Odem u Mocart da uplatim Lokomotiva - Istra 2-1, blokiran taj prelaz... prošetam do Max Beta i uplatim, pogledam tiket, kad ono kvota 5, ej 5 na veliki prelaz. Kažem radnici da stornira tiket i ona se smeje, kaže "nisam ni ja znala da je toliko"... i na kraju odem prekoputa do Soccera i pre nego što mi otkucala pitam je kolika je trenutna kvota, kaže 10 (a inače je bila 18 u listi), reko aj kucaj, s tim da sam duplirao uplatu... vratim se kući i gledam preko strima meč. Istra dosta nadmoćna u prvom poluvremenu. Do 20. minuta već vodili 0:2, i još imali par opasnih napada da povećaju prednost. Lokomotiva u 40. minutu smanjuje. I sudija ne produžuje ni sekund (već mi je tad bilo sumnjivo i neka naznaka da bi moglo doći). Drugo poluvreme domaćini odmah na početku izjednačuju na 2:2. U 70. minutu penal za Lokose... ali što je fora, golman usput dobio crveni karton, a već izvršili sve 3 izmene. Igrač staje na gol, ali ne uspeva da odbrani penal - preokret 3:2. Odem na sajt Mocarta, pošto je bila utakmica uživo da se igra (samo je prelaz bio blokiran), brže-bolje siđem dole, pošto nije ni 30 metara od moje zgrade i odigram najbolju moguću igru u tom trenutku, a to je gost daje sledeći gol (u nekoj perspektivi sam čak mogao uvatiti dva dobitka, da su ovi izjednačili, a domaćini potom dali gol)... kvota u tom trenutku bila 10,5... reko super. Bukvalno 2 minuta pošto sam uplatio, stopostotna šansa za Istru. Igrač šutira glavom sa 6 metara, sam ko duh, golman nekako brani... neki minut kasnije opet igrač Istre usamljen u 16-ercu, ali traljavo šutira... pa onda kontra gostiju 2 na 1. Ovaj sebično ide sam do kraja, umesto da doda saigraču koji je bio u boljoj poziciji, i propada i ta akcija. Napada Lokomotiva, Rukavina prebacuje prazan, bukvalno prazan gol, sa svega 4-5 metara. Pa Istra opet imala solidan napad, ali opet traljavo odrađeno. I u 93. minutu smehotresan gol. Golman (igrač) brani, lopta se odbija par metara ispred njega, on je ne vidi i vraća se u čudnom luku u gol. 4:2, nedugo zatim i kraj. Taj poslednji gol i ono prebacivanje praznog gola Rukavine, verovatno će se vrteti na YouTube.
Sunce ti, od ovog može da se rikne, ali pogodak je najbitniji.