Nowitzki.ct wrote:E sad što se tiče danas, nema nešto previše zanimljivih stvari da se vežu. Ako ste u finom plusu prošle sedmice kao što je slučaj kod mene, onda probajte Štepaneka H2 kvota 7.70. Recimo kvota na Rosola je 4.3 da uzima set Mareju, a po meni će se to prije desiti Nadalu, jer ono što sam vidio od Štepaneka i Rosola u Dubaiju su dva svijeta, a Marej podiže formu, ma kako ja to nerado htio da priznam. Prevelika kvota na Čeha, igra dobar tenis, otkinuo je set Federeru u Dubaiju, opet sve zavisi od Nadala, ali ako se Rafa pojavi u modu u kojem obično dolazi na početak turnira, nije nerealno da mu Radek uzme set, kvota je prezahvalna.
Što da vi kažem do bolje je da se malo više čita ova tema, a malo manje razne Kasine i ostali verbalni ratovi od topika

Znači
Štepanek H2 kvota 7.70 je prelagano došla, uz malo sreće mogla je i čista dvojka, ali obzirom da je ona bila kvote 10, ovaj hendi je sasvim dovoljan za moj ukus. A došao je i pomenuti
Rosol H2 na kvotu 4.30, kojeg istina nisam singlao, ali vezano sa Štepanekom to je kvota 33, i odličan dobitak na mali ulog.
E sad za danas i nije neka presjajna ponuda, ali izdvojio bih Bušar 1.65, Halep 1.30 i Robredo 1.70, ukupno 3.65. Neću previše obrazlagati. Halep mi je apsolutna sigurica, uopšte mi nije jasna ovako visoka kvota na nju. Robredo takođe može da odigra na betonu kvalitetno, teško mu Matošević može samo na silinu isparirati, i Bušar koja će silinom udaraca počistiti Erani, koja broji dane do početka sezone šljake.