Nowitzki.ct wrote:E sad za danas sam mislio da probam Veseli H2 kvota 4. Sto se tice obrazlozenja, Marejeva forma je ocigledno ponovo pred znakom pitanja, nakon kratko uzleta iste u polufinalu Akapulka. Sa druge strane mladjani Veseli je buduci superstar svjetskog tenisa. Svega mu je 20 godina, ali vec je pobjedjivao i puno iskusnije na GS turnirima, a o motivu koji ce imati protiv Skota ne treba trositi rijeci. Anduhara, koji je Mareja na proslom turniru doveo na rub eliminacije, Veseli je lagano pocistio. Mislim da sigurno nece biti impresioniran Marejem, jer iako clan velike cetvorke ni u svojim najboljim danima nije ulivao to neko strahopostovanje kao sto je slucaj sa Federerom, Nadalom i Djokovicem. Dakle Ceh bi mu lako mogao uzeti set, e sad da li je kalibar i za skalp karijere, ostaje da se vidi.
Veseli H2 kvota 4.00 - što reći, lagano prošlo, s tim da je šteta što se ispostavilo da ipak mali još uvijek nije kalibar za najveće skalpove, a mogao je dobiti meč. No vrijeme radi za njega, a definitivno protiv Mareja.
Što se tiče novih predloga, ima tu više kombinacija, po meni su Bušar i Tiem viđena iznenađenja, ali čisto radi sigurnosti odigrati Halep-Bušar H2 kvota 1.65, i Beneto-Tiem H2 kvote 1.42, ukupno 2.34. Čiste pobjede se plaćaju 2.7 na Kanađanku i 2.2 na mladog Austrijanca, po meni su realne da se dese. Za Tiema sam ubijeđen, jer je u izvrsnoj formi u 2014-oj (skor 15-4) još nije izgubio set u IW, a Beneto jeste dobio Congu u prethodnoj rundi, ali Congu bije ko stigne u zadnje vrijeme, tako da to baš nije reper. Što se tiče Bušar, ona je ugazila prva 2 kola ovdje, totalna surova dominacija, Halep je porodila nekako pobjedu protiv Safarove i njena igra ne uliva nadu. Ipak rizičniji je tip od Tiema jer Halep zna da bude opasna.
Zaključak: odigrati ih oboje da uzmu makar po set, a u nekim kombinacijama se mogu probati i čiste dvojke.