Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na košarku

Re: Klađenje na košarku

Postby nolinjo » 31 Aug 2011, 00:14

AirBall wrote:Srbija-Italija H1 -5,5 @ 1,85 Centrebet 8/10

Italijani su definitivno matchup koji nam po mojoj proceni izuzetno odgovara... Njima udarnu osovinu cine NBA igraci Belinelli, Gallinari i Bargnani, ali ostatak ekipe to jednostavno ne moze da isprati i oni su osnovni potrosaci lopti... Plejmejkerske pozicije su im rak-rana... Tu imaju naturalizovane igrace Maestranzija i Hacketta i oni su im slabiji deo tima... Maestranzi je hendikepiran visinom...

Uz to nemaju pravu peticu i to im glumi drugoligaski igrac Cusin...

Mislim da ce Duda do iznemoglosti forisrati pick igru izmedju Tea i Krstica i oni nam na pozicijama 1 i 5 koje su esencijalne u modernoj kosarci ne mogu parirati... Ocekujem da Paun odigra vrlo agresivno na Belinellija, a u tom slucaju Galli i Bargnani nam ne mogu nista...

Ocekujem double digit na otvaranju...

JA MISLIM DA JE OVO MINUS !!! kec bez hendija ,i minus ko kuca ,jedini nacin da mi odigramo ovo prvenstvo je da igramo vrhunsku odbranu ako zaustavimo 3 igraca ovi ostali papani nema sanse kos da da daju .... minus 8/10 pa kolko god da je a mislim da je 140
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 31 Aug 2011, 00:17

why so serious? wrote:sa svime se slažem al cu nadodat jedan pick

Litva Gb over 157.5 6/10

Litva igra puno kontranapad...tako su dobili i Španjolce sa puno tranzicije i lakih poena iz kontri....imaju lake centre(sem Javtokasa) koji također brzo trče...čak i kad Šaras vodi napad ne čeka se zadnja sekudna uglavnom se brzo rješavaju situacije

Gb ima neke igrače iz sjeverne amerike mlađe koji su navikli na brzu košarku i iako im je bolji dio ekipe pod košem i oni igraju brzo

Dvije brze ekipe očekujem puno poena

i ja cu ovo da ispratim ...britanci klasicni kosarkaski divljaci igra ce im sam deng ...ako on proradi bice klanja ,a litva inace svaku ide u plus ,ako njima trojke prorade ovo je mec od preko 175
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 31 Aug 2011, 01:16

brate aire sto je favorit gruzija protiv belgije ? iako ne igra ervel ,meni se cini da su bolji belgijanci

odma u edit ide od upitne tekme dosao sam do fiksa dana ...

zaza paculija (42 poena i 10 skokova pre par dana-nedelja) ,serbanini ...centri ce da ubiju belgijance
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 31 Aug 2011, 08:48

Ja se plasim te utakmice Gruzija-Belgija... I ako sve ukazuje na pobedu Gruzije, Belgija ih je 2 puta pobedila u kvalifikacijama i ne lezi im...

Mislim da cu to preskociti...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Niko123 » 31 Aug 2011, 09:12

Rusija-Ukajina,tu bi trebalo proci h1
Niko123

Postby why so serious? » 31 Aug 2011, 11:12

Draper under 11.5 Betcity 3/10

Draper ce igrati malo drugačiju košarku nego u Cedeviti....distribuirat ce lopte i tražiti najbolje postavljenog igrača...šutnut će koji put ali ne kao u svom klubu..ipak sada pored sebe ima bolje igrače i očekujem jednu racionalnu partiju od njega...kod nas je u HL Draper na 6.5

Jagla under 6.5 Betcity 2/10

Jagla igra garbage time ne vjerujem da ce igrati više od 5-6 minuta ima veliku konkurenciju na svojoj poziciji...ako zabije prvu tricu pik je u opasnosti a ako je promaši velika vjerojatnost je da ovo dođe...treba zabiti 2 trice + koš ja mislim da nece
why so serious?

Postby AirBall » 31 Aug 2011, 12:23

Francuska-Letonija H1 -18,5 @ 1,85 Maxbet 8/10

Francuzi, odlicna atletska ekipa koja iza sebe ima odlican pripremni period gde je u mnogim utakmicama demonstrirala silu... Sto se Letonaca tice imaju dosta izostanaka gde najvise treba spomenuti centra iz NBA Biedrinsa... Vrlo su slabo odradili pripreme i veliki broj utakmica su izgubili sa jacim razlikama... Uz ozbiljan pristup Francuza ovo ne ide ispod 20 razlike...
AirBall

Postby Houdini » 31 Aug 2011, 15:16

Nisam se bas dugo kladio pa sam morao danas cim sam video hendikepe. Cija je ideja bila da daju 23 na Spance nije mi jasno.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 492682-908

U svakom slucaju Mislim da ce Grci lagano, jedino me Nemci brinu.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 31 Aug 2011, 16:17

Houdini wrote:Nisam se bas dugo kladio pa sam morao danas cim sam video hendikepe. Cija je ideja bila da daju 23 na Spance nije mi jasno.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 492682-908

U svakom slucaju Mislim da ce Grci lagano, jedino me Nemci brinu.

ja igrao na grke ,nisam ispostovao poljake :girlcry: ...a igrao sam nemce dvojku sa hendijem 6 ...
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 01 Sep 2011, 10:14

brate aire dajder koji fiks za danas ...i ko god ima ..
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 01 Sep 2011, 10:59

Totalno sam izgubio samopouzdanje nakon jucerasnjeg dana... Rezultati su kao da se igralo na Jupiteru...

Razmisljam o litvancima -15,5 i over 155,5, kao i o CG -5,5 i o Nemcima -3,5, ali ni u sta nisam 100% siguran...
AirBall

Postby Casper » 01 Sep 2011, 11:03

Ajde bre Aire....nema pesimizma....ja cu danas Crnogorce na -6.5 i Bugare na -3.5...pa kako bude.Cini mi se i da Ante Tomic moze preko 11.5 pts....izvesce on dosta bacanja kao i juce a samim tim ni ova granica nije nedostizna.
"Ми навијамо за Партизан прво зато што га волимо, а тек онда - зато што је најбољи!"
"Кад Партизан не би губио, како би знао да ли га волим?"

Душко Радовић
Casper

Postby why so serious? » 01 Sep 2011, 11:35

AirBall wrote:Totalno sam izgubio samopouzdanje nakon jucerasnjeg dana...

ja isto a to je najgori moguce scenarij ako se kladiš :crybaby:
why so serious?

Postby why so serious? » 01 Sep 2011, 11:35

why so serious? wrote:Draper under 11.5 Betcity 3/10

Jagla under 6.5 Betcity 2/10

ovokvih poklona više nebude :laugh:

nema danas kod vas u ponudi ni jednog ni drugog
why so serious?

Postby Niko123 » 01 Sep 2011, 11:57

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 748371-908