by Pit Bull » 08 Jun 2016, 23:30
Sad da imam novca, pa da mogu odigrati bruku jakih specijala za EURO, mogu se fine pare uzeti, pa ko ima evo par saveta. Iz Wwina su kvote, moze samo u singlu da se igra, u pitanju je broj golova ekipa na prvenstvu.
Italija +4,5 @ 1,60
Ja ne znam na koji fazon Italija nece dati 5 golova na prvenstvu. Odigrace NAJMANJE cetiri utakmice posto nema teorije da ne budu u tri na tabeli u grupi sa Belgijom, Svedskom i Irskom. Ali realno je da doguraju do 1/4 i odigraju 5 meceva. Znaci 1 gol po mecu, ne pricamo o Albaniji nego o Italiji...
Ceska +2,5 @ 2,00
Sa jednom pobedom u grupi Cesi ce odigrati cetiri meca na prvenstvu, trebaju postici 0,75 golova po mecu da bude prolazno. A ja od Ceha mnogo ocekujem tako da je ovo poklon prvenstva po ovoj kvoti.
Austrija +4,5 @ 2,10
Isto kao i za Italiju, odigrace cetiri meca sigurno a ako ne mogu dati pet golova u grupi sa Madjarima, Islandom i Portugalom + jedna jos utakmica...
Vredi probati i:
Francuska +10,5 @ 1,75
Ako dodju do polufinala to je 5 odigranih meceva, nema sanse da nece nekoga u grupi onakvoj napuniti sa 3 ili 4 komada.
Svedska +3,5 @ 2,10
Mislim da mogu postici dva pogotka protiv Irske i onda trebaju jos dva u duelima sa Belgijom, Italijom i eventualnom 1/8
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒