Ja ti ne pricam na bazi perspektive, ja sam u proteklih par godina eksperimentisao na razne nacine u kladionici, izmedju ostalih i konstantno igranje kvote 2 i ne postoji "sigurno" sto ti kazes pogodices kvotu 2 jednom u pet dana?
Ja te pitam, sta ako vezes 6+ promasaja kvote 2 za redom? I nemoj mi reci da je nemoguce jer nije ma koliko si dobar igrac. Kvota 2 ti je kao bacanje novcica, mala je verovatnoca da ce 6 puta za redom izaci pismo ili glava, zapravo tacnije 64/1, ali nemoj mi reci da nikad nisi pogodio kvotu 64 na kladionici

Opet, ako postoji neka sigurna varijanta, onda je to ovaj sto pricas, ali to je ustanovljeno na ruletu na igri crno/crveno, mada tamo moze i zeleno izaci

Meni se desavalo da vezem 3+ dana sa pogodjenom kvotom 5 a znalo mi se desiti da masim kvotu 2 3-4 dana u nizu, a isto tako i da pogadjam 5+ puta uzastopno...
A desavalo mi se i da pogodim kvotu 100, kvotu 200...
Jednostavno nema pravila i nema nikakve sigurnosti i jedino kako se zapravo isplati igrati je sistem koji napravis sam sebi i gde u sustini mozes zaraditi fin novac a da igras samo sa parama koje se vrte u procesu a ne sa svojim.
Ja sam recimo prosle godine krenuo sa 5 evra=10 km da igram kvotu 5 svaki dan, ali svaki dan isti ulog i ista kvota i samo jedan tiket dnevno. 30 dana = 30 tiketa. Sa 6 pogodjenih iz 30 pokusaja si na nuli, s tim da sam ja napravio sistem da sa 7 i 8 pogodjenih uzimam novac a sa 9+ i da uzimam novac i da poduplavam ulog za naredni mesec. A na kladionicu sam stavio mislim 25 evra i te sam pare maltene vratio na kraju meseca neracunajuci dobitak, to je neka vrsta depozita taj novac koji dajes u sistem jer ako izadjes prvi mesec sa 7+ pogodaka vratices ga i zaraditi.
Tako da sam u nekom periodu izmedju septembra prosle godine i aprila cini mi se zaradio u tom sistemu oko 400 evra bez da sam se nervirao sekunde oko kladionice jer nisam gledao na taj novac kao svoj. Kada sam na kraju pao, mrsko mi je bilo kretati iz pocetka sa pocetne tacke(5e)...
Pokusao sam i sistem sa kvotom 3 tj. ovom igrom 1-3 sa timovima ali jednostavno nemam zivaca trenutno da pocinjem ispocetka, tako da u zadnje vreme igram penzionerski po 1-2 tiketa sa kvotama 40+...
U sustini na kladionicu treba gledati iskljucivo kao na igru jer uci sa ciljem da zaradis novac znaci da ces najebati a najgore je kad se vadis, znam i kroz price a i iz zivota likove kojima je kocka(poker, kladionica...) deklasirala zivot.
Meni se recimo nikad nije desilo da iz svog dzepa dadnem na jedan tiket vise od 5e ali sam znao igrati sa jako visokim ulozima u raznim sistemima a svi su se bazirali kao ovaj na kvotu 5, investiras 20-30e, taj novac po pravilu vratis na kraju meseca a svaki drugi mesec igras sa jacim ulogom i izvlacis odredjen novac, ide dok ide... Kad stane, uzmes stanku pa opet ispocetka sa mnogo manjim ulozima.