by Playmaker » 29 Aug 2015, 08:36
Malo sam proanalizirao ponudu, evo od mene desetak izglednijih parova:
Linfield - Portadown 1 i 2+ (1.90), kladim se na S.Irce zaista dugo, za one koji hoce malo sigurnije GG ili 3+ (oko 1.50)
Fjardabyggd - Throttur 3+ (Island 2, 1.55), cisto na osnovu statistike, zaista izgleda kao potencijalna goleada
Chelsea - C.Palace 1 i 2+ (1.60), za mene ovde nema dileme
Ferencvaros - Paksi 1 i 2+ (1.45), Ferencvaros je krenuo zaista opako, pregazice danasnjeg suparnika
Zenit - K.Sovjetov 1 i 2+ (1.40), vec zaostaju 3 boda za CSKA, K.S. jeste tvrda ekipa, ali ocekujem da ih probiju vec u pp
Antwerp - Patro 1 i 2+ (1.70), starosedelac Antwerp docekuje novajliju u drugoj ligi, ocekujem pobedu bez primljenog
Benfica - Moreirense 1 i 2+ (1.45), prilika da Benfika da sebi malo oduska i napuni do vrha mrezu simpaticnog kluba sa severa
Real - Betis 1-1 i 3+ (1.60), bruka iz prethodnog kola se mora zaboraviti sto pre
Milan - Empoli 1 (1.60), bodovi u prvom kolu su vec baceni, valja iskaliti bes nad nemocnim Empolijem
Man.City - Watford 1 i 3+ (1.60), ocekujem gol sa obe strane i naravno pobedu mocnog Sitija
Kvote iz PlaneteWin 365, iskombinavacu od ovih parova tiket sa 5-6 utakmica, nadam se da ce nekome posluziti...