Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Premier league (fantasy.premierleague.com)

Re: Premier league (fantasy.premierleague.com)

Postby Brižni baštovan » 15 Aug 2021, 15:28

E da mi je znati šta rade ovi ljudi iz Fantazija...
Juče Vardi ne dobija nijedan bonus poen, a jedini strijelac na meču, danas pripisuju gol Kresvelu a ne znaju ni je li Souček zakačio loptu, maloprije Antonio maši penal, tj. brani golman i odbija loptu do Součeka, i dodijeliše asistenciju Antoniju :laugh:
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Postby Kirilov » 15 Aug 2021, 15:47

To za penal Antonia prvi put vidim, ali iz igre se to tako radi - golman ti brani, tvoj igrac daje gol na odbijenu, tvoja je asistencija. S tim sto je Antonio dobio i -2 za promasen penal.

A za bonus poene verujem uvek da ima neki razlog, zato sto se to matematicki radi i definise. Mozda je Vardi, lupam, izgubio mnogo duela i imao vise negativnih stvari koje su ponistile njegov gol i bonus za "poslednji gol na mecu", itd. Tako i onaj gej Bruno uvek dobije masu bonus poena i kad se ne vidi, jer da recimo pobedonosni gol iz penala, ima masu pasova, i stvori uvek neku sansu za gol.

Meni samo zao sto Tsimikas nije dobio asistenciju juce (gol Salaha) - da je bio Bruno, sigurno bi FPL upisao asistenciju. :biggrin:

Steta, imao sam Benramu ali sam ga na kraju izbacio, jeb'o me Barns. Tu mi je ludi Antonio srecom da anulira taj nedostatak.

Kad bi Mahrez imao 7+, odo' ja na 100+
Kirilov

Postby Vasilije 1980 » 15 Aug 2021, 16:12

Alal ćufta ko ove sezone ima igrače Cityja jer sa Pepom nisi načisto ko će igrati ko neće. Meni je sad ko grom iz vedra neba izostanak Stonsa u zadnjoj liniji 'mesto koga šansu dobija iskusni Nizozemac Ake.

Solidan početak. Ako se gledaju poeni, preko 70 i to nije sve, može se reći kako sam pogodio sa postavom. Istina je malo iskrivljena pošto mi je samo jedan igrač, Bruno Fernandeš, doneo gro tih poena, pošto mi je kapiten, brojao je do 40.

Još mi tri igrača donela "krompire". Bednarek i Votkins nisu igrali, dok je Mings u očajnom izdanju Aston Vile ostao bez poena.

Moram pohvaliti i Kaspera Šmajhela koji je rutinskim CS doneo velikih 9 poena.

Sve u svemu za početak obećavajuće. Mada uvek može bolje i jače :roll:
Vasilije 1980

Postby Leon S.Kennedy » 15 Aug 2021, 18:08

U h2h ima ljudi kojima 90+ poena nije dovoljno za pobedu,a mislim da je samo u jednoj utakmici bilo dovoljno 70+
Bez 80 poena,vrlo tesko do pobede…
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby stefboy202 » 15 Aug 2021, 20:02

100 округло, најбољи резултат у првом колу откад играм. :okk:
stefboy202

Postby Nowitzki.ct » 15 Aug 2021, 20:14

98 - obzirom da nisam imao Salaha vrh rezultat. Povjerenje u Sona je nadomjestilo tu koliko je bilo moguce :okk:
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Desetka » 15 Aug 2021, 20:55

110 poena , isto bez Salaha. Gledacu nekako da ga ubacim, jer je prevelilki rizik, posto ga gotovo svi imaju i to uglavnom za kapitena. Fino me je ispostovao dvojac iz Vest Hema, Antonio i Benrama.
Bice zanimljivo kad Lukaku, Kejn i De Brujne udju u pricu, jos tri kapitalca uz Bruna i Salaha, vise ce ljudima razlikovati ekipe i bice vecih obrta iz kola u kolo.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby JNA » 15 Aug 2021, 22:17

Pa vi ste odlicni… 52 jedva, Auba kapiten i ostale muke :)

I sa 52 sam dobio u h2h :)
JNA

Postby Kirilov » 16 Aug 2021, 07:38

Ja pustam Mareza i Siti da se izive nad Noricem sledece kolo, a onda bez' od njih. Cak i kad/ako Kejn dodje, sacekacu da vidim kako ce leci stvari, posto ovo sad ne lici ninasta. Totalno su se poremetili.

Cini se da su moje greske Barns i Marez, gde sam propustio jeftinije igrace na celu sa Benramom. Taj je izgleda opcija na duze staze, a ja sam odustao jer znam koliko se u Hemu menjaju lako krila i veznjaci i na pola utakmice.

Ispalili su me Coufal i Shaw, tj. njihovi timovi koji lako primaju retardirane golove, a oni jesu aktivni i opasni. Mada sam zaboravio koliko Shaw ide na onu stvar sa zutim kartonima.

Ostatak svog tima ne bih dirao.
Kirilov

Postby Petko019 » 16 Aug 2021, 10:28

96 poena i poraz, to se zove nepovoljan žreb :biggrin:

Za utehu ostaje to što predvodim grupu poraženih :laugh:
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby Angus Young » 16 Aug 2021, 13:20

Ja 88 i opet ispadne sranje kolo, mnogo ljudi ima 90+
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Kirilov » 21 Aug 2021, 14:22

Salah kapiten. :crybaby:

Zato Tsimikas i Trent. :okk: A vraca se Robertson polako. Sacuvan je free transfer za naredno kolo.
Kirilov

Postby Inzaghi » 21 Aug 2021, 14:29

I meni. Ocekivao sam da hoce bar gol ili asistenciju nesto.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Angus Young » 21 Aug 2021, 17:41

Ček, Njukasl je imao penal, a Martinez je dobio žuti zbog starta za penal. Penal je poništen posle vara jer je Vilson bio u ofsajdu pri ulasku u šansu za penal, ali je žuti za Martineza ostao???
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Kirilov » 21 Aug 2021, 18:25

Nisam gledao, ali ako je tako, treba da poniste. Jedino mozda ako je slucajno dobio zbog prigovora kad je inicijalno sviran penal ili nesto, to se onda nece brisati, verujem.

Sa golovima Mahreza i Ingsa, jos ako Sanchez izdrzi jos 45min bez gola, imacu bodove od svih osim od kapitena. :biggrin:
Kirilov

PreviousNext

Return to Fantasy igre