Proctor wrote:Momci, svaka cast za ove rezultate preko 200 poena. Ali za ne povjerovati je da je pobjednik kola imao 247, a i onih prvih pet-sest su svi imali preko 240! Bas da te ubije u pojam. Ako uzmemo da je najbolji moguci tim, po mojoj racunici, mogao uzeti 279, onda ispada da je taj pobjednik maltene ubo 8 ili 9 najucinkovitijih. A timovi su im aktivni pet kola, znaci nisu bas mogli da ih sastave samo za ovo kolo kako su htjeli.
Ali dobro, idemo dalje. Ja sam se ukljucio tek u ovom kolu, i najbolji tim mi je imao 180 (ukljucujuci lose Andjusica, Mulaomerovica i Raduljicu). Nije lose za prve macice. Nekad sam igrao slicnu igru u hrvatskom casopisu "Kosarka" (i osvajao neke nagrade), pa se eto pokusavam malo vratiti u te dane.
radulja brata stavljam ne sledece,vec ono tamo kolo ,sledece pasalica cena mu raste sa -10 a protiv zvezde je pokidao ima jos jednu slabiju utakmicu sledece kolo
i ja ne gledam ukupni ucinak jer sam kasno skontao pravila,za neke sam greske sam kriv a za neke nisu hteli da mi kazu
al zato se borim svako kolo kao lav !