Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na tenis

Re: Klađenje na tenis

Postby Nowitzki.ct » 28 Feb 2014, 10:54

Conga izdao, retard ostaje retard.

Današnji fiks mi je Dimitrov. Marej se toliko raspada, da mu i čovjek kojeg totalno posjeduje uzima set i pukom srećom ne i meč (Simon i 12-1 h2h), da mu jedan Anduhar uzima set na betonu, da ga Čilić (protiv koga je imao 9-1 h2h) disciplinuje. Dimitrov je u dobroj formi, trenutno je puno bolji igrač od Mareja, moj predlog je H2 (kvota 2.15), a može se odigrati i čista dvojka (3.80) jer stvarno vjerujem da će ga Bugarin izbaciti (uprkos 0-3 koje ima u h2h, jer ponavljam to nije isti Marej, a bogami i ovo je puno bolji DImitrov).
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Nowitzki.ct » 01 Mar 2014, 10:57

Propuštio sam priliku na Anduhara, propuštio na Simona, ali sam sve naplatio na Dimitrova (i Federera) :okk:
Griša uzima set 2.15 u singlu.
Griša dobija meč u singlu 3.80.
Spoiler: pokaži
Griša uzima set i Rodžer uzima set u dublu kvota 4.60.
Rodžer čista dvojka u singlu kvota 3.80

Druge dvije kombinacije nisam predlagao na ovim stranama, da ne ispadam da sam pristrasan, ali ja ću uvijek staviti novce na Rodžera protiv Novaka u ovom odnosu kvota, makar na uzimanje seta, a jasno kad osjetim i na uzimanje meča.

Loša forma Mareja se definitivno morala bolje unovčiti, ali dobro idu Indijan Vels i Majami, neće se on popraviti preko noći, samo treba imati više vjere u Simone, Anduhare i slične pacijente protiv kojih stari Marej ne bi ispustio ni par graški znoja.
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Hezonja » 01 Mar 2014, 14:19

Alal vera Dirk!
Hezonja

Postby Tomasz Rzasa » 04 Mar 2014, 13:39

Gofin 2:0 @1.75

Gofin je uhvatio odredjeni ritam i nakon ocajne 2013te ove godine je malo popravio utisak.. ujedno se i vratio medju prvih 100.
Mislim da je ovde razlika u klasi. Iza Gofina je solidan turnir u Akapulku gde je prosao kvalifikacije, izbacio zatim Kubota i pruzio odlican otpor Gulbisu izgubivsi u taj brejku treceg seta.

Ovaj momak MekGi je celindzer igrac, 222 je na listi, realno nije na nivou Gofina.

Odigrali su skoro mec u kvalif. u Memfisu i slavio je Gofin sa 6:1 7:5
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Nowitzki.ct » 04 Mar 2014, 13:44

Dobro zapažanje Tomaš, samo malo kasno za moje tikete, već sam odigrao svoju dozu za danas :beyond:
Nowitzki.ct

Postby Tomasz Rzasa » 04 Mar 2014, 14:00

Valjda ce da nam se pridruziti jos neko sad kad pocnu IW I Majami.. :biggrin:
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Nowitzki.ct » 06 Mar 2014, 10:18

Oce li ovaj Delbonis dobiti Falju danas? Kvota 2. Igra mi se to, a nije neka ponuda danas, pa ne znam da li da preskociom
Nowitzki.ct

Postby Tomasz Rzasa » 06 Mar 2014, 12:56

Ne bih ja to dirao. Delbonis jeste u naletu, odigrao je sjajno Sao Paulo, al je ipak klasican sljakas, nema bas iskustva na tvrdoj podlozi. Falja je imao problema sa povredom i to je mozda problem za njega, ali svakako je bolji igrac na ovoj podlozi.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Hezonja » 06 Mar 2014, 13:02

Ormesea - Zeng

Ovde bi mogao lagano kontra hendi na Ormeseu. ZEng nije odigrala nista jos od Australije. Ormesea igra dobro na ovim sporim betonima, verujem da moze i do pobede.
Hezonja

Postby Nowitzki.ct » 08 Mar 2014, 14:19

Poslušah onaj dan savjet, pa na kraju i nisam ništa igrao.Delbonis lagano izgubio, a izgubio i Sok kojeg sam mislio s njime vezati.

Sinoć solidna noć. Najsigurnija 1.45 kvota od početka 2014. na Bušar lagano prošla na jednom masnom tiketu vezanom sa basketom. E sad na drugom Zebaljos 1 1.75 (onaj Radživ Ram spada u 5 najgorih tenisera koje sam ikad gledao, tako da ću se uvijek i svuda kladiti protiv njega, još na ovako dobru kvotu), Lu 1 1.65 (laganica za Tajvanca), Lopez 1 1.45 (sa Špancem se nikad ne zna, ali protiv ovih kratkih igrača njegovi servisi na betonu dođu do izražaja), i naravno izdala me vjera u američke nazovi talente, Klan koji ne može i set da uzme fuckin Matoševiću. A pobjedom bi postao američki broj 2. To dovoljno govori o stanju u američkom tenisu. Klan 2 2.15

E sad što se tiče danas, nema nešto previše zanimljivih stvari da se vežu. Ako ste u finom plusu prošle sedmice kao što je slučaj kod mene, onda probajte Štepaneka H2 kvota 7.70. Recimo kvota na Rosola je 4.3 da uzima set Mareju, a po meni će se to prije desiti Nadalu, jer ono što sam vidio od Štepaneka i Rosola u Dubaiju su dva svijeta, a Marej podiže formu, ma kako ja to nerado htio da priznam. Prevelika kvota na Čeha, igra dobar tenis, otkinuo je set Federeru u Dubaiju, opet sve zavisi od Nadala, ali ako se Rafa pojavi u modu u kojem obično dolazi na početak turnira, nije nerealno da mu Radek uzme set, kvota je prezahvalna.
Nowitzki.ct

Postby Nowitzki.ct » 09 Mar 2014, 14:43

Nowitzki.ct wrote:E sad što se tiče danas, nema nešto previše zanimljivih stvari da se vežu. Ako ste u finom plusu prošle sedmice kao što je slučaj kod mene, onda probajte Štepaneka H2 kvota 7.70. Recimo kvota na Rosola je 4.3 da uzima set Mareju, a po meni će se to prije desiti Nadalu, jer ono što sam vidio od Štepaneka i Rosola u Dubaiju su dva svijeta, a Marej podiže formu, ma kako ja to nerado htio da priznam. Prevelika kvota na Čeha, igra dobar tenis, otkinuo je set Federeru u Dubaiju, opet sve zavisi od Nadala, ali ako se Rafa pojavi u modu u kojem obično dolazi na početak turnira, nije nerealno da mu Radek uzme set, kvota je prezahvalna.

Što da vi kažem do bolje je da se malo više čita ova tema, a malo manje razne Kasine i ostali verbalni ratovi od topika :biggrin:

Znači Štepanek H2 kvota 7.70 je prelagano došla, uz malo sreće mogla je i čista dvojka, ali obzirom da je ona bila kvote 10, ovaj hendi je sasvim dovoljan za moj ukus. A došao je i pomenuti Rosol H2 na kvotu 4.30, kojeg istina nisam singlao, ali vezano sa Štepanekom to je kvota 33, i odličan dobitak na mali ulog.

E sad za danas i nije neka presjajna ponuda, ali izdvojio bih Bušar 1.65, Halep 1.30 i Robredo 1.70, ukupno 3.65. Neću previše obrazlagati. Halep mi je apsolutna sigurica, uopšte mi nije jasna ovako visoka kvota na nju. Robredo takođe može da odigra na betonu kvalitetno, teško mu Matošević može samo na silinu isparirati, i Bušar koja će silinom udaraca počistiti Erani, koja broji dane do početka sezone šljake.
Nowitzki.ct

Postby Nowitzki.ct » 10 Mar 2014, 11:31

Nowitzki.ct wrote:E sad za danas i nije neka presjajna ponuda, ali izdvojio bih Bušar 1.65, Halep 1.30 i Robredo 1.70, ukupno 3.65. Neću previše obrazlagati. Halep mi je apsolutna sigurica, uopšte mi nije jasna ovako visoka kvota na nju. Robredo takođe može da odigra na betonu kvalitetno, teško mu Matošević može samo na silinu isparirati, i Bušar koja će silinom udaraca počistiti Erani, koja broji dane do početka sezone šljake.

Busar 6:2, 6:3
Halep 6:2, 4:6, 6:4
Robredo 7:6, 5:7, 6:4
Kvota 3,65

Dakle prosao tiket, istina Halep mnogo tesko, Robredo takodje, ali bitno da se proslo, a korigovacu sud o njima dvoma za narednu rundu. Dzini ostaje neprevazidjena carica.

E sad za danas sam mislio da probam Veseli H2 kvota 4. Sto se tice obrazlozenja, Marejeva forma je ocigledno ponovo pred znakom pitanja, nakon kratko uzleta iste u polufinalu Akapulka. Sa druge strane mladjani Veseli je buduci superstar svjetskog tenisa. Svega mu je 20 godina, ali vec je pobjedjivao i puno iskusnije na GS turnirima, a o motivu koji ce imati protiv Skota ne treba trositi rijeci. Anduhara, koji je Mareja na proslom turniru doveo na rub eliminacije, Veseli je lagano pocistio. Mislim da sigurno nece biti impresioniran Marejem, jer iako clan velike cetvorke ni u svojim najboljim danima nije ulivao to neko strahopostovanje kao sto je slucaj sa Federerom, Nadalom i Djokovicem. Dakle Ceh bi mu lako mogao uzeti set, e sad da li je kalibar i za skalp karijere, ostaje da se vidi.

P.S Hezonjo, vraci se bre, I'm tryin' to make u rich man ! :okk:
Nowitzki.ct

Postby Nikola » 10 Mar 2014, 20:37

Nowitzki.ct wrote:
Nowitzki.ct wrote:E sad za danas i nije neka presjajna ponuda, ali izdvojio bih Bušar 1.65, Halep 1.30 i Robredo 1.70, ukupno 3.65. Neću previše obrazlagati. Halep mi je apsolutna sigurica, uopšte mi nije jasna ovako visoka kvota na nju. Robredo takođe može da odigra na betonu kvalitetno, teško mu Matošević može samo na silinu isparirati, i Bušar koja će silinom udaraca počistiti Erani, koja broji dane do početka sezone šljake.

Busar 6:2, 6:3
Halep 6:2, 4:6, 6:4
Robredo 7:6, 5:7, 6:4
Kvota 3,65

Dakle prosao tiket, istina Halep mnogo tesko, Robredo takodje, ali bitno da se proslo, a korigovacu sud o njima dvoma za narednu rundu. Dzini ostaje neprevazidjena carica.

E sad za danas sam mislio da probam Veseli H2 kvota 4. Sto se tice obrazlozenja, Marejeva forma je ocigledno ponovo pred znakom pitanja, nakon kratko uzleta iste u polufinalu Akapulka. Sa druge strane mladjani Veseli je buduci superstar svjetskog tenisa. Svega mu je 20 godina, ali vec je pobjedjivao i puno iskusnije na GS turnirima, a o motivu koji ce imati protiv Skota ne treba trositi rijeci. Anduhara, koji je Mareja na proslom turniru doveo na rub eliminacije, Veseli je lagano pocistio. Mislim da sigurno nece biti impresioniran Marejem, jer iako clan velike cetvorke ni u svojim najboljim danima nije ulivao to neko strahopostovanje kao sto je slucaj sa Federerom, Nadalom i Djokovicem. Dakle Ceh bi mu lako mogao uzeti set, e sad da li je kalibar i za skalp karijere, ostaje da se vidi.

P.S Hezonjo, vraci se bre, I'm tryin' to make u rich man ! :okk:

Bravo, majstore :okk:
Prepisah ovo, iako ne pratim toliko tenis
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Pit Bull » 10 Mar 2014, 20:42

Ja sam igrao Veselog H2 3,00 kvota ali combo je tiket, ima jos 5 parova :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Nowitzki.ct » 10 Mar 2014, 20:54

@Nikola nadam se da si prepisao i danas pošto je i današnji singl kvote 4 prošao :okk:

@Pit ja ga singlao na 2 tiketa, na jednom H2 (kvota 4 u SportingBookmakers), na drugom čista dvojka kvote 7.70. Imam ga i u jednom triplu H2 kvote 26
Nowitzki.ct

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje