Pit Bull wrote: Previse rizika, a premalo dobitka.
U sustini je tako
Ali ja sam imao mozda nedje u martu/aprilu par prolaznih, klasicnih tiketa 1/1...i onda mi je pao jedan fin, za 7-8000...poslednji par Psv dvojka (kvota bila mozda 1,37), protiv Viljema II...ovi ih nakantaju 5:0
E od tad me prilicno maler tera, mislim da mi nije prosao nijedan, a da nije sistem
Jbg, radim sad i imam solidnu platu za nase uslove...ali opet mi je frka da ulozim jace od 250 dinara po tiketu...osecam da bi me povuklo i preraslo u kockarske dugove

Jednom sam zamalo prokockao skolarinu, ulagao po 10000...pa dobijem 80000...pa se polakomim i sve to sprcam...na kraju sam se jedva iscupao da povratim te pare i uplatim semestar...koga zmija ujede i gustera se plasi
Mada, vidim sad klinci igraju pametno...roknu 1000/2000 na singl ili 2-3 para...lagano imaju od 5000 cistog dobitka pa na vise
Meni zao sto sam pre bio glup, pa nisam pre igrao ove sisteme...i malo po malo u plusu...nego me krene, pogadjam po 8 parova, sve kvote preko 2,5...kupim bubnjeve

I ostane mi ta navika, da pogadjam sto vise parova, a od toga nema leba, ni sad kad igram dvoznake
Al jace je od mene da batalim, makar i na male uloge i ove za'hebancije od sistema