Ma najjaca mi je ovo igra, nisam je uopste pratio ranije, ej daju po 4,5 kvote na 4-5 a npr. na 4+ su kvote na istu utakmicu oko 3,2... Za preko 1,0 veci koeficijent, a ono jbg da padnes na taj 6 gol su jako male sanse u srazmeru sa kvotom. Npr. ja nikad ne bih igrao 4-6 pre 4+ jer je samo za po 0,2 veci koeficijent.
Ovako odigram npr. sistem 5/6 sve 4-5 na 100 dinara uloga i imas 18000 dinara ako pogodis 5 parova a ako ubodes svih 6 imas preko 120 hiljada dinara...
Ja sam npr. danas igrao 3 tiketa takva, na jednom dva, na drugom tri a na trecem cetiri pogodjena... Blizu, uletice jedan vikend i pet, ne brinem uopste, samo je pitanje dana

Odigrao danas i 6 prelaza uz 3+, isti fazon, kvote izmedju 3,7 i 5,8, tu 5,8 sam i pogodio Ajax 2-2&3+, prosao na isti fazon jos Junajted i Besiktas a prodaju me Anderleht(1-0 vodili na poluvremenu, izgube 2:1), Bazel(prime supci gol u 43' za 2:2 i tako ostane do kraja) i Malaga, 2:0 dobili... Eto skontaj da Bazel nije primio gol u 43' i da je Malaga dala gol u prvom poluvremenu, 200 evra na evro uloga lagano... Mnogo je zanimljivije a i isplatljivije gadjati na ovaj fazon...
Kontam da je lakse proci 5 od 6 parova na 4/5 i dobiti 200 evra nego sastaviti kvotu 200 sa 10-13 parova i proci...