Nesto sam pisao ranije, nesto nisam, no ovi muski teniseri mi zapase za oci i sve krece tamo negde od jutra, pa do ko zna kada
Ferer i Del Po medju najsigurnijima, premda Ferera vec imam, pa bome i Raonic malo ispod njih, al ipak blize srednjoj sigurnosti gde su Gaske i Wavrinka, te Almagro kao navodno najrizičniji, a kvote su od 1,2 do 1,5
Noleta i Nadala je suludo pominjati za onakve kvote
tu bi valjalo izmixati 2 tripla ili se makar opredeliti za par kom šatro najsigurnijih
privlačio me je i Berdih - Isner, ali ne smem da igram dva servis igraca na brzoj podlozi, jer ko zna koga ce servis krenuti
Nišikori je favorizovan jer se igra u Japanu, medjutim sumnjam da ce to biti lako... em je u lošoj formi, em zamalo da ispadne prosli meč, em ga je Lopez čak i dobio prosli put kada su se sastajali... relativno skoro, pre nepuna 2 metra i još sve to na brzoj podlozi na kakvoj se danas igra
najbolje bi bilo hendirati Lopeza i tako pokriti skoro pa sve, a mozda najbolje i hendikep setove, jer je fina kvota, iako sa hendikep gemovima bet moze proci, pa čak i ako izgubi s 2-0
Živi bili, pa videli