2 od 2... Sutra se nastavlja serija ako Bog da
Ja cu vrv. igrati sutra Bolelija,Delbonisa,Monfilsa i odlucicu se sutra da li ce cetvrti par biti Kolsrajber ili Struf... Oliveti ne bi smeo dobiti Strufa na sljaci dok je Kolsarjber uvek nestabilan igrac
Na vece kvote :Dimitrov-Karlovic preko 35,5 je po meni zicer dana... Ili uzeti hendikep gemova od 5,5 na Karlovica... U opticaju je i da ce dobiti set Karlovicu, na svo troje je kvota 1,85, mada je meni najbolje onda uzeti vise gemova jer ako dobije set Karlovic ici ce preko sigurno... A moze teoretski izgubiti 3:0 a da bude preko...
Puilje dobija set protiv Monako, kvota 2,1... Verovatno jos veci poklon od Karlovica, Monako u ovom momentu pola forumasa ne bi dobio 3:0 a kamoli Francuza koji je u solidnoj formi + igra pred svojim navijacima... Ovde zgoreg nije tuci ni cistu dvicu po kvoti 7
Golubev dobija set protiv Mareja, kvota 2,1... Ista situacija kao i sa Puiljeom, Marej dosta nestabilno igra i na prste jedne ruke se mogu izbrojati igraci iz top 70,80 koje Marej moze dobiti na sljaci u ovom momentu 3:0... Golubev je pre samo 10-ak dana tukao Verdaska 2:0 u Rimu a ove sezone je skinuo i skalp Vavrinki u DC-u na 3 dobijena seta.
Ova 3 para daju kvotu 10, vrv. cu i ja ovo sutra ispratiti sad kad sam izanalizirao, na lep ulog mogu se lepe pare uzeti, a sve je vise nego realno...
Vredi pokusatiSepi +1,5 setovi protiv Hiralda. Kolumbijac je predao Cilicu zbog povrede u Rimu a Sepi nije nimalo naivan igrac, moze se ovde i dvica po 2,6 probati ali Sepi zna 5.set odigrati dosta mlako, tako da je 1,85 da Sepi uzima 2 seta dosta korektno.
Sisling +9,5 gemovi... Ferer obicno u prvim kolima GS-a ima problema bar u jednom setu a Sisling nije naivan igrac i iskoristice poklone, 76 62 62 je prolazan rezultat...
Rober da ce dobiti set protiv Andersona je kvota 1,55... Za tu kvotu veliki zicer, Rober je pre 2 sezone tukao i Berdiha na RG-u, u solidnoj je formi i ne bih se iznenadio da izbaci Juznoafrikanca sutra
1,5 je kvota da ce Lokoli uzeti set Dzonsonu, Amerikanca sam gledao protiv Tiema u Nici sada, imao je 52 u finalnom setu, par mec lopti i nije uspevao da zavrsi, dosta naivno izbacuje loptice, ako Lokoli ima imalo teniske inteligencije bice sposoban da uzme barem jedan set pred svojim navijacima...
SinglKvota 4,5 na Brandsa protiv Haider-Maurera je poklon koji se mora iskoristiti, Austrijanac je samo u ovom mesecu gubio od Mecira,Ouahaba i Gema i dati protiv bilo koga na GS mecu kvotu na njega 1,15 je smesno... Brands je dosta ozbiljniji igrac, konstantan na ATP touru, razlog ovoj kvoti je povreda zbog koje Nemac nije igrao jos od Majamija i generalno losi rezultati tokom ove sezone tj do Majamija su bili zbog povrede koja je sada sanirana...
Ne treba zaboraviti da je Brands prosle godine na RG-u igrao mec sa Nadalom u 4 seta gde je Rafa jedva slavio a protiv Haider-Maurera je igrao krajem prosle godine u Austriji i slavio 2:0... 4,5 na Brandsa u singlu bi trebalo da bude poklon kakav se nije skorije vidio...