Koridor wrote:Ja kao veliki poštovalac lika i djela predsjednika Aleksandra Vučića i ništa manje zagovornik teze da ne postoje dobri profesori imam tri pitanja za uvaženu gospodu forumaše koja ga malo manje vole nego ja: Inzaghia, Sezionea,Kreangu,Stefanmmma, Cuburca, Rona Swansona a poučen višegodišnjim njihovim stavovima kako o nasilju, tako i o običajima i religiji.
1. Da li smatrate da je u skladu sa vjerskim načelima i vrijednostima bakljada studenata na Košutnjaku za Vaskrs? Da li su ti studenti predstavnici krezube Baja Mala Knindza Vjeternik Dobanvoci skole i zla koje su prekodrinci donijeli u Vojvodinu?
2. Da li smatrate da je kultuno vaditi ćungalungu na javnom mjestu i da li podržavate one koji u masi napadaju pripadnice nježnijeg pola koje obavljaju svoj posao?
3. Ako je gospoda nagodna može odgovoriti i na treće pitanje, da li je sloboda govora i kretanja zakonsko pravo svakog pojedinca i da li su oni koji uskracuju te slobode krsioci zakona?
Ostali nema potrebe da odgovaraju.
Kasnim na žurku, nisam prozvan direktno, sve jedno da te pozdravim. Sve najgore _________ kao ti. Dodao bih i sram te bilo ali bez trunke sumnje tvrdim da srama nemaš. Vučićevac o slobodi govora
Da li smatraš da je u skladu sa vjerskim načelima i vrijednostima bilo kakva proslava, Božića ili Uskrsa, koju Crkva organizuje gde leti više projektila oko glave nego u Bejrut, gore lomače i urla taj tvoj BMK? Da li smatraš da Crkva koja je autokefalna skoro 1000 godina treba da se klanja kgb komunisti? Da li smatraš da vi treba nekome da spočitavate nasilje nad ženama posle ovih i ovakvih 13 godina? Sloboda kretanja u ovoj i ovakvoj zemlji, gde BIA prati, hapsi, špijunira bez naloga i ne krije nego ta ženska osoba to objavljuje bez stida i srama? Odjebi. Ostaj tamo. I da me se ne proziva, ne svi. Ti i tebi isti. ODJEBI. Uređuj svoj životni prostor, vidiš da gori.