Hajde da pričamo o? Ja stalno mislim na tooooo. Kao i svi vi ovde. Najvažnija sporedna i ništa manje poluglavna stvar na svetu-kladionica
Uh što voli Mutiša kladionicu

Evo od Mutiše nešto.
Hej mambo, mambo A. Italiano, hej, mambo, mambo A. Italiano,
Gougougou you mixed up Siciliano, all you Calebrese-a do the mambo like a crazy with a Hey Mambo, Mambo A. Italiano-Colo Colo 4+ (2.75) kladionica Pinnbet. Mislim da se kvota kreće u opsegu (rekao bih neku mnogo prostiju reč da nisam intelektualac) 2.60-2.80 u svim kladionicama. Može i 3+ (1.70) ako želite da smanjite rizik
A.Italiano igra ofanzivan fudbal, veoma brz, emotivan, srčan ali taktički poprilično nepismen, povlači ih lopta.
Ostavljaju mnogo prostora nazad. Znaju često toliko da napadnu da ostavljaju kontru 4 na 2.
Danas će biti posebno motivisani jer im dolazi institucija čileanskog fudbala, najveći klub i ništa manje njihov komšija iz Santiaga, prošlogodišnji šampion Klausure-Kolo Kolo.
Napali su i Universidad u gostima i pobedili 2:3, napašće i Kolo Kolo.
Kolo Kolo uz njihovog najvećeg rivala Universidad ima najjaču ekipu na papiru. Po Mutišinom skromnom mišljenju i jaču od njih.
Igraju sa dva špica, velikim Humbertom Suarezom i Estebanom Paredesom. Tik iza njih je majstor Jaime Valdes, a tu je i veliki Jean Beausejour, nekadašnji igra Vigana. Iskusna, namazana ekipa koja voli brz fudbal, ekipa sa izuzetnom kontrom, tehnički potkovana i ekipa koja će sigurno znati da iskoristi prostor koji će im A.Italiano ostaviti ali i ekipa koja dosta kuburi sa odbranom. Može se reći isto taktički ne baš najbolja ekipa.
Mutišino mišljenje je da nas očekuje veoma lepa utakmica za oko, otvorena, brza, sa pregršt (rekao bih mnogo da nisam intelektualac) šansi, nadam se i golova i bar jednim crvenim kartonom.
Kad padne prvi gol, krenuće da pršti na sve strane kao kad Mutiša dohvati Jovanu Švonju
20:30, Rojadirecta jedan od znakova interpukcije (rekao bih tačka da nisam intelektualac) me.
Sportski pozdrav
Profesor Nikolić