Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby balkanski spijun » 22 Apr 2025, 03:55

SemperIdem wrote:
jupol wrote:Doktore, ko je 1991. birao Seselja ispred Pekica u Rakovici? Da nisu mozda gradjani Rakovice gledali BBC koji im je rekao da biraju Seselja?

Da budemo precizni, u prvom krugu Pekić je završio kao trećeplasirani.

Šešelju uopšte i nije bio konkurencija jer je Vjekoslav uzeo visok procenat u prvom krugu.

Pekića nije pobedio lažni vojvoda već, da katastrofa bude veća, anonimni Radoš Karaklajić, ako se ne varam mehaničar iz Rakovice.

Dopunski izbori su održani nakon smrti velikog pisca Miodraga Bulatovića, ćlana SPS-a. U njegovoj biografiji pored nekih privatnih mrlja, upisujemo i dve javne:

- pljuvačina po Danilu Kišu
- omogućio ulazak Šešelja u skupštinu (smrt je zakuvala, ali pisac je, te je fantaziranje dozvoljeno)

Rados je bio izbor SPS,ne da pobedi on,vec da Seselj lakse pobedi.Namesteni izbori,kao i svi kasnije odrzani.
balkanski spijun

Postby Niko123 » 22 Apr 2025, 05:18

Narkomančina raspala :puke:
Niko123

Postby jsdp4101945 » 22 Apr 2025, 06:10

Malo Ljudi ispred ministarstva prosvete za sada ali valjda ce dolaziti Ljudi.
jsdp4101945

Postby V.M. Varga » 22 Apr 2025, 06:43

jupol wrote:... Doktore, ko je 1991. birao Seselja ispred Pekica u Rakovici? Da nisu mozda gradjani Rakovice gledali BBC koji im je rekao da biraju Seselja?

Isti oni koji sada traže nekog novog Šešelja za koga bi glasali. Dokle god narod bude tražio i glasao za Šešelje, a ne za Pekiće ponovo će preživljavati vlastitu istoriju. To je več do naroda i ogledalo istog.
V.M. Varga

Postby odabranisoj » 22 Apr 2025, 09:11

Нико Белић wrote:Не говорим о студентима, него о тренутним опцијама у опозицији.Зато би и студенти требало конкретније да се укључе у политику.

Sprema se
odabranisoj

Postby SemperIdem » 22 Apr 2025, 11:29

balkanski spijun wrote:
Rados je bio izbor SPS,ne da pobedi on,vec da Seselj lakse pobedi.Namesteni izbori,kao i svi kasnije odrzani.

Dobro, uglavnom Pekić je bio treći sa 1365 glasova, Radoš je uzeo 1692. Ne znam kakav je status u narodu Borislav tih godina imao, danas slovi za jednog od naših najvećih pisaca.

Kada se na forumu pričalo o potencijalnim kandidatima za predsednika spominjali ste i Dragana Velikića. Nije ista situacija ali baš me zanima kako bi prošao protiv današnjih.

Bilo je govora i o Lomparu koji sigurno ne bi prihvatio neku visoku funkciju.

Na um mi pada još jedan čovek. Ako se ne varam o njemu niko nije pisao.
Ne kao kandidat za predsednika ili premijera, jer mu to ne bi leglo i ne zanima ga, već kao deo neke grupe ljudi koja će ogoliti lakrdijaše do kraja - Aleksandar Jerkov.

Patriotski nastrojen, alergičan na primitivizam današnjih elita, u diskusiji skoro pa nepobediv. Čisto da se pojavi u duelu sa nekim naprednjakom i da ga ponizi.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby balkanski spijun » 22 Apr 2025, 12:36

Nije samo Pekic lose prosao.Bilo je dosta akademskih ljudi,koji su izgubili.Kao sto se ovaj danas vadi na Kosovo,onda su prolazili SPS i Radikali,a to su pokazali izbori 92.

Velikic pisac da,Velikic politicar ne.Bio je visoko pozicioniran u DS,ambasador,pa se nikad nije oglasio ,kritikovao tadasnju DS.

Nama je potreban kandidat za kojeg svi znaju,svi su culi,koji nema mrlje da provlace toplog zeca.Neko iz naroda,pa sto ne i iz sveta sporta.

Vazno je zlo skloniti,a tek kad ode videce se koliko je zemlja urusena.
balkanski spijun

Postby Foteljas » 22 Apr 2025, 12:52

balkanski spijun wrote:Nije samo Pekic lose prosao.Bilo je dosta akademskih ljudi,koji su izgubili.

Mihajlo Janketic, Petar Dzadzic, Stevo Zigon... :biggrin:
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby soniko » 22 Apr 2025, 13:22

Ma personalna rjesenja nisu bitna, ako nadju nekog bez afera sta ce biti tesko djv i slicni da izmisle koju i da opljunu.

Mnogo je bitnije da ima psihofizicku snagu da iznese tu borbu jer se od njega ne trazi da uvede srbiju u nato ili briks vec da dobije vise glasova i ovog posalje u politicku penziju.
Vjerovatno ima masa ljudi neukaljane proslosti ali koji jednostavno nemaju zeludac za barustinu koju je ovaj napravio.
Za borbu sa njim potreban je neko ko sve to moze da istrpi a takvih bez nekih duhova iz ormara je vrlo malo.

Manje je bitno ko je to, mnogo je vaznije da bude jedan i da svi stanu iza njega.
soniko

Postby Duh sa sekirom » 22 Apr 2025, 13:58

Tebi i meni da, ali imaš i ove sa istančanim receptorima (aka nisam za Vucica ali..) koji čekaju Mesiju pre nego što se aktiviraju
Duh sa sekirom

Postby Fratelo » 22 Apr 2025, 15:12

Jebo sliku svoju, ljudi ne mogu da razumeju napisano, kao da se pise na kineskom.

Prosto je ko ima mozga, ne ceka se mesija, glasace se i za crnog ciganina, samo necu ici dalje na bilo kakve proteste i to je to.

Nije tesko skapkrati.
Fratelo

Postby cira804 » 22 Apr 2025, 15:14

Niko da prokomentarise sastanak rektora Djokica sa Macutom i Vukom? :biggrin:
cira804

Postby jupol » 22 Apr 2025, 15:19

balkanski spijun wrote:Nije samo Pekic lose prosao.Bilo je dosta akademskih ljudi,koji su izgubili.Kao sto se ovaj danas vadi na Kosovo,onda su prolazili SPS i Radikali,a to su pokazali izbori 92.

Velikic pisac da,Velikic politicar ne.Bio je visoko pozicioniran u DS,ambasador,pa se nikad nije oglasio ,kritikovao tadasnju DS.

Nama je potreban kandidat za kojeg svi znaju,svi su culi,koji nema mrlje da provlace toplog zeca.Neko iz naroda,pa sto ne i iz sveta sporta.

Vazno je zlo skloniti,a tek kad ode videce se koliko je zemlja urusena.

Pekic je koliko znam postao clan glavnog odbora DS kad je osnovana 1990. a vec u julu 1992. je umro. Ziveo je pre toga i posle do smrti u Londonu kao emigrant i disident. Ne znam da je ikada negde bio ambasador, da ga nisi pomesao sa Vladetom Jankovicem?

To da li je bio veliki politicar, jbg, to je kao da vodis Tajrika na basket ispred zgrade a neko ti kaze ej sta si ga doveo on nema povratni pas... Birao si u Rakovici izmedju Pekica, ludog Seselja, i automehanicara koji je imao dosije za kradju.

Jos malo detalja o tim izborima, zanimljive slicnosti sa nekim savremenim desavanjima:
https://www.cenzolovka.rs/drzava-i-mediji/deja-vu-ili-nikad-nista-od-nas/
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Niko123 » 22 Apr 2025, 15:26

Kakvo svinjče :puke:
Niko123

Postby Tegi » 22 Apr 2025, 15:29

Jupole, napisao je Velikić pisac, a ne veliki pisac. I ja sam se zbunio na prvo čitanje, a znam da deda nije toliko izlapeo. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

PreviousNext

Return to Fantasy igre