Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Klađenje na fudbal

Postby Pit Bull » 24 Sep 2016, 01:49

Ja ti ne pricam na bazi perspektive, ja sam u proteklih par godina eksperimentisao na razne nacine u kladionici, izmedju ostalih i konstantno igranje kvote 2 i ne postoji "sigurno" sto ti kazes pogodices kvotu 2 jednom u pet dana?

Ja te pitam, sta ako vezes 6+ promasaja kvote 2 za redom? I nemoj mi reci da je nemoguce jer nije ma koliko si dobar igrac. Kvota 2 ti je kao bacanje novcica, mala je verovatnoca da ce 6 puta za redom izaci pismo ili glava, zapravo tacnije 64/1, ali nemoj mi reci da nikad nisi pogodio kvotu 64 na kladionici :D

Opet, ako postoji neka sigurna varijanta, onda je to ovaj sto pricas, ali to je ustanovljeno na ruletu na igri crno/crveno, mada tamo moze i zeleno izaci :D

Meni se desavalo da vezem 3+ dana sa pogodjenom kvotom 5 a znalo mi se desiti da masim kvotu 2 3-4 dana u nizu, a isto tako i da pogadjam 5+ puta uzastopno...

A desavalo mi se i da pogodim kvotu 100, kvotu 200...

Jednostavno nema pravila i nema nikakve sigurnosti i jedino kako se zapravo isplati igrati je sistem koji napravis sam sebi i gde u sustini mozes zaraditi fin novac a da igras samo sa parama koje se vrte u procesu a ne sa svojim.

Ja sam recimo prosle godine krenuo sa 5 evra=10 km da igram kvotu 5 svaki dan, ali svaki dan isti ulog i ista kvota i samo jedan tiket dnevno. 30 dana = 30 tiketa. Sa 6 pogodjenih iz 30 pokusaja si na nuli, s tim da sam ja napravio sistem da sa 7 i 8 pogodjenih uzimam novac a sa 9+ i da uzimam novac i da poduplavam ulog za naredni mesec. A na kladionicu sam stavio mislim 25 evra i te sam pare maltene vratio na kraju meseca neracunajuci dobitak, to je neka vrsta depozita taj novac koji dajes u sistem jer ako izadjes prvi mesec sa 7+ pogodaka vratices ga i zaraditi.

Tako da sam u nekom periodu izmedju septembra prosle godine i aprila cini mi se zaradio u tom sistemu oko 400 evra bez da sam se nervirao sekunde oko kladionice jer nisam gledao na taj novac kao svoj. Kada sam na kraju pao, mrsko mi je bilo kretati iz pocetka sa pocetne tacke(5e)...

Pokusao sam i sistem sa kvotom 3 tj. ovom igrom 1-3 sa timovima ali jednostavno nemam zivaca trenutno da pocinjem ispocetka, tako da u zadnje vreme igram penzionerski po 1-2 tiketa sa kvotama 40+...

U sustini na kladionicu treba gledati iskljucivo kao na igru jer uci sa ciljem da zaradis novac znaci da ces najebati a najgore je kad se vadis, znam i kroz price a i iz zivota likove kojima je kocka(poker, kladionica...) deklasirala zivot.

Meni se recimo nikad nije desilo da iz svog dzepa dadnem na jedan tiket vise od 5e ali sam znao igrati sa jako visokim ulozima u raznim sistemima a svi su se bazirali kao ovaj na kvotu 5, investiras 20-30e, taj novac po pravilu vratis na kraju meseca a svaki drugi mesec igras sa jacim ulogom i izvlacis odredjen novac, ide dok ide... Kad stane, uzmes stanku pa opet ispocetka sa mnogo manjim ulozima.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Čekicari » 24 Sep 2016, 02:16

Ako vezes 6 promasaja igras i 7. put,prosto...:).

Zato je poenta u pocetnoj proceni...ne treba biti alav al je problem sto su kockari alavi i idu u propast...

Jasno je sta kocka cini ljudima i u sta se oni pretvaraju...

Rulet,poker,masine i slicne stele ne igram..to je za teske debile...

Tikete opalim s vremena na vreme jer pratim sport,kao igru to shvatam...

Kao sto sam ti rekao 2,3 dana vezem pa ne igram po recimo 10,15 dana...

Kladionica je matematika...najjace kad ljudi hoce da zarade na kladionici i mozgaju o utakmicama:)....sede i analiziraju,sta ako ovaj ovo a onaj ono...smejurija

Jednostavno ne zelim ni dinar da im dam...

Kad igram,duplam i cao...

Slazem se da nije lako pogoditi kvotu 2...

Vise volim recimo da igram kosarku uzivo kada favorit gubi 5,6 razlike na kraju prve ili na pol i odigras na kvotu 2,a ustvari si odigrao kvotu tipa 1,35...

Ili recimo vcrs real barsa egal tezak i na dva poseda prednosti za barsu u drugom pol kvota 2 na barsu..te stvari uzimam...

Naravno kad svakako gledam utakmicu,kad nemam vremena da gledam ni ne igram...
Djordje Pantic najbolji golman FKP u istoriji!!!!
Čekicari

Postby Pit Bull » 24 Sep 2016, 02:19

Ja recimo live kladjenje ne igram skoro nikada, to je bas retkost i to po pravilu ako gledam utakmicu a nemam nista odigrano pa da ucinim zanimljivijom ali slazem se, prolazio sam kosarku i ja tako dosta puta, s tim sto ja volim pustiti da se ode na -10 ako je ikako moguce u 2/4, tad kvote luduju a to svakako nije nedostizno, pogotovo u NBA...

U fudbalu mi se isto svidjaju kvote, npr. domacin dadne gol za poluvreme a kvota na keca 1,65 a na poluvremenu live dadnu oko 1,80 da ce dati jos jedan gol do kraja meca... Uglavnom na live kladjenju ko gleda utakmice i prati to moze fino zaraditi.

Nije nemoguce ziveti od kladionice, samo treba imati sistem i igru i pokusati ne dozvoliti da se uvuces u to, ja cim osetim da imam zelju da igram, odustanem od bilo kakvog igranja narednih nekoliko dana...
Pit Bull

Postby Čekicari » 24 Sep 2016, 02:36

Ma kakvo zivljenje od kladionice,covek je alav,pokusao bi da podigne svoju mesecnu platu,osilio bi se:)...i naravno potonuo...

Za sistem se slazem...treba se drzati iskljucivo svoje igre....cim krenes vise da igras to je minus siguran...

Kolika je kvota sutra na UTD?nisam gledao nista...da krenem od te tekme ako je 2....

Subota je,valja sutra gaziti sa lovom od mafijasa;)

Znas sta je jos ok...tipa uzmes jednu ekipu i svaki vikend x....al neku ekipu srednjeg kvaliteta...i isto duplanje...al to ne igram...
Čekicari

Postby Sezione » 24 Sep 2016, 03:34

To za dupliranje, jurio je drugar prosle sezone Partizan iz iksa, nije doslo fazon 15 utakmica, jedva se iscupao i batalio kladionicu covek :biggrin:
A ja sam npr napravio sebi neki sistem i evo za mesec ipo imam 100e napravljenih isto bez nervoze sto kaze Pit. Tiket sastavljam maks 15 minuta, a sede ljudi po ceo dan i mozgaju pa promase ceo fudbal. Samo disciplina je bitna u ovome i to je to. Gde krenu veliki ulozi tu je i veliko gubljenje zivaca bespotrebno, a i na kraju uvek puknes.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Pit Bull » 24 Sep 2016, 03:56

Ovo bez nervoze je naravno posebna kategorija, ne nerviras se jer ne igras sa svojim parama pa i kad/ako puknes sve, nemas sekunde nervoze, ali svakako ima stresnih situacija.

Prosle sezone Fiorentina-Lacio, ja imam Lacio 1-2, tipa 88' rezultat 0:1, izadjem da bacim smece, vratim se, 1:3...
Pit Bull

Postby Dimitrije » 24 Sep 2016, 07:14

@Cekicar & @Pit

Ljudi to "duplanje", "dupliranje" uloga ili kako ga vec nazivate ima svoje ime i definiciju odavno, Martingale sistem. "Najisplativiji ali daleko najrizicniji sistem kladjenja" :beyond: kako kaze definicija. Ako covek igra disciplinovano kao Cekicar (svaka cast ako je tako, mada kazes i da ako padnes 6. ti odigras i 7. put) naravno da moze da bude ok. Problem je sto se vecina ljudi oklizne i sto najveci deo ljudi juri X. Pricao mi ortak iz Kraljeva za caleta i ujaka koji su zajedno jurili Nant valjda pre nekoliko godina kada su igrali drugu ligu. Mozda i nije Nant ali je francuski drugoligas sigurno. Imali ljudi neki sumanuti niz od 25+ bez X, ovi se ukljucili negde posle 12-13 tekme. Silnu lovu potrosili. Ako krenes sa 10 eura, 10. ulog ti je 5120 eura a ulozio si vec toliko.A u domacim kladionicama tu svotu i ne mozes bas da ulozis ako se ne varam. Sve u svemu, jako zajebana stvar.
Dimitrije

Postby Dimitrije » 24 Sep 2016, 07:28

Mozda sam i pisao, jedan od sistema koji cu ja sigurno jednom pojuriti je nesto sto sam pre izvesnog vremena procitao na drugom forumu nekom. Lik ga nazvao "Za 20 dana do stana". Kvote 1.7-1.8, pocnes sa 1 eurom singlove i ne podizes pare, samo igras. Ako si majstor i vezes niz od 20 pogodaka nekih 40+ hiljada na kraju imas na racunu. Uvek mozes da se tesis da si puko samo jedan euro, kad god da prekines niz. Samo treba stisnuti petlju i staviti tamo posle 10. pogotka novac svaki put. Vis mi lak.
Dimitrije

Postby Sezione » 24 Sep 2016, 11:16

Sanderlend-Kristal Palas gg
Midlzbro-Totenhem 2

Prva kao stvorena za Dimitrija(1.8) a druga za dupliranje ko je zainteresovan (kvota 2 ) :D

Sezione

Postby Čekicari » 24 Sep 2016, 12:15

Jurio Partizan iz iksa tu je kvota oko 4...sto ce mu to ako duplira?..malo mu kvota 2,klasika:)
Plus pola lige gringosi,bzv je to igrati....

Sto se tice iksa,ne igram,al nije lose...mada moze da se desi to sto kazete zato i ne igram...samo kvota 2:)...

Dimitrije nema sanse da vezes 20 puta kvotu 1,8...teorije nema..lepo to zvuci kad napises:)...

Kazem igrao bih i 7. put al jos nisam nikad dosao do tog broja..kao sto sam i rekao jako je tesko promasiti recimo 5 parova u istom danu....A 5 vezano jako tesko mozes pogoditi takodje...

Evo danas cu da krenem sa PP1 na UTD...jer je cist kec 1,65...verujem da ce dobiti...ako na pol bude nereseno poduplacu u lajvu...ako lester bude vodio na pol ne diram nista i duplacu na nekom drugom paru...
Čekicari

Postby Sezione » 24 Sep 2016, 12:28

Ti hoces da dokazes Pitu da nije isto kad igras 5 razlicitih parova ili kada juris jedan klub nesto, a on tebi kaze da je matematicki to isto i na kraju ste obojica u pravu. :biggrin:
Mada ja ni jedno ni drugo ne bih radio.

A ovaj lik je jurio iz iksa i to je dok je Nikolic bio tu i uspevalo, nije uvek duplirao formirao je uloge na osnovu kvota i te sezone je uzeo lepe parice, Partizan Borac 5:1 pa i derbi na Jna 1:0 plus je i Psz jurio i isto je uletelo lepo. Nije me slusao kad sam mu pricao da nemamo dobru ekipu i da cemo se naprimati golova i na kraju se izvukao sa nulom.

Mozda je nerealno 20 ali je 10 ok, taman da pokrpim neke rupe :biggrin:
Cini mi se da je kolega Izraziti favorit igrao nesto slicno, pravio covek po 20 iljadarki za vikend, mogao bi cesce da se oglasava :biggrin:

Sezione

Postby Čekicari » 24 Sep 2016, 12:38

Ma nema sanse ni 10 puta da pogodis vezano kvotu 1,8:)...

Ne,nego hocu da kazem da ako stavis na tiket 5 parova i promasis jedan u minusu si...a ako singlujes i duplas u plusu si ako pogodis 1 od 5...cista mata...

Al svako ima neki svoj rezon...
Ovo je jedini gde si sigurno dobar ako si dovoljno dugacak u uplati...a svako poznaje svoj dzep i zna sa koliko treba krenuti...

Mada ljudi koji igraju kladionicu tesko mogu biti disciplinovani...takodje mnogi su alavi tako da bi najbolje bilo kada ne bi ni igrali uopste:)...

Bogati se olos na sirotinji...
Čekicari

Postby Dimitrije » 24 Sep 2016, 12:43

Ko kaze de nema sanse da vezem 20 pogodaka? :jezik: Pa sistem se zove za "20 dana do stana" koliko to realno moze da zazvuci bilo kome?
Ja sam se samo umesao da ti kazem da taj sistem sa dupliranjem uloga odavno postoji i da je donosio ljudima lovu ali je verovatno veci broj ukanalio pa ti kako hoces. Dovoljno je da jednom odigras i tu famoznu 7. ili 8. i svaki sledeci put ces sve lakse. Ja u svakom slucaju zelim mir u svetu i svima pune dzepove love. Dovidjorno.

Menhengladbah, Plimut, Dundee Utd 3+, Harts 1 Kvota 10
Dimitrije

Postby Čekicari » 24 Sep 2016, 12:50

Ma naravno druze...znam ja to sve...djavolja rabota..

Ne igram ja cesto...ljudi koji igraju kladionicu svaki dan je peglaju...to je ludnica

Sto vise igras veca verovatnoca da se ukanalis
Čekicari

Postby Skafi » 24 Sep 2016, 12:50

Teoretski je sve moguće, a praktično gotovo ništa.

Bilo bi super kad bi od kladionice u kontinuitetu mogao plaćati režije, to jest sve račune koji ti dolaze - ništa više od toga. :biggrin: Ali i to je teorija, a ne praksa.
Skafi

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje