Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na tenis

Re: Klađenje na tenis

Postby Nowitzki.ct » 10 Mar 2014, 23:33

Nowitzki.ct wrote:E sad za danas sam mislio da probam Veseli H2 kvota 4. Sto se tice obrazlozenja, Marejeva forma je ocigledno ponovo pred znakom pitanja, nakon kratko uzleta iste u polufinalu Akapulka. Sa druge strane mladjani Veseli je buduci superstar svjetskog tenisa. Svega mu je 20 godina, ali vec je pobjedjivao i puno iskusnije na GS turnirima, a o motivu koji ce imati protiv Skota ne treba trositi rijeci. Anduhara, koji je Mareja na proslom turniru doveo na rub eliminacije, Veseli je lagano pocistio. Mislim da sigurno nece biti impresioniran Marejem, jer iako clan velike cetvorke ni u svojim najboljim danima nije ulivao to neko strahopostovanje kao sto je slucaj sa Federerom, Nadalom i Djokovicem. Dakle Ceh bi mu lako mogao uzeti set, e sad da li je kalibar i za skalp karijere, ostaje da se vidi.

Veseli H2 kvota 4.00 - što reći, lagano prošlo, s tim da je šteta što se ispostavilo da ipak mali još uvijek nije kalibar za najveće skalpove, a mogao je dobiti meč. No vrijeme radi za njega, a definitivno protiv Mareja.

Što se tiče novih predloga, ima tu više kombinacija, po meni su Bušar i Tiem viđena iznenađenja, ali čisto radi sigurnosti odigrati Halep-Bušar H2 kvota 1.65, i Beneto-Tiem H2 kvote 1.42, ukupno 2.34. Čiste pobjede se plaćaju 2.7 na Kanađanku i 2.2 na mladog Austrijanca, po meni su realne da se dese. Za Tiema sam ubijeđen, jer je u izvrsnoj formi u 2014-oj (skor 15-4) još nije izgubio set u IW, a Beneto jeste dobio Congu u prethodnoj rundi, ali Congu bije ko stigne u zadnje vrijeme, tako da to baš nije reper. Što se tiče Bušar, ona je ugazila prva 2 kola ovdje, totalna surova dominacija, Halep je porodila nekako pobjedu protiv Safarove i njena igra ne uliva nadu. Ipak rizičniji je tip od Tiema jer Halep zna da bude opasna.

Zaključak: odigrati ih oboje da uzmu makar po set, a u nekim kombinacijama se mogu probati i čiste dvojke.
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Nikola » 11 Mar 2014, 12:25

Nowitzki.ct wrote:@Nikola nadam se da si prepisao i danas pošto je i današnji singl kvote 4 prošao :okk:

Da, na to sam i mislio. I u Mozzartu bilo 4 :okk:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Dusan1212 » 11 Mar 2014, 14:02

Momci dajte jos predloga za danas moze i manje kvote samo da je sigurno :D
НИКАД АГЕНЦИЈА ! ПФК !
Dusan1212

Postby Skafi » 11 Mar 2014, 14:54

Meni se sviđa ona igra u Mocartu - tačan broj setova, recimo da ih bude 3. Prvi set prođe kako prođe, u drugom samo navijaš za onog drugog, a ako dobije, za treći te baš briga, jer si već pogodio. :biggrin: Janković - Voznjacki, Halep - Bušar i Čilić - Robredo... verujem da će bar na 2 od ta 3 meča biti po 3 seta... kvote su 2,1 onda 2,25 i takođe 2,25.
Skafi

Postby Nowitzki.ct » 12 Mar 2014, 13:02

Nowitzki.ct wrote:Što se tiče novih predloga, ima tu više kombinacija, po meni su Bušar i Tiem viđena iznenađenja, ali čisto radi sigurnosti odigrati Halep-Bušar H2 kvota 1.65, i Beneto-Tiem H2 kvote 1.42, ukupno 2.34. Čiste pobjede se plaćaju 2.7 na Kanađanku i 2.2 na mladog Austrijanca, po meni su realne da se dese. Za Tiema sam ubijeđen, jer je u izvrsnoj formi u 2014-oj (skor 15-4) još nije izgubio set u IW, a Beneto jeste dobio Congu u prethodnoj rundi, ali Congu bije ko stigne u zadnje vrijeme, tako da to baš nije reper. Što se tiče Bušar, ona je ugazila prva 2 kola ovdje, totalna surova dominacija, Halep je porodila nekako pobjedu protiv Safarove i njena igra ne uliva nadu. Ipak rizičniji je tip od Tiema jer Halep zna da bude opasna.

Zaključak: odigrati ih oboje da uzmu makar po set, a u nekim kombinacijama se mogu probati i čiste dvojke.

Bušar H2
Tiem H2

E jbg, kad momak ima brejk prednosti, pa ga ispusti, da bi ga opet stekao u ključnom momentu i servirao na 5-4 za set, i opet ga ispustio. Nevjerovatno, poradi na svojoj psihi Austrijanče. Džini je isto imala meč, ali opet igrala je protiv jače rivalke, i nije toliko iznenađenje što je izgubila.

Danas samo Marej-Raonić 2 od tenisa, kvota 2. Juče je kvota bila 3, ali očigledno je previše ljudi gledalo velikomučenje Mareja protiv Veselija u prošloj rundi, masovno se kladili protiv njega i kvota je rapidno pala. Šteta, no svakako mislim da će doći. Ali kvota 2 na autsajdera mi nije toliko privlačna, kao neke ranije koje sam predlagao, zato treba vezati sa kakvim fudbalom ili basketom pa neki manji ulog i to je to.
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Nowitzki.ct » 13 Mar 2014, 11:52

Nowitzki.ct wrote:Danas samo Marej-Raonić 2 od tenisa, kvota 2. Juče je kvota bila 3, ali očigledno je previše ljudi gledalo velikomučenje Mareja protiv Veselija u prošloj rundi, masovno se kladili protiv njega i kvota je rapidno pala. Šteta, no svakako mislim da će doći. Ali kvota 2 na autsajdera mi nije toliko privlačna, kao neke ranije koje sam predlagao, zato treba vezati sa kakvim fudbalom ili basketom pa neki manji ulog i to je to.

Srećno svima koji su uduplali novce. Marej tragičan kao i uvijek uspio je da izgubi od nimalo impresivnog Raonića. Nedostajaće mi Marej, no brzo je Majami, pa eto opet prilike da se uzmu novci klađenjem protiv njega.

Marej-Raonić 2 kvota 2

Danas ne dirati ništa, ako baš moram, staviću Dolgopolova na neki tiket, bolji je od Miloša trenutno. Kvota je 1.95, ali najbolje preskočiti tenis za danas
Nowitzki.ct

Postby Nowitzki.ct » 14 Mar 2014, 11:53

Nowitzki.ct wrote:Danas ne dirati ništa, ako baš moram, staviću Dolgopolova na neki tiket, bolji je od Miloša trenutno. Kvota je 1.95, ali najbolje preskočiti tenis za danas

Ko nije preskočio tenis danas - Raonić-Dolgo 2 kvota 1.95 prošlo lagano.

E sad, za danas zbilja mali izbor, i ovaj predlog je upućen samo onima koji su dobri ove sedmice, kao što je slučaj sa mnom. Dakle Đoković-Beneto H2, kvota 4.20. Obrazloženje je dosta tanka igra Đokovića na ovom turniru, i puno lošiji od Benetoa su bili na pragu da mu uzmu set (Hanesku), ili su ga uzeli (Gonzales). E sad ono što ne ide u prilog ovoj opkladi jeste to što Đoković na nekom turniru na kojem se muči, uvijek ima tako neki meč gdje zablista i počisti nekog (Gaske u Montrealu, posle mučenja s Istominom, Kveri u Pekingu posle mučenja s Verdaskom...) prije nego što opet posustane u završnim borbama. Ne znam možda je to više i moj lični utisak, ali svejedno mogla bi se lako desiti ta blistava Novakova partija baš večeras. No, sudeći po viđenom do sada, nije nimalo nerealno da mu Beneto otkine set, kvota je odlična, pa vrijedi probati.
Nowitzki.ct

Postby Tomasz Rzasa » 14 Mar 2014, 13:56

Bravo Dirce samo cepaj. :okk:
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Nowitzki.ct » 14 Mar 2014, 23:25

Nowitzki.ct wrote:E sad, za danas zbilja mali izbor, i ovaj predlog je upućen samo onima koji su dobri ove sedmice, kao što je slučaj sa mnom. Dakle Đoković-Beneto H2, kvota 4.20. Obrazloženje je dosta tanka igra Đokovića na ovom turniru, i puno lošiji od Benetoa su bili na pragu da mu uzmu set (Hanesku), ili su ga uzeli (Gonzales). E sad ono što ne ide u prilog ovoj opkladi jeste to što Đoković na nekom turniru na kojem se muči, uvijek ima tako neki meč gdje zablista i počisti nekog (Gaske u Montrealu, posle mučenja s Istominom, Kveri u Pekingu posle mučenja s Verdaskom...) prije nego što opet posustane u završnim borbama. Ne znam možda je to više i moj lični utisak, ali svejedno mogla bi se lako desiti ta blistava Novakova partija baš večeras. No, sudeći po viđenom do sada, nije nimalo nerealno da mu Beneto otkine set, kvota je odlična, pa vrijedi probati.

Rekoh ja, ali dobro, moralo se probati. Beneto je prikazao jednu tugu od igre večeras, kako mu Tiem ne uze set ili oba sad mi još manje ulazi u glavu...
Nowitzki.ct

Postby Nowitzki.ct » 21 Mar 2014, 12:06

Dragi moji ljubitelji kocke, imam loše vijesti - PROČITANI SMO ! Jer to je jedino objašnjenje na činjenicu da je kvota da Metju Ebden uzme set Mareju mizernih 3.20. Da vam pojasnim Ebden je igrač koji je prije pobjede u prvom kolu turnira nad dubl igračem, imao 2 pobjede ove sezone, a vezao je 5 uzastopnih poraza. I takav igrač protiv dvostrukog GS šampiona (žali Bože tenisa), je u situaciji da ima ovako mizernu kvotu protiv Mareja, jer 3.20 jeste mizerno. Što su se uzele na tebe pare Endi, uzele su se, ovog puta je preveliki rizik singlati ovako lošeg igrača, ma kako na drugoj strani Endi bio loš. Zato ću predložiti jednu finu kombinaciju, visokog rizika, ali ići sa manjim ulogom, mislim da vrijedi probati. Dakle:

Marej-Ebden H2 3.20
Ferer-Gabašvili H2 2.90
Lopez-Veseli 2 2.50

Kvota 23.20

Mareja da ispoštujem zbog starih zasluga (Akapulko i Indijan Vels). Gabašvili je imao nekih finih partija ove sezone, a Ferer je u velikom padu, pa još izlazi iz povrede, vrijedi probati. I za kraj Feli Lopez koji ima noćne more kad pogleda žrijeb i vidi u njemu Mareja u idućem kolu (valjda je jedini čovjek na svijetu kojem se to dešava), pa još igra protiv perspektivnog i u uzlaznoj formi ljevorukog Čeha, koji nema straha od tog Mareja i to je pokazao i u Indijan Velsu. Eto za probati, čisto da se nešto prati, pa će valjda bolja ponuda biti narednih dana.
Nowitzki.ct

Postby Hezonja » 21 Mar 2014, 13:54

Mene kod Veselog brine sto se mucio sa Volandrijem.
Hezonja

Postby Nowitzki.ct » 21 Mar 2014, 17:48

Ma palo se već na Ferera, nije to ni bilo bez s eur da se proba :beyond:
Nowitzki.ct

Postby Pit Bull » 22 Mar 2014, 01:19

Danas je 2,2 na Majera bio poklon sezone samo sam ja debil to igrao na combo tiketu gde cu pasti kako stvari stoje samo na Thiemu H2(setovi)... Imao je ladno 100 set lopti u 2.setu i 5:2 rezultat...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Nowitzki.ct » 22 Mar 2014, 01:28

Stvarno nejasna kvota na Majera. A Tiem pocinje da gubi kredite kod mene, nakon H2 protiv Benetoa i neuspjesnog serviranja za set, sad i ovdje ista stvar, istina nisam ga i igrao danas.

Za sjutra cu starog borca ispostovati. Nadal-Hjuit 3 seta kvota 7. Mene je to H2, a opet i ako to dodje nema teoretske sanse da ga Hjuit dobije u 2 seta, pa posto je H2 kvota 4, a 3 seta kvota 7, biram ovu drugu opciju, pa ako dodje-banja
Nowitzki.ct

Postby Pit Bull » 22 Mar 2014, 01:30

Gledaj kako sam lep tiket imao

Anderson
Ferrer
Gaske
Majer
Tiem H2
Federer 9,5 over
Gulbis 9,5 over(greskom otkucala umesto keca) :laugh:
De Baker H2
Nisikori
Lopez
Conga

Conga ce doci, kvota 32,87... Mada sam 4 tiketa prosao od utorka tako da ne smem da prigovaram :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje