, pa prebacih na LŠ, te sam i dalje aktivan :laugh: no, bice OK, vec je krenulo :biggrin: jos jedan od kokainskih lordova, koji dubliram sa ranije pomenutom duplom šansom iz zemlje fudbala

03 10h / 1.liga Kolumbija / Millonarios - Quindio tip UG over 2,5 kv 1,8
Milioneri su 4ti, a Quinido je predzadnji, te je za ocekivati da domacin vodi rec u ovom mecu... igraju jako ofanzivno i na 4 od 5 meceva kuci padne minimum 3 gola, a cesto i vise... za ocekivati je da diktiraju tempo i da na ovom mecu takodje dodje over, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da su Quindosi jako losi gosti, kao i da im je prosek overa u gostima malo preko pola... dakle, klasican statisticki bet

02 00h / 1.liga Brazil / Vitoria - Goias tip DŠ 1X kv 1,25
Vitoria juri mesto za C Libertadores i u odlicnoj je seriji od 6 tekmi bez poraza (3-3-0), a u celoj sezoni ima samo jedan jedini poraz kuci!!! moze se reci da su rutinska domacinska ekipa u naletu forme, pogotovo sto su u proslom mecu zgazili direktnog konkurenta, ekipu Atletiko Paranensea sa 5-3 i to u gostima... Gojasi i nemaju neke preterane ambicije, jer su na sredini tabele, iskreno su u solidnoj formi, ali su za celu celcijatu 2013tu godinu, koja je obuhvatila dve lige, ubelezili samo 3 pobede u gostima i svaku sa po jednim mizernim golom razlike (0-1, 0-1, 1-2)... sva statistika ukazuje da bi 1X morao doci, iako mozda cak i mirise na pobedu... pad ovog beta bi se jedino mogao pripisati teoriji visokih brojeva ili pak izuzetku kome pripada čast :biggrin: ako je neko okasnio, mada pisah ranije, neka juri live :beyond:

Ukupna kvota (fantomskog noćnog) dubla 2,25 a ima i dosta jace on line tj over ide do 2, a DŠ i do 1,35 :hathello:

PS

Gremio dobio, Vitoria i Filadelfija vode, manje vise sve ocekivano, osim onih cuvenih neplacenih kolumbijskih plata i šta mi bi da se bakcem time :jail:
GENCO

Postby redandwhite » 03 Oct 2013, 16:58

Današnji tiket :

Ludogorets - Dinamo Zg GG
Dnipro - Fiorentina 1x
Rapid Beč - Dynamo Kyev x2
Esbjerg - Salzburg 3+
Trabzon - Lazio 1x

Kvota: 6,37
redandwhite

Postby VMJunior » 03 Oct 2013, 18:32

Ludogorec - Dinamo 1

Ocekujem da domacin grize samo tako. Videcemo sta ce biti. Fina kvota.
VMJunior

Postby redandwhite » 03 Oct 2013, 19:00

Trabzon vodi protiv Lacija 3:1 na poluvremenu, a Dinamo Kijev vodi 2:0. :biggrin:
redandwhite

Postby ОГИ » 05 Oct 2013, 02:18

Zrinjski - Leotar 1
Man. City - Everton 3+
WBA - Arsenal 2
Viljareal 1, odigrano sinoć
Spartak Moscow - Terek 1
Partizan - Javor X2
Čukarički - Zvezda 2
Spartak Subotica - Donji Srem 1
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Soundwave » 05 Oct 2013, 11:07

Pozz narode :)

Evo od mene za danas :

Hal - Aston Vila GG
Kvota se krece oko 1.8, sto mi je potpuno nerezonski. AV je jedna od najslabijih odbrana u ligi, a Hal je ostao bez jednog defanzivca i glavnog igraca (Brejdija). Tradicija je u potpunosti na strani gostiju (6 pobeda u isto toliko meceva izmedju ovih timova) ali verujem da je ovo sasvim pristojna kvota za ovu igru.
Sanderlend - Man.Junajted 2
Jos jedan poklon za danas, Sanderlend u kanalu, 1 bod iz 6 tekmi a UTD mora da se vadi nakon proslonedeljnog poraza. A gde ima boljeg rivala za to nego posrnule Crne Macke + svi se secaju onih podsmeha kad je Siti uzeo titulu na gol razliku (Runi je posle meca izjavio da ce se svaki put vracati ovde sa namerom da im napune mrezu).

Detaljnije analize i komentare imate na sajtu u mom potpisu, a ako imate neku siguricu za danas - javite da uzmemo neke pare :D :hatman:
Soundwave

Postby Zlaja » 05 Oct 2013, 12:25

Usao u kladzu prvi put posle ko zna koliko godina
Spoiler: pokaži
Moj prvi post na ovoj temi :biggrin:

Ternana - Juve Stabia 2-X

Spoiler: pokaži
dojava :cool:
Zlaja

Postby redandwhite » 05 Oct 2013, 19:00

Veliki derbi 7. kola italijanske Serije A igra se večeras na stadionu Đuzepe Meaca sa početkom u 20:45, duel dva tima iz vrha tabele - Inter i Roma.

Inter iz Milana je domaćin na ovom susretu. Trenutno se nalaze na četvroj poziciji i nemaju niti jedan poraz do sad. Tokom prelaznog roka nisu doveli neka nova zvučnija pojačanja tim je skoro isti u odnosu na prethodnu sezonu. Ove sezone igraju igraju dobro pod vođstvom novog trenera Valtera Macarija, mada se mođe reći da su imalu kiks u prethodnom kolu gde im je ekipa Kaljarija uspela da iščupa bod.

Roma igra fenomenalno ove sezone, trenutno su prvi na tabeli sa maksimalnim učinkom od šest pobeda , postigli su sedamnaest golova a primili samo jedan, što je zaista fascinantan učinak za 'rimsku vučicu', usudim se da kažem i najbolji start sezone u istoriji kluba. U prethodnom kolu pobedili su Bolonju sa čak 5:0, što samo potvrđuje u kakvoj vrhunskoj formi se nalazi ovaj tim iz Rima.

Nastavak analize i prognozu utakmice pročitajte na blogu:

http://daj-gol.blogspot.com/2013/10/inter-milan-as-roma-5102013.html
redandwhite

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje