AirBall wrote:[Srecno u poslednja 3 kola... Sve ce se znati vrlo brzo... Moj cilj je da napredujem makar za jedno mesto u ABA fantaziju... Trenutno sam 10., cilj mi je da budem na kraju medju jednocifrenima...
Air, ako sam dobro procitao na sajtu fantazija, ovo kolo imas 138 bodova i cekas dva igraca danas. Ako nije tajna, koga cekas? Pretpostavljam dvojicu iz KKP.
Pitam te zato sto i ja konacno imam solidne sanse, uzevsi u obzir kako su indeksi od sinoc bili prilicno siromasni. Naime, u jednoj imam 146 plus Dzejms i Macvan, a u drugoj 126 plus Raduljica, Dzejms i Macvan. U ovoj boljoj sam od petorice koji su jedini sinoc ostvarili 20+, ubo cetvoricu (Dragic, Vitkovac, Skot i Markota), plus Barbur, Omic, Pavkovic i Sajmon. Imao bih jos dva tima slicnih rezultata, mozda i boljih, da se nisam kockao sa igracima Makabija, u jednoj sa Bluom, u drugoj sa Papalukasom, koji nisu ni bili u postavi.
Tako da mozda i budem pri vrhu, sem ako ne briljira neko od standardnih pikova, tipa Jeretin i Tompson iz Olimpije, ili ne daj boze Bilan i Bazdaric iz Cedevite. Naravno, pod uslovom da ovi nasi veceras konacno odigraju kako treba.